Zwangerschap

6x originele kraamcadeaus om te geven

Leuk! Je beste vriendin, je zus of collegaatje is zwanger. Dan komt er een babyshower, kraamfeest, of kraambezoek waarbij je een cadeautje mee gaat nemen.
Tijdens de zwangerschap is de moeder-to-be vaak al druk bezig met het kopen van kleertjes, knuffeltjes en allerlei andere spulletjes. Dus het uitzoeken van een cadeautje wordt steeds lastiger. Het lijkt er vaak op dat ze alles al hebben. Dus wat geef je dan als kraamcadeautje, want niets geven is ook zo iets ;-). Het liefste geef je nog originele kraamcadeaus ook natuurlijk. Maar wat geef je dan in plaats van babyspeelgoed of babykleding? Wat is zowel leuk om te geven als leuk om te krijgen? Belangrijker nog, wat kun je geven waar de ouders vaak zelf niet aan denken?

XL hydrofiele doek

Standaard hydrofiele luiers staan op elk uitzetlijstje, maar deze, deze staan er niet op. Maar oh..wat zijn ze fijn! De XL hydrofiele doek is ontzettend multifunctioneel en in veel verschillende patroontjes en kleuren te vinden. Deze bijvoorbeeld van Done by Deer.
Ik gebruik ze vrij regelmatig thuis. Voor na het badderen, voor als je geen slabber bij de hand hebt, als dekentje in de kinderwagen of om lekker op te spelen.

6x originele kraamcadeaus  om te geven

Minestone kraskaart

Een bijzonder cadeau waarvan de kans groot is dat de zwangere dame het nog niet heeft. Deze super leuke milestone kraskaart ziet er heel mooi uit. Je moeder en vader kunnen de mijlpalen van hun kindje bijhouden op deze prachtige krasposter.

Parkeerschijf met voedingstijd

Elke moeder heeft het wel, misschien ook de vader wel. Zeker bij een eerste kindje. Je bent enorm bezig met de tijden waarop je kindje de laatste fles heeft gehad. Bij onze dochter bleven we dit zelfs na de kraamweek nog opschrijven. Maar waarom zou je het opschrijven als je het ook kunt bijhouden d.m.v. een parkeerschijf!
Hoe leuk is het dan om een parkeerschijf te customizen tot een echte babyvoeding schijf. Super leuk om zelf te maken.
Ik kwam er helaas net te laat achter dat deze ook kant en klaar bestaan, maar ga deze zeker een keer cadeau geven!

Fotoshoot

Ontzettend leuk om te geven, een fotoshoot. Waarschijnlijk weet je wel een goede fotograaf in de buurt, koop hier een leuke cadeaubon en geef deze. Zo geef je de ouders zelf de kans om de fotoshoot in te plannen wanneer zij willen.

Een oppasbeurt

Deze is natuurlijk niet voor iedereen om te geven, maar wel iets voor een familielid of goede vriend/vriendin. Na een aantal weken of misschien wel maanden willen de kersverse ouders vast wel een keertje uit eten of lunchen. Hoe leuk is het dan dat ze deze bon bij jou kunnen inleveren voor een oppasbeurt.

Een dagje weg

Wanneer de baby iets groter is wordt het vanzelf tijd voor een dagje weg. Een dagje dierentuin is met een jong kindje altijd leuk. Dus, in plaats van een setje kleding of speelgoed is het leuk om kaartjes voor dit uitje cadeau te doen. Hiermee geef je ze een ontzettend leuke dag als gezin samen. Ik weet zeker dat ze dit cadeautje niet zullen zien aankomen! Het valt 100% onder de originele kraamcadeaus en het is ook een heel memorabel cadeautje.

Hopelijk heb je zo wat nieuwe inspiratie opgedaan voor originele kraamcadeaus, of kende je deze al?
Heb je nog tips die hier niet tussen staan, deel ze dan in de reacties zodat we elkaar kunnen inspireren!

Lees ook: Geef een gepersonaliseerd kinderboek
Lees ook: Persoonlijke kindercadeaus

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.