12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar Zomervakantie

De leukste vakanties met je tiener

Als je kleine kinderen hebt, is het makkelijk om te bedenken waar je op vakantie gaat. Het moet namelijk kindvriendelijk zijn. Een huisje op een park, kamperen: een bestemming met veel leuke speelgelegenheden. Maar hoe ouder je kinderen worden, hoe minder blij ze worden van een speeltuin en een zwembad op de camping natuurlijk. Wat voor soort vakantie vinden tieners nu leuk? Naar wat voor soort vakanties moet je gaan zoeken, als je kinderen te groot zijn voor de kleine-kinderen-vakanties?

Rondreis

Hoe tof is het om met je ouders in een Volkswagen busje of een camper rond te trekken? Kies een land wat je altijd nog hebt willen zien en trek daar rond. Er zijn overal wel plaatsen te vinden waar je je busje of camper mag neerzetten om te overnachten. Zo bespaar je geld op dure hotels of huisjes en kun je veel meer zien! En eerlijk is eerlijk; dit soort vakanties zijn ook zeker Instagram waardig! Schroom dus niet en maak die selfies met je tienerkinderen!

Citytrip

Als je een jaartje in eigen land wil blijven, is dat echt geen probleem hoor. Ook in Nederland kun je een toffe vakantie vieren. Wat dacht je van samen een citytrip doen? Zo begint je vakantie al bij de voorbereiding. Welke steden wil je bezoeken? Zet vat wat je wil zien, wat je minstens een keer wilt eten en waar je gaat slapen. Dat kan een (goedkoop) hotel zijn, maar ook een Bed and Breakfast bijvoorbeeld! In de ochtend een lekker ontbijtje en dan weer verder trekken naar de volgende stad. 

Het verre buitenland

Tja, zon, zee en strand zijn nooit weg natuurlijk. Heb je het geld ervoor over? Pak dan het vliegtuig voor een heerlijke all-inclusive vakantie in een warm land. Turkije is heerlijk warm, zelfs in het vroege najaar nog. Of ga eens naar een prachtig eiland zoals Kreta, Malta, Tenerife of Lanzarote! Spaar samen voor leuke uitjes en excursies en geniet van de warmte. Dat is nog eens fijn! 

Spa day!

Het is geen goedkope vakantie, maar als je het ervoor over hebt, is het erg tof om te doen met je tienerkind. Boek een paar nachten bij een spa, zodat je overdag lekker in de sauna of in het zwembad en de verschillende kruidenbaden kunt luieren. In de avond genieten van een lekker diner en dan in je luxe kamer in een diepe slaap vallen. Grote kans dat meiden er meer voor in zijn dan jongens, maar hoe heerlijk is het om zo ontspannen je vakantie te vieren?

Hoe vier jij je vakantie met tieners?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.