Reistips

Ik ga op vakantie en neem mee? De ideale vakantie inpaklijst!

Een vakantie inpaklijst om uit te printen: hoe handig is dat! En hij ziet er ook nog eens leuk uit, in plaats van z'n suffe lange lijst.
Anne

Een vakantie inpaklijst om uit te printen: hoe handig is dat! En hij ziet er ook nog eens leuk uit, in plaats van z’n suffe lange lijst.

Ik ga op vakantie en neem mee….Eindeloos konden we dat spelletje spelen in de auto. Wat was er toch veel om op te noemen. En zijn de vakanties misschien veranderd nu, de inpakstress is er nog steeds.
Ik ben nog steeds niet van het ‘travel light’ principe. Ik hou er niet van om iets te vergeten, en zeker met kinderen moet je goed voorbereid zijn.

De ideale vakantie inpaklijst!

Of je dit jaar nu op vakantie gaat naar de Limburgse heuvels, een camping in Frankrijk of naar de Oostenrijkse bergen gaat: een inpaklijst is áltijd handig. De hoeveelheid onderbroeken en broeken kun je zelf wel uitrekenen, maar het gaat juist om die zaken die je neigt te vergeten. Zo stoppen wij altijd wat extra toiletpapier voor onderweg mee en voor de eerste ochtend op ons vakantie adres.
En de paracetamol vergeet ik ook nooit meer, na een vakantie in België waar wij geen apotheek konden vinden! Mijn man is echt erg lang op pad geweest om toen wat te regelen en dat is niet fijn als je een migraine aanval hebt!
Of de nagellak die afbladdert, maar je hebt geen remover meegenomen.
En hoe vaak heb je al nieuwe zwembandjes gekocht op vakantie?

Print de vakantie inpaklijst

Print de vakantie inpaklijst uit en gebruik hem met inpakken. Super handig en zo weet je zeker dat je geen belangrijke spullen vergeet!

Ik wens je een fijne vakantie toe!
Pssst: heb je nu tóch nog aanvullingen? Laat ze dan hieronder in de reacties achter, zo helpen we elkaar!


Meer reistips:

* Klik hier voor een speciale inpaklijst wanneer je op autovakantie gaat met een baby
* Klik hier voor 6 handige inpaktips!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.