10 jaar 11 jaar 12 jaar 8 jaar 9 jaar Boeken

{ Boek Recensie } | Tom Groot – Superchill schoolreisje (maar echt…)

Tom Groot - Superchill schoolreisje (maar echt...) Facts
Linda - Go or No Go

Het allernieuwste boek van Tom Groot is uit: Superchill schoolreisje (maar echt…). Tot grote vreugde van mijn kinderen, want mijn tien-jarigen zijn dol op de Tom Groot boeken! Ik vertel in deze boek recensie waar het boek over gaat en of ook deze nieuwe titel weer een succes was bij de heren!

Het is alweer het 17e deel van Tom Groot. Heel gaaf dat een kinderreeks zo succesvol is en er gewoon al 17 delen van zijn!

Het verhaal

In Tom Groot – Superchill schoolreisje (maar echt…) wil Tom heel graag uit de problemen blijven. Want die heeft ie nogal eens, als je de andere Tom Groot boeken kent. Toch lukt het ook deze keer weer niet: zijn rapport is helaas niet al te best: hij heeft drie verdrietige gezichtjes. Als zijn rapport nog één stapje minder goed wordt, dus één verdrietig gezichtje, mag hij van de meester niet mee op schoolreisje. Dat is natuurlijk het laatste wat Tom wil! En dus moet hij er alles aan doen om te zorgen dat hij wél mee op schoolreisje mag.

De boeken van Tom Groot doen ons denken aan de boeken van Het Leven van een Loser. Dezelfde stijl humor en leuke illustraties door het hele verhaal heen. Zowel Daan als Jesse blijven dat toch het leukste vinden: boeken met plaatjes erin.

Go or No Go

Daan en Jesse vinden het boek erg leuk. Als ik ze vraag waar het boek over ging, vertellen ze honderduit! Een koekjesfabriek, doodle-muren pruimenkoekjes: van alles komt langs. Het boek leest lekker weg: binnen een paar dagen hadden beide heren het boek al uitgelezen.
Tom Groot – Superchill schoolreisje (maar echt…) is zéker een GO voor alle kinderen vanaf 8 jaar!

Tom Groot – Superchill schoolreisje (maar echt…) Facts


Lees ook: Boek recensie: Blitz en de gouden poort

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.