1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | VTech Blub Blub Bad Waterpret Eend

badspeelgoed vtech

Met deze dagen wordt er enorm veel buiten gespeeld. En wat is er nu lekkerder dan even in bad na een heerlijke dag buiten spelen? Of in een badje buiten spetteren, ook altijd een succes!
Maar alleen in bad is ook zo saai. En die simpele, standaard badeendjes hebben we nu ook wel gezien inmiddels. Gelukkig heeft VTech nieuwe vriendjes ontwikkeld voor in bad: Blub Blub Bad Waterpret dieren!

Blub Blub Bad Waterpret dieren

De Blub Blub Waterpret dieren van VTech zijn er te vinden in drie verschillende varianten; de Eenhoorn, de Eend en de Flamingo. Allemaal komen ze in een verpakking met iets extra’s. De Eend neemt een kuikentje mee, de Flamingo een mandje en de Eenhoorn een emmertje.

badspeeltjes vtech review

Blub Blub Bad Waterpret Eend

Wij mochten er één uitzoeken voor de test en kozen voor het spelen met de Eend. Die zag er al direct zo ontzettend vrolijk uit en ik wist direct dat dit een hit zou zijn bij de kleine man. Het is een complete upgrade van de standaard gele badeend, op alle fronten. Hij is groter, vrolijker, fleuriger en hij is ook nog eens interactief!

VTech speelgoed
Hier thuis hebben wij veel speelgoed van VTech. Wat ik altijd zo ontzettend fijn vind aan hun producten is dat er altijd heel duidelijk staat aangegeven voor welke ontwikkelingsgebieden het speelgoed bedoeld is. Want al hun speelgoed heeft namelijk ook een educatief tintje.
Voor de Waterpret Eend is dat de motorische-, zintuiglijke- en taalontwikkeling.

Vol melodietjes en zinnetjes

Oke, dan nu even terug naar de Eend. Hij is, natuurlijk, geel van kleur en bevat een knipperende interactieve toets die zelfs voor mijn mannetje van één jaar jaar goed te vinden is. Ideaal dus.
Wanneer je op deze knop drukt hoor je veel verschillende melodietjes, liedjes en zinnetjes. Het zijn maar liefst 55+ melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes. Dit is dus niet continu hetzelfde zinnetje op repeat,; er is een uitgebreider repertoire. Dit vind ik zelf erg fijn, want na een poosje wil je vaak ook wel weer iets anders horen dan dat ene zinnetje. Ook leren ze zo veel meer verschillende woordjes.

Het kuikentje van de Waterpret Eend

Maar wat nog het allerleukste is: de eend komt dus niet alleen zoals ik al vertelde. Het kuikentje heeft een fijne inkeping waardoor je kleintje deze makkelijk kan vasthouden. Ook kan je het eendje vullen met water en dit water kiepen via de snavel. Dit stimuleert het fantasiespel enorm en het is ontzettend leuk om hiermee zelf aan de slag te gaan. Na een paar keer zelf doen had mijn mannetje dit door en deed het zelf na. Zo simpel, maar het geeft ontzettend veel plezier.

Go or No Go

Toen wij hem aan het uittesten waren kwamen mijn andere kinderen erbij, zij zijn 5 en 6 jaar en ook zij konden niet wachten tot ze ermee mogen gaan spelen. Dus de leeftijd 1-5 jaar klopt zeker wel!
Badderen met de Waterpret vriendjes is dus echt een feestje en ze krijgen van ons een GO!

VTech Blub Blub Bad Waterpret Facts

Wie wordt jouw nieuwe vriendje, kies je voor de Eend, de Flamingo of toch de Eenhoorn? Ik ben benieuwd naar je keuze!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.