Afscheidscadeau Juf of Meester

Originele afscheidscadeaus voor de juf of meester

Afscheidsknutsels voor de juf of meester

Het einde van het schooljaar komt langzaam weer in zicht. Ik vind het altijd leuk om de juffen en meester te verrassen met een kleinigheidje. Het ene jaar knutsel ik iets, het andere jaar zoek ik iets leuks uit in de winkel.
Ben jij op zoek naar inspiratie voor originele afscheidscadeaus voor de juf of meester? Dan help ik je graag!

Scheenbeschermers voor de meester of juf

Ik gooi er om te beginnen met direct een onwijs origineel cadeau in: scheenbeschermers! Natuurlijk alleen van toepassing als je een sportieve meester of juf hebt. Zo niet, dan kun je deze tip overslaan.
Nu denk je misschien…scheenbeschermers? Yup! Maar niet zomaar een gewoon setje scheenbeschermers, maar…bedrukte scheenbeschermers!
Ik had nog nooit eerder gezien dat het kon, maar wel dus! Je kunt een foto uitkiezen die wordt gedrukt op de scheenbeschermers. Misschien heeft jullie klas, net als die van ons, wel een naam? Bij ons hebben we allemaal dierenklassen en mijn zoon zit in de klas ‘pauwen’. Een leuk idee zou dan dus zijn om een foto van een pauw erop te laten drukken!
Overigens kun je ook zonder foto de scheenbeschermers laten bedrukken, maar bijvoorbeeld alleen met naam en het rugnummer (dan moet je die natuurlijk wel ‘stiekem’ even achterhalen op korte termijn).

Originele afscheidscadeaus voor de juf of meester

Een boek voor de leraar

Wat ook een mooi idee is, maar wel iets meer werk, is een boek maken voor de meester of juf. Het leukste is dat wanneer de hele klas er aan meewerkt. Maak allemaal één pagina voor in het boek (of je laat alle klasgenootjes een sjabloon invullen) en bundel het uiteindelijk tot één boek. Een super mooie herinnering voor de meester of juf aan de hele klas!

Een blijvend cadeau

Een ander leuk cadeau om te geven is een kussen! Ik zag dus echt super leuke kussens voor leraren. Geen zorgen, geen kussen met foto hoor, want ik denk niet dat de leraar een kussen met de pasfoto van jouw kind nu heel interessant vindt. Nee, ik bedoel speciale kussens voor leraren met toffe quotes erop. Eén van mijn favoriete teksten voor leraren is: “Ik ben leerkracht. Wat is jouw superkracht?”. Als je die tekst drukt op een kussen met een Superman-logo, heb je volgens mij een schot in de roos qua cadeau!
Op de website van Wanapix zag ik veel leuke teksten voorbij komen. Je kunt ieder kussen dat je daar ziet gewoon helemaal aanpassen en personaliseren.

Originele afscheidscadeaus voor de juf of meester

Knutselen voor de juf of meester

Wil je toch liever een cadeau in elkaar knutselen, dan kun je ook alle kanten op. De bekende glazen pot met dropjes en de tekst ‘Het zit d’rop’ is natuurlijk een blijvend grappig cadeau. Of een potje met snoephartjes en de tekst H A R T stikke bedankt.
Zelf maakte ik vorig jaar zelf een leuk cadeautje: een pompje met handzeep met de volgende tekst erop: “Bij jou WAS ik in goede HANDEN”. Die past nu natuurlijk perfect in de huidige tijd rondom Corona.

Ik ben benieuwd of jij nog leuke tips hebt voor originele afscheidscadeaus voor de juf of de meester. Laat het me hieronder in de reacties weten!♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.