7 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 7-jarig meisje

Eind dit jaar wordt mijn dochter zeven jaar en ik ben nu al aan het rondneuzen wat we haar dit jaar weer kunnen gaan geven. Want voor ik weer met mijn ogen knipper, is het alweer zover, dus we kunnen maar beter op tijd beginnen.
Waar gaan de interesses naar uit? Ik deel met jou ons lijstje van de leukste cadeaus voor een 7-jarig meisje.

Leukste cadeaus voor een 7-jarig meisje

Dit zijn onze tips voor 7-jarige meisjes!

Bordspelletjes

Dit is hier echt een enorme hit. Soms spelen ze samen een spelletje, soms met z’n allen een heerlijke spelletjesmiddag of avond. Ook voor op vakantie vind ik het ideaal om enkele spellen mee te nemen. Met de auto de grotere spellen en met het vliegtuig de reisspellen.
Op dit moment zijn onze favorieten; Rummikub, Wie is het, Doolhof, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Cluedo hebben we ook al, die vind ik zelf wel erg leuk en hebben we een tijdje terug al geprobeerd. Mijn dochtertje vond deze nog iets te lastig. Dus die laat ik nog eventjes voor haar apart staan en dat proberen we over een tijdje nog een keer.

Drie leuke spellen voor 7-jarige meiden:

L.O.L. speelgoed

Volgens mij staat dit jarenlang op de lijst hier, maar er wordt nog volop met L.O.L. gespeeld. Er zijn nu zoveel verschillende soorten, dat er altijd wel weer wat bij kan. Ze heeft zo’n grote L.O.L. koffer waar van alles in past, dus nog ruimte zat. Zo zou ze graag iets van de neon collectie willen en ook de sparkle serie staat op de lijst.
Het allerliefste zou ze ook nog de L.O.L. Glamper willen. Maar die zijn wel aardig aan de prijs, dus we hebben nog even de tijd om daarover na te denken.

Deze L.O.L. sets zijn het populairste:

Nagellak

Niet elk meisje is natuurlijk een fan van nagellak, maar hier thuis kan ik er echt wel mee aankomen. Het liefst heeft ze een enorme collectie, nog groter dan ze nu al heeft, met alle kleuren van de regenboog! En dan ook natuurlijk degene met glitters erin. Op een regenachtige dag is lekker tutten een enorme uitkomst. Maar ook als er vriendinnetjes komen spelen wordt dit vaak tevoorschijn getoverd (na overleg met de mama’s natuurlijk). Dus nagellak is zeker een tip, maar let er wel op dat je kindvriendelijke nagellak koopt. Je kunt ook kiezen voor stickertjes die je op de nagels kunt plakken.

Shop voordelig:

K’nex voor meiden

Veel mensen linken K’nex aan jongens, omdat er veel stoere bouwmodellen verkocht worden. Maar mijn dochtertje is dus echt helemaal weg van K’nex. Het liefst bouwt ze van die hele moeilijke dingen ook nog eens. Ze is zeer precies, dus let goed op alle plaatjes. Waar ik dan af en toe nog even moet kijken hoe het ook alweer zit, heeft zij ze al door. We hebben nu een rode opbergdoos, met een boekje met enorm veel ideeën erin, maar ze zou graag de K’nex achtbanen serie willen. Nu alleen nog even kijken waar ik dat dan ga laten als het eenmaal in elkaar staat 😊

Leuke meiden K’nex sets:

SNURK beddengoed

Wil je een praktisch cadeau geven in plaats van speelgoed? Dan is dit dé tip voor jou. SNURK beddengoed is super leuk voor je dochter om te krijgen én het is een praktisch cadeau, aangezien je beddengoed gewoon nodig hebt. Maar het SNURK beddengoed is geen gewoon beddengoed: wanneer je meisje in bed kruipt en haar dekbedovertrek over zich heen trekt, verandert zij in een ware prinses, verpleegster of staat ze ineens met een prachtige unicorn te knuffelen!
Bekijk hier de collectie en check ook zeker even de scherp geprijsde sale items!

Deze dekbedovertrekken zijn erg leuk voor meiden:

Leesboekjes

Voor het slapen gaan is hier het ritueel voorlezen. Maar sinds ze zelf kan lezen vindt ze het ook fijn om zelf wat bladzijdes te lezen als ik de jongens voorlees. Er zijn zoveel verschillende boekjes en ze heeft een brede interesse. Dus dit vind ik wel een erg leuk cadeau om aan vriendinnetjes te vragen bijvoorbeeld. De Waanzinnige Boomhut serie valt bij veel kinderen in de smaak.

De leukste boeken:

Kindercamera

Waarschijnlijk geldt dit ook wel voor veel meer meisjes in deze leeftijd, een camera! Ze zou er het liefst de hele dag mee rondlopen. De VTech Kidizoom Duo DX Roze staat hier dus ook hoog op het lijstje, of de VTech Kidizoom Action Cam. Ze is er nog niet helemaal over uit welke ze het liefst zou willen. Beide zijn ze natuurlijk ontzettend leuk om zowel te geven als te krijgen en ik denk dat ze hier wel volop gebruikt gaan worden. Want als zij hem even laat staan, staat er al een broertje te springen die de camera wel even wil gebruiken denk ik zomaar.

Drie kindercamera’s met goede reviews:

Ik ben benieuwd of deze cadeautjes op meer verjaardaglijstjes staan bij meisjes van 7 jaar. Heb je zelf aanvullingen? Laat het dan zeker even weten in de reacties!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze verjaardags cadeaus voor een 7-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

Zoek je cadeaus voor een 7-jarig meisje? Bekijk onze lijst van de leukste cadeaus voor een 7-jarig meisje. Met leuke en originele cadeautips voor meiden.

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje

Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 11-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



8 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.