1 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 1-jarig meisje

De leukste cadeaus voor een 1-jarig meisje

Voor mijn eigen dochtertje is het alweer een poosje geleden dat ik dit heb uitgezocht, maar binnenkort komen er weer verjaardagen aan, dus ik ben al lekker aan het neuzen voor de leukste cadeaus voor een 1-jarig meisje, aangezien ik binnenkort op feest mag.

De aller leukste cadeaus voor een 1-jarig meisje

Het eerste jaar heb je waarschijnlijk veel speelgoed gekocht, waar nog niet heel veel mee gedaan wordt. Maar mijn ervaring is dat ze na hun eerste verjaardag wel lekker gaan spelen en er heel veel leuk speelgoed is wat ze kan uitdagen tot spel!
Er is zoveel te koop tegenwoordig, het is lastig kiezen wat nu echt het allerleukste is, maar ik denk dat ik zo wel een goede lijst heb samen gesteld. Kijk je met me mee?

Een pop voor een meisje van 1 jaar

Ja, het begint vaak al vroeg hoor, die liefde voor poppen. Eerst zeulen ze er lekker mee rond en kroelen ze ermee. Omdat ze hem nog vaak op de grond zullen laten vallen, is een zachte pop misschien een betere optie, zoals de Little Love kiekeboe baby pop van VTech.
Voor je het weet is ze een echte poppenmama en mag de pop overal mee naar toe! Dan kun je een poppenwagen goed gebruiken: deze drie-in-een- poppenwagen is erg leuk!
Het is leuk om zelf als papa of mama de pop te geven aan je kindje en dan aan anderen (familie/vrienden) wat extra losse kleertjes of een flessensetje te vragen. Je zult zien, dit is ontzettend zoet en veel meisjes bewaren hun pop nog heel erg lang!

Een babyarmbandje

Een heel bijzonder cadeau voor je kleine meisje is een zilveren babyarmband met naam erin gegraveerd. Er zijn speciale meegroei armbandjes te koop, zonder je meisje de armband zo lang mogelijk kan dragen. Na het dragen is dit een een mooi en bijzonder sieraad om te bewaren. Geloof me, dat vindt ze later heel bijzonder om terug te zien.

Een speelkeukentje

Natuurlijk zullen ze de eerste tijd eerst alles eruit trekken en weer terug stoppen, wat ook ontzettend leuk is. Maar je zult zien dat ze er steeds meer met een speelkeukentje gespeeld zal worden.
Een simpel keukentje, met wat pannetjes en pollepels erbij. Hartstikke leuk en gaat vaak jaren mee! Zelf hadden we er eerst één van de action, echt een heel simpel ding, maar dit was zo enorm in trek dat we al snel een stevigere kochten die ook wat groter was. Want je begint met één pan, maar uiteindelijk koop je hele taarten, gevulde boodschappenmandjes, borden, bekers etc. Jaja, je kindje heeft straks nog een uitgebreider uitzet dan je zelf had 😊

Als je er een keukentje van IKEA koopt, kun je hem ook nog helemaal omtoveren, zelf verven en uitbouwen met gordijntjes, als je een beetje creatief bent natuurlijk. Daar zijn hele leuke Ikea keuken hacks voor te vinden, waaronder deze Duktig keuken hack!

VTech speelgoed voor 1-jarigen

VTech heeft natuurlijk een enorme lijst aan speelgoed die geschikt is voor kleine kindjes. Ik ben dan ook echt enorm dol op dit merk.
Zo is het magisch liedjesboek echt een aanrader, maar ook de interactieve Spring en Speel kangoeroe.
De Blub Blub Bad Waterpret vriendjes zijn ook heel erg leuk voor in bad of in een zwembadje.
Theesetjes doen het ook altijd goed, hoewel dat waarschijnlijk nog een half jaartje tot een jaar duurt voor ze daar echt mee kan spelen zelf.

Tasjes voor de allerkleinsten

Om al het speelgoed mee te kunnen nemen door de kamer, is het handig om dit ergens in te doen. Zo heeft Fisher Price: Het Eerste Tasje. Alles erin laden en hop, twee minuten later alles er weer uit. En natuurlijk lekker rondwandelen ermee. In dit tasje zelf zitten ook al wat leuke accessoires waar ze mee kunnen spelen.

Blokkenkar

Rond de één jaar zullen de meeste kindjes zich al wel een beetje optrekken, misschien zijn de eerste stapjes zelfs al geweest of komen die er de komende maanden aan. Ideaal dus een blokkenkar, daar kunnen ze zich aan vasthouden en lekker de kamer rondlopen. Blokken erin en eruit of alles eruit en gewoon ander speelgoed erin. Er is van alles mogelijk en ze zijn er heerlijk mee in de weer.

Blokken om te bouwen

Waar hier heel veel mee gespeeld is vroeger zijn blokken. Zachte blokken, maar ook de bouwblokken. Van hele simpele tot erg mooie zoals deze.
Hele kastelen, huizen, winkels en zelfs kleine dorpjes hebben we ermee gemaakt. Maar ook de vormendozen, waar verschillende vormen blokjes in kunnen, doen het goed. Dit zijn dus ook hele leuke cadeautjes om te geven en te vragen. Ze zijn er tegenwoordig in alle kleuren, vormen en maten te vinden.

Tot zover dit overzicht van de leukste cadeaus voor een 1-jarig meisje!
Heb je een aanvulling? Laat het hieronder weten in de reacties!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leukste cadeaus voor een 1-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

Leukste cadeaus voor een 1-jarig meisje

Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 11-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 10 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.