Creatief & Knutselen Vaderdag

Knutselen voor Vaderdag: Happy Daddy Socks en meer

Het is bijna Vaderdag. Tijd om alle papa’s in het zonnetje te zetten. En dat doe je natuurlijk met een heerlijk ontbijt op bed, máár ook met de mooiste zelfgemaakte knutselwerkjes. Elke ouder wordt daar gelukkig van! Een zelfgemaakt cadeau waarin veel liefde is gestopt.

1. Happy Daddy Socks!

Wat nu helemaal in is,zijn de populaire Happy Socks. Dit zijn sokken in de vrolijkste en de gekste printjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op dit merk sokken. Streepjes in allerlei kleuren, pizzastukken, soorten fruit, frietzakjes, gekleurde stippen…je noemt het maar op en het staat op deze sokken. Super gezellig natuurlijk. Maar deze vrolijke sokken zijn ook heel gemakkelijk zelf te maken voor papa!

Wat heb je nodig voor Happy Socks Daddy Style?

  • Witte sokken (in de juiste maat voor papa)
  • Textiel stiften
  • Fantasie

Laat je kind maar iets moois tekenen op de sokken. Iets waar papa erg van houdt en gebruik zijn lievelingskleuren. Hier heeft papa ook echt iets aan: sokken kun je niet genoeg hebben toch! En zulke unieke sokken zijn nergens te koop. Je hoeft niet perse textiel stiften te gebruiken, maar als je ze wilt dragen en wassen is dat wel het handigst. Met deze zelfgemaakte Happy Daddy Socks heb je zeker een happy vader.

happy daddy socks

2. Spetterknutsel

Laat je kind lekker kliederen met verf op een vel papier of op een canvas. Dit kan gewoon met een kwast, met de vingers maar wat helemaal leuk is, om het met een afwasborstel te doen. Dip de borstel in de verf en spetteren maar. Schrijf de tekst: Mijn papa is een spetter! erop en je bent klaar.

3. Ik hout van jou

Versier een mooi stuk hout en schrijf hierop: papa ik hout van jou! Bij de Action kan je van die leuke ronde boomstam schijven kopen. Dit is een accessoire, maar prima om voor dit knutselwerkje te gebruiken. Als je er een haakje achter plakt kan het een plekje krijgen in huis.

vaderdag knutsels

Zoveel leuke ideetjes

Nou ja, er zijn stiekem zoveel leuke ideetjes. En met erg leuke teksten. Daar hou ik wel van en maakt het net wat specialer voor papa. Een foto vind ik ook altijd een goed idee. Dit bewaar je zeker, want dat is leuk om terug te zien een paar jaar later.

Wat leuke korte ideetjes zijn:
-Papa, met jou zit het wel snor. Een foto met een snorretje op het gezicht schminken. Of een snorretje op een stokje.

-Papa, op jou kan ik bouwen. Een bouwhelm op en een bouwvest aan en maak maar een leuke foto.

-Een stropdas kan natuurlijk ook niet missen op Vaderdag. Met zo’n touwtje eraan en die je vader dan heel de dag mag dragen. Te leuk!

-Een toffe peer, een sleutelrekje, een scheet van een vader, een kei van een vader. Nou ja, noem het maar op!

-Wil je nóg meer inspiratie? Via deze link vind je nog véél meer vaderdag knutselen ideeën!

Wat je ook maakt, voor je vader is alles speciaal en hij is er onwijs blij mee. Dat is iets wat zeker is. Een leuk knutsel cadeau met veel liefde gemaakt.

Met onderstaande afbeelding kun je gemakkelijk deze Happy Daddy Socks en andere knutselideetjes voor Vaderdag op Pinterest bewaren.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.