Binnenspeeltuinen Verjaardag & Traktaties Zuid-Holland

Het leukste feestje vier je bij Monkey Town Delft!

Het leukste feestje vier je bij Monkey Town Delft!
Joyce

Wanneer jouw kind naar de basisschool gaat, komen ook de kinderfeestjes om de hoek kijken. Vorig jaar had ik voor zijn vijfde verjaardag een piratenfeestje georganiseerd. Erg leuk, maar een hoop werk om dit zelf te doen. Dit jaar besloten we naar Monkey Town Delft te gaan. Een echte aanrader! Waarom? Dat kan je lezen in deze blog.

Drie soorten feestjes

Op de website van Monkey Town Delft kan je kiezen uit drie verschillende kinderfeestjes. Zo heb je het chips-feestje waarbij de kinderen entree krijgen, een potje mogen lasergamen, onbeperkt limonade en een zakje chips krijgen. Wil je liever een warme snack voor de kinderen dan kan je voor het frietjes-feestje kiezen. In plaats van de chips krijgen ze een frietje met saus en snack naar keuze en als extraatje krijgen ze een ijsje. Het 5D-feestje is het duurste, maar dan krijgen de kinderen wel een muntje om naar de 5D bioscoop te gaan. Bij alle drie de feestjes mag de jarige in de Goudmijn een cadeautjes uitkiezen.

let op: Op dit moment zijn niet alle opties en alle feestjes beschikbaar bij Monkey Town Delft vanwege corona; op hun website kun je de details vinden.

Wij kozen voor het chips-feestje en als extraatje een zakje snoep. Wanneer je gaat boeken krijg je namelijk allemaal extra keuzes die je toe kunt voegen. Ook kan je ervoor kiezen om een themakamer af te huren voor €25,-. Daar hebben we niet voor gekozen, maar de kamers zien er wel geweldig uit.

Een warm ontvangst bij Monkey Town Delft

Bij binnenkomst worden we bij de kassa vriendelijk ontvangen. Acht enthousiaste kinderen staan achter mij. Eigenlijk willen ze zo snel mogelijk naar binnen en spelen, maar ze moeten nog even geduld hebben. De dame bij de kassa legt mij uit hoe het feestje werkt en wat we er allemaal bij krijgen. Ik krijg een blaadje mee met de naam van de jarige en alles waar we recht op hebben. Elke keer als ik iets haal of doe wordt dit namelijk van mijn blaadje afgestreept. Super fijn, want zo hoeven de kinderen niet met muntjes te lopen. Wanneer alles is uitgelegd worden we naar de tafel geleid die speciaal voor Joshua is gereserveerd. Er ligt een mooie kaart met zijn naam erop en een grote kan limonade met bekertjes staan klaar. Het feestje kan beginnen!

Het leukste feestje vier je bij Monkey Town Delft!

Lasergamen

De kinderen hebben eigenlijk geen zin om aan tafel te zitten en de cadeautjes waren toch al gegeven. We besluiten daarom om met zijn allen eerst te gaan lasergamen. De schoenen en jassen zijn al uitgegooid, dus ze zijn er helemaal klaar voor. Enthousiast rennen ze naar het lasergamen toe. Ik grijp snel mijn bordje mee, want dit moet natuurlijk afgestreept worden. Bij de lasergame staat een jongen hen al op te wachten. Met zijn allen moeten ze op het bankje zitten en wordt het spel en het gebruik van het lasergeweer uitgelegd. De kinderen hebben een glimlach van oor tot oor. Ook Joshua roept heel hard: “Dit wordt echt gaaf, mama!”. Het parcours zit er super leuk uit en het spel is goed te doen voor kinderen vanaf vijf jaar. Ze vinden het helemaal geweldig en rennen lachend achter elkaar aan. Wie er heeft gewonnen? Het interesseert ze niet eens. Ze vinden het gewoon een gaaf spel en nu is het klaar. Tijd om lekker te klimmen en te klauteren!

laseren monkey

Klimmen, glijden en bouwen

Tijd om wat te drinken nemen ze eigenlijk niet. Ze willen gewoon heel erg graag spelen. Gelukkig drinken ze wel een beker limonade, want ze hebben het wel warm gekregen door het lasergamen. Ondertussen schrijf ik op alle bekers hun naam, zodat we weten van wie wat is. Na een beker limonade zijn ze verdwenen. Er is namelijk zoveel te doen. Wanneer ik een rondje loop, zie ik de kinderen heerlijk spelen. Soms met de hele groep en soms in kleine groepjes. Voor de kinderen maakt het niet uit. Zij vermaken zich prima. Het grote klimtoestel ziet er indrukwekkend uit. De kinderen lopen elkaar ook niet in de weg, want hij is groot genoeg. Ook zijn er verschillende soorten glijbanen waar ze af kunnen. De opblaasbare apenglijbaan is ook in trek. Het rolschaatsen wat minder, maar dat heb je met jongens. Wel vinden ze de knikkerbaan erg gaaf. Wanneer ze even “rust” willen, gaan ze hierheen.

feestje

Kopje thee

Voor ons, als ouders, is dit een heerlijk feestje. De kinderen gaan lekker hun gang en wij kunnen genieten met een kopje thee of koffie. Tijdens het vorige kinderfeestje was ik de hele tijd bezig en nu kan ik rustig genieten van mijn thee en kijken naar de spelende kinderen. Heerlijk! Af en toe komt er iemand langs voor een beker limonade, maar verder zie je ze niet. Wanneer ik de chips heb gehaald, zijn de kinderen in mum van tijd bij mij. Zodra het zakje leeg is, verdwijnen ze weer. “Dit is het leukste feestje ever!” roept er eentje. Fijn! De kinderen vinden het dus geweldig.

Tijd om naar huis te gaan

Helaas gaat de tijd zo snel dat de ouders er al zijn voordat we er erg in hebben. Als afsluiting van het feestje mag Joshua een cadeautje uit de Goudmijn halen. Het slot gaat van de deur, Joshua krijgt een helm op en mag naar binnen. Ik mag ook mee en maak ondertussen foto’s. De Goudmijn ziet er geweldig uit en er staan genoeg cadeautjes om uit te kiezen. Joshua kiest uiteindelijk voor de LEGO en komt met een grote glimlach de mijn uit. Daarna krijgen alle kinderen een zakje snoep mee en is het tijd om naar huis te gaan. Ik lever mijn kladblok met blaadje in, ruim de tafel af en bedank het personeel. In de auto laat Joshua weten dat hij een geweldig feestje heeft gehad. Ondertussen stroomt mijn app vol dat ook de andere kinderen een leuke middag hebben gehad. Daar doe je het toch voor?

Het leukste feestje vier je bij Monkey Town Delft!

Go or No Go

Dit feestje is zeker een go. Als ik zie hoe de kinderen hebben genoten. Ook heb ik heerlijk relaxt kunnen genieten van de spelende kinderen. En daarbij kan je zelf kiezen hoe duur je het wil maken. Een feestje is al te boeken vanaf €11,- en je hebt minimaal vier kinderen nodig. Als ik zie hoe blij Joshua terug kijkt op zijn feestje, is mij dat wel waard. Isabel, onze jongste van twee, is ook mee geweest en kon zich heerlijk vermaken in het afgeschermde peutergedeelte. Heel fijn, want zo had ik geen oppas nodig. Kort gezegd, een feestje bij Monkey Town Delft is een aanrader voor iedereen.

Let op: vooraf reserveren is verplicht.

goudmijn delft monkey town

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.