6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelgoed Trends & Hypes

{ Review } | Poopsie Slime Surprise! – Poop Pack en Slime Smash

Mary-Lou

Als je een kind van pakweg 6+ hebt, dan heb je vast en zeker weleens van Poopsie Slime Surprise gehoord! Slijm en eenhoornpoep is nou eenmaal een combinatie die je niet snel vergeet. Dit jaar zijn er 2 nieuwe, uiteraard sprankelende, toevoegingen aan het assortiment: Slime Smash en Poop Packs. Mijn 7-jarig meisje wilde heel graag proefkonijn zijn.

Poopsie Slime Surprise!

Review Poopsie Slime Smash

De Slime Smash komt in een grote vierkante doos met 4 slijmhouders en een aantal zakjes met glitters, glans, strooisel en decoratie. Wat meteen opvalt is dat het slijm niet gemaakt hoeft te worden, die zit al netjes in de bloemige slijmhouders. Ook de textuur van het slijm valt op, eerder klei-achtig dan slijmsnot. Heel prettig. Ondanks dat het maken je uit handen is genomen, zijn er zeker nog wel dingen die je zelf kunt doen. In een aantal zakjes zit namelijk ook slijm en daarmee kun je je bloemdonuts (ik vind dat ze erg op donuts lijken) versieren. Als finishing touch gaat er natuurlijk nog wat strooisel over.

Poopsie Slime Surprise! review voor meisje

Dan is het smashen maar. Het heet natuurlijk niet voor niets Slime Smash. Ik wil niets verklappen, maar neem de tip uit de gebruiksaanwijzing om de plek waar je speelt af te dekken ter harte. Na het smashen mét leuke crunchy verrassing vouw en kneed je het slijm tot alles goed gemengd is. Hierna kun je ook nog sprankels en bloemenglans toevoegen. Na het spelen kan de slijm weer terug in de houder. Mijn dochter koos er voor om een slijm op te offeren en er een sneeuwpop van te maken. Door het stevige, maar toch zachte, structuur kon dat dus ook prima.

Poopsie Slime Surprise!

Ervaring met een Poop Pack van Poopsie

Met de Poop Packs kun je je eigen magische eenhoornslijm maken. Elke verpakking, die wel wat weg heeft van een Happy Meal, heeft 10 leuke verrassingen. Ook vind je in de doos een lepeltje, maatbekertje en beker. Deze beker verschilt per pack. Wij hadden een fartella beker. Juist ja! Hilarisch voor moeders hier. Wat ook in het doosje zit is een slijmhouder in de vorm van een sleutelhanger. Of eigenlijk is het een slijmhouder in de vorm van een drolletje die je ook als sleutelhanger kunt gebruiken. Je slijm bewaar je dus geheel in Poopsie stijl.

Tip: Scheur de verpakking niet aan de bovenzijde open, maar maak het aan de zijkant voorzichtig open. Er ontvouwt zich dan een heel mooi doosje. Je kunt het niet missen, er staat een sticker op dat je het daar moet openmaken. Tenzij je op mij lijkt: dan ga je die sticker missen. Daarom deze heads up!

Slijm maken met de Poop Pack

In tegenstelling tot de Slime Smash is het bij een Poop Pack wél de bedoeling dat je aan de slag gaat met slijm maken. Een mespuntje eenhoorn voer, een snufje magisch vloeistof en een paar geurparels later zou je slijm moeten hebben met een nieuw soort structuur. Althans… dat is de bedoeling. Ook na 2 keer proberen is het ons niet gelukt om iets te krijgen wat op slijm lijkt. Ergens gaat er dus iets mis. Bij de tweede keer hebben we duidelijk teveel geurparels toegevoegd waardoor de slijm die in eerste instantie goed was, te waterig werd. In de gebruiksaanwijzing staat niet precies aangegeven hoeveel parels je maximaal per keer kunt gebruiken.

Go or No Go

Mijn dochter is gek op slijm. Ze was dan ook enorm blij dat ze deze twee nieuwste Poopsies mocht testen. Ze is graag creatief bezig en met Poopsie Slime Surprise kan ze zich daar altijd goed mee uitleven. Maar de Poop Pack is tegengevallen. Tenminste het resultaat dan. Het doosje zelf en alles wat er in zit is superleuk, maar het lukte niet om goed slijm te maken.

De Slime Smash daarentegen was ze enorm enthousiast over. Vooral toen ze er achter kwam dat er een verrassing in het slijm zit. Wat ik zelf zo leuk vind aan de Slime Smash zijn de verschillende stappen die je doorloopt. Eerst versieren, dan smashen, dan kneden en dan ook nog van alles wat toevoegen aan je slijm. Ze was er even heel leuk mee bezig en dat zie ik graag.

Het zal je vast niet verrassen dat wij persoonlijk de Poop Packs een No Go vinden en de Slime Smash een dikke vette Go gunnen.

Poop Pack Facts

Slime Smash Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.