10 jaar 8 jaar 9 jaar Speelgoed Trends & Hypes

Nieuwe Pokémonkaarten: Sword & Shield Rebel Clash

Nieuwe Pokémonkaarten: Sword & Shield Rebel Clash
Linda - Go or No Go

De nieuwste Pokémonkaarten zijn uit! Het is een uitbreiding op de Sword & Shield reeks, namelijk Rebel Clash!

Galarian Pokémon

De nieuwste Pokémonkaarten vind je in de losse Booster Packs, Themedecks waarmee je de Trading Card Game kunt spelen en grote Elite Trainer Boxes. In deze nieuwe uitbreiding vind je nog meer nieuwe Galarian Pokémon en nieuwe Pokémon VMAX. Dit zijn Pokémon in hun Gigantamax-vormen, bekend uit de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield.

Pokémon V en VMAX

In de uitbreiding kun je de volgende belangrijke kaarten verzamelen, ruilen en gebruiken in de Trading Card Game:

  • 16 Pokémon V en 14 full-art Pokémon V, zoals Toxtricity V, Dubwool V en Boltund V
  • 7 Pokémon VMAX, waaronder Toxtricity VMAX, Copperajah VMAX en Dragapult VMAX, en de eindevoluties van de eerste partner-Pokémon van Galar
  • Meer dan 15 Trainer-kaarten en 4 full-art Supporter-kaarten
  • 4 nieuwe Special Energy-kaarten

Geluk hebben

Wanneer je booster packs koopt, is het altijd geluk hebben: krijg je wel of niet een Pokémon V of VMAX. Daan en Jesse vinden het in ieder geval altijd enorm spannend. De kans is natuurlijk niet super groot, aangezien er maar een paar van deze Pokémon zijn vergeleken met normale Pokémon. Helaas hadden ze deze keer met twee pakjes pech en kwam er geen speciale Pokémon V of VMAX kaart uit.

Nieuwe Pokémonkaarten: Sword & Shield Rebel Clash

Pokémon Elite Trainer Box

Wil je veel kans maken op een Pokémon V en VMAX? Dan is de Elite Trainer Box interessant. De Pokémon Trading Card Game – Sword & Shield: Rebel Clash Elite Trainer Box zit namelijk behoorlijk vol! Onder andere gave sleeves en daarbij dus 8 booster packs. Ik heb allerlei YouTube unboxing video’s bekeken en iedereen haalde er wel een Pokémon V of Pokémon VMAX uit. Maarrrr helaas is het geen garantie.

Booster Packs en Themedecks

De losse booster packs kosten € 5,99 en zijn online te koop, maar ook bij vele speelgoedwinkels.
De themedecks kosten € 16,99 en zijn in twee varianten (Zacian en Zamazenta) bij Bol.com te koop of bij speelgoedwinkels.

Nieuwe Pokémonkaarten: Sword & Shield Rebel Clash

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.