8 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje

In dit artikel vind je leuke tips die we voor je verzameld hebben, voor de leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje! Van ervaringscadeaus tot sport-cadeaus.
Linda - Go or No Go

Wat geef je nou cadeau aan een meisje van 8 jaar?  Wat vinden meiden van acht jaar nu nog leuk? Meisjes van acht vallen er een beetje tussen in voor mijn gevoel. Niet meer een klein meisje, maar ook nog lang geen puber. Speelgoed is nog erg leuk, maar ze zijn ook al klaar om de wereld te ontdekken. Met acht jaar gaat je kind weer een enorme ontwikkeling door. Je dochter zal meer en meer ontdekken welke sport er echt past en ook wat ze niet zo goed kunnen. Ook leren ze de waarde van geld begrijpen. Dat maakt dat ze cadeaus beter kunnen waarderen. Maar ze begrijpen ook dat een enorm L.O.L. huis of een dure step misschien net teveel van het goeie is. Een cadeau bedenken voor een 8-jarig meisje is nog best lastig. Zeker ook als je origineel wil zijn. Maar…wij hebben leuke tips voor je verzameld voor de leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje!

Leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje

We hebben tips in allerlei vormen en maten, van sportieve cadeaus tot gadgets. Ieder kind is verschillend, dus kijk vooral wat jij denkt dat het beste bij de jarige past!

Sportieve cadeaus voor een 8-jarig meisje

Er is genoeg leuks om buiten mee te spelen.  Eigen skates zijn leuk om mee buiten te spelen samen met vriendinnen! Omdat de voeten nog groeien vinden wij de verstelbare skates erg handig. Deze zijn dus verstelbaar en zo kan je er iets langer mee doen. De tijd dat een skateboard alleen voor jongens is, is natuurlijk al lang voorbij. Voor stoere chicks is er genoeg leuks te koop, ik zag zelfs boards met led lampjes! Zo zijn er skateboards met lampjes, die zal zeker in de smaak vallen.

Als je kind al echt een sportieve hobby heeft is het ook leuk om een sportieve aanvulling te kopen. Nieuwe sportsokken, een sporttas of een bidon met de naam zijn leuke cadeautjes.

3 sportieve cadeaus voor 8-jarige meiden

Lekker naar buiten

Buskruit, tikkertje met verlos: lekker buitenspelen hoort erbij. Om nóg leuker buiten te spelen is er genoeg te bedenken. Wat denk je van 64 kleuren stoepkrijt voor echt mooie tekeningen. En welk kind houdt er nou niet van bellenblazen? En misschien denken meiden van acht dat ze te groot zijn om bellen te blazen, dan heb je deze nog niet gezien. Hiermee maak je reuze bellen!

Leuk buitenspeelgoed voor meiden:

Poppen

Als de jarige een meisje is dat dol op poppen is, dan kan dat natuurlijk nog prima! Geen babypop zoals je een kleuter zou geven natuurlijk. Maar als ze nog een pop willen waarom dan niet? Er zijn zoveel verschillende soorten poppen voor meiden, denk aan barbiepoppen en tienerpoppen zoals #Snapstar.
En houdt de jarige meer van kleinere poppen dan zijn de L.O.L. poppen en hit. Deze poppen zijn een soort hippe zus van Barbie.

De drie populairste poppen voor 9-jarige meiden:

Slijm

Ik kan hier denk ik een heel hoofdstuk aan wijden of zelfs een apart blog. Slijm is en blijft hot en happening. Slijm maken is leuk, dus wat denk je van een DIY pakket met een teiltje, en alle benodigdheden om zelf slijm te maken. Zoals een schort, lijm, glitters, scheerschuim en lenzenvloeistof. Grote strik erom en je hebt een super cadeau. Ik zou wel even afstemmen met de ouders of die dit ook een leuk cadeau vinden ;-).
Ook Orbeez waterparels zijn enorm gewild onder de jeugd.

Het leukste slijm om mee te spelen:

Bling bling

Oorbellen zijn ook een leuk cadeau om te geven! Mocht het meisje nog geen gaatjes in haar oren hebben, dan kun je alsnog leuke clip oorbellen geven of natuurlijk bespreken of ze graag gaatjes wil.
Oorbellen zijn er in duizenden soorten. Begin met echt zilveren of gouden oorbelletjes om irritaties te vermijden. Als de jarige langer gaatjes heeft kun je eens afwisselen met een oorbel van ander materiaal.

Drie leuke oorbellen setjes voor 8-jarige meiden:

Boeken

Boeken zijn altijd goed! Er staan op deze blog al flink wat boekrecensies! Als ze acht, kunnen kinderen al goed zelfstandig een boek lezen. Al zal het bij het ene kind makkelijker zijn dan bij de ander. Voor de paardenliefhebbers zijn de boeken van Britt en Esra een aanrader. De boeken van Floor zijn hier ook veelvuldig gelezen.

Onze top 3 leukste boeken voor meiden van 8 jaar:

De leukste cadeaus voor meiden die alles al hebben

En dan hebben we ook nog de meiden die echt alles al lijken te hebben. Bijvoorbeeld omdat ze oudere zussen hebben. Of omdat ze niet van speelgoed houden. Geef dan eens een ervaring cadeau! Boek een manicure voor de dame of een dagje Beekse Bergen voor de dierenliefhebbers. En wat te denken van een bioscoopbon die je verpakt in een grote popcorn beker of een kledingbon van de H&M?

Dit waren onze tips voor de leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje. Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb!
Heb jij zelf nog gouden tips? Laat dan een reactie achter met je tip, dat vinden wij erg leuk!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze verjaardags cadeaus voor een 8-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

In dit artikel vind je leuke tips die we voor je verzameld hebben, voor de leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje! Van ervaringscadeaus tot sport-cadeaus.

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 7-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 11-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 10 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.