5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Rollenspel Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Little Live OMG Pets

{ Review } | Little Live OMG Pets
Joyce

Net als veel andere kinderen, willen mijn kinderen heel graag een huisdier. Maar met een man die allergisch is en een appartement op vier hoog, is dat geen optie. En toen zag ik deze super schattige hondjes: Little Live OMG Pets. Het ideale huisdier voor mijn kinderen!

Te schattig

Bij het uitzoeken van een hondje raak je al verliefd. Wat zijn deze hondjes schattig! Zo klein en ze zien er zo leuk uit. Ik laat mijn kinderen er allebei eentje uitzoeken. Mijn zoon gaat voor de Franse bulldog en mijn dochter voor de corgi. We geven het door en wachten af wat we binnen krijgen….

     

Één groot feestje

Wanneer de deurbel gaat, rennen mijn kinderen al naar de deur. De hondjes zijn er! De doos wordt bijna uit de arme bezorger zijn handen getrokken. Ze kunnen niet wachten om hem open te maken. Als we de doos open maken, zien we dat allebei de hondjes erin zitten. Allebei de kinderen zijn helemaal blij. In de verpakking van de Franse bulldog zit ook nog een designertasje en een voerbakje. Super leuk! We pakken beide hondjes uit en gaan gelijk kijken wat ze kunnen.

{ Review } | Little Live OMG Pets

Lekker zacht en licht

Het eerst dat je merkt is dat de hondjes heerlijk zacht zijn en “squishy” aanvoelen. Ze passen precies in die kinderhanden. Allebei de kinderen knuffelen de hondjes en proberen van alles uit. Had ik al gezegd dat ik ze heel erg leuk vindt? Ook voelen ze licht aan waardoor je niet het idee hebt dat je met een homp batterijen en technische snufjes loopt. “Net echt”

Jongen of meisje?

Elk hondje heeft een flesje. Wanneer je dit flesje in warm water houdt, veranderd hij in roze of blauw. Zo kun je dus ontdekken of je een jongen of meisje hebt. Wij gaan dit gelijk uittesten en pakken een bak warm water. Voorzichtig leggen wij het eerst flesje erin. Onze bulldog is een meisje. Hoera! Dan gaat ook het flesje van Corgi erin en….. Nog een meisje. Onze huishouden bestaat opeens uit meer meisje dan jongens. Leuk!

Leuke hondjes speelgoed

Drinken, aaien en slapen

De hondjes hebben hun eigen flesje waar ze uit kunnen drinken. Wanneer je dit flesje in hun mond stopt, hoor je zachte slurp geluidjes. Super grappig. Haal je het flesje uit zijn mond dan hoor je een lieve aahhh Onze hondjes schijnen erg dorstig te zijn, want ze blijven drinken. Isabel vindt het een leuke geluidje. Het flesje gaat erin en eruit.

Aai je het hondje op zijn hoofd, dan hoor je verschillende geluidjes. Het aaien vinden ze erg fijn. Dit laten ze merken door verschillende geluidjes te maken. Je moet alleen even goed het plekje op zijn hoofd ontdekken en niet te zacht drukken. Anders doet hij niks. De kinderen vinden de geluidjes super leuk en blijven hem aaien. Wist je dat dit hondje 15 verschillende geluiden kan maken?

Zet je het hondje even weg, dan valt hij vanzelf in slaap. Pak je hem daarna weer op, dan reageert hij gelijk. Erg interactief dus! Wanneer je even klaar met hem bent en batterijen wil besparen, dan kan je hem uitzetten. De OMG pets hebben gelukkig een aan en uit knop die makkelijk door de kinderen te bedienen is.

{ Review } | Little Live OMG Pets

Een designertasje

Onze Franse bulldog heeft een super mooi designertasje. Met dit tasje kan je jouw puppy overal mee naar toe nemen. Mijn zoon vindt het wel jammer dat hij roze is, want zo is het wel erg voor meisjes. Ik snap hem wel. Het tasje is roze en wit en er staan voornamelijk hartjes op. Als ik hem vraag hoe hij dan zou willen dat het tasje eruit zou zien, weet hij dat heel goed benoemen. Strepen met blauw of groen en dan driehoeken in plaats van hartjes. Misschien ook nog een stoere auto en zonnebrillen erop. Dat zou toch geweldig zijn? Wie weet wordt er ooit zo’n tasje gemaakt. Ook leuk voor meisjes bij wie het niet al te roze hoeft te zijn. Mijn Isabel heeft er minder moeite mee. Zij is namelijk dol op roze en dit tasje is haar op het lijf geschreven. Ze neemt het overal mee naar toe en stopt haar Corgi er makkelijk in. Je kan het tasje aan de voorkant en aan de bovenkant openmaken waardoor je jouw hondje er makkelijk in kan doen. Doe je de klepjes dicht, dan is de kans dat je hondje eruit valt erg klein.

little live pets

Go or No Go

Wij zijn het er alle drie over eens. De little live OMG pets zijn een echte go! De hondjes voelen fijn, zijn makkelijk de tillen, ruiken lekker en reageren ook nog. De hondjes gaan elke keer mee naar de slaapkamer en komen er ‘s ochtends samen met de kinderen weer uit. Doordat ze zo klein zijn, passen ze ook in de zak van je jas. (getest door onze Isabel) Dus ook zonder tasje kan je jouw hondje overal mee naar toe nemen. Heb je geen huisdier, maar zoek je naar iets schattigs en iets dat reageert? Dan is dit het huisdier dat je moet aanschaffen!

OMG Pets Facts:

  • Adviesleeftijd: vanaf 5 jaar
  • Inhoud: Hondje en flesje
  • Verschillende soorten hondjes te koop
  • Adviesprijs individuele set: €16,99 en hier te koop
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.