10 jaar 11 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen Poppen & Knuffels

{ Review } L.O.L. Surprise Styling Head

{ Review } L.O.L. Styling Head

L.O.L. Surprise Styling Heads: om toffe cover looks te creëren! Wil iedereen die vroeger haar pop heeft toegetakeld met viltstift en een schaar NU haar hand op steken? Ja, ik behoor ook tot deze categorie! Een kekke pony knippen, een beetje make-up op doen bij Barbie en dan realiseren dat je dat dus maar één keer kan doen.. Had ik vroeger maar een L.O.L. Surprise Styling Head gehad, dat had klein leed kunnen besparen! Wil jij alles weten over deze toffe nieuwste L.O.L. member? Lees dan snel verder!

L.O.L. make-over!

Sinds een tijdje zijn er nu de leuke L.O.L. surprise ballen! Kennen jullie deze ballen? Die hype heb je toch mee moeten krijgen. Wij schreven er ook een aantal blogs over zoals deze en deze. De L.O.L. Surprise ballen bevatten erg leuke poppetjes waarmee je onder andere in een poppenhuis kan spelen. Inmiddels zijn er veel soorten en uitbreidingen. Deze L.O.L. Surprise Styling Head (in Nederlands een kaphoofd) is qua uiterlijk ook gebaseerd op de bekende poppetjes. Het hoofd heeft een typische vorm met een smal nekje.

{ Review } L.O.L. Styling Head

L.O.L. Surprise Styling Head unboxen 

Tieners kijken graag unboxing video’s, er zijn zelfs hele kanalen voor op Youtube. Emily van 10 doet ook dat erg graag. Ook lakt ze graag nagels en maakt ze leuke kapsels. Nadeel is dat het niet altijd bij je zelf kan. En make-up op doen mag ze nu eenmaal niet iedere dag. Met deze L.O.L. Surprise Styling Head kan ze alle kanten op!
Er zijn 2 soorten L.O.L. Styling Heads: Royal Bee & Neonlicious. Deze dames zijn karakters uit de verzamel-lijn van de L.O.L. Surprise ballen. Wij mogen aan de slag met Neonlicious. Een pittige dame met felle kleuren en stoere looks! 

De grote L.O.L. doos bestaat uit een groot deel waar het hoofd in zit en uit een viertal magazines. In dit magazine zitten de 30 surprises. Het idee is dat je een make-over kan geven aan je Styling Head, Net zoals ze vaak in de glossy’s doen. De surprises zijn wat minder een verrassing dan je zou verwachten. Je kunt namelijk de “tijdschriften” direct uitpakken en je ziet precies wat er in zit. Dus als je verwacht dat je 30 kleine surprises mag uit pakken zoals bij de L.O.L. ballen dat is niet zo. Wij weten niet zo goed waar we moeten beginnen. Emily pakt zelfs de gebruiksaanwijzing erbij, redelijk uniek voor een kind. We hadden namelijk meer een unboxing verwacht, zoals de verpakking je ook laat denken en zoals we gewend zijn bij L.O.L.
In magazine één vind je de diverse haarstukken voor de basis, in twee nog meer haarstukken om kittige looks te stylen en in drie zitten de haar accessoires. In 4 vind je ook nog accessoires en sieraden.

review L.O.L. Styling Head

Slimme nieuwe technieken

Er zitten maar liefst 15! stukken haar bij deze pop. Ik heb zelf geen haarextensions, maar daar doet het haar mij aan denken. Het zijn losse stukken die je als het ware opplakt. Geen klittenband, maar een nieuwe soort wax. De rand waar wax opzit druk je op het hoofd en dan zit het direct goed vast. Het papiertje dat de wax-laag beschermt moet je goed bewaren. Gelukkig zit er een kleine lade onder het Styling Head waar je het in kan opbergen. De wax-laag kan je weer reactiveren met water indien de kleefkracht minder is geworden. Pas wel op want de wax-laag plakt erg goed. Als je kind dit in het eigen haar kleeft heb je wel een probleem.

styling L.O.L. Styling Head
Naast het stylen, haren doen (vlechten bijvoorbeeld) en restylen en nieuwe looks maken kun je ook een beetje make-up aanbrengen. Dat doe je met een ijsblokje! Ik weet nog toen ik mijn eerste Barbie kreeg, die je een andere kleur lippen kon geven met koud en warm. Magisch vond ik dat! Maar het veranderde ook snel terug van kleur. Maar bij deze pop niet hoor! Met warm water tover je de kleur er weer van af. Ook dat ken ik niet van ander speelgoed! 

Go or No Go

Wat een leuk kaphoofd is dit! Er zitten minnen en plussen aan. Als je echt een verrassing verwacht en leuke dingen wilt uitpakken zoals normaal gesproken bij L.O.L., dan is dit niet de juiste aankoop. Maar ben je op zoek naar een kaphoofd voor kinderen, dan is hij perfect! Wel kun je super veel verschillende looks maken met deze make-over pop! De extra accessoires zijn leuk en het hoofd voelt degelijk aan en kan zelfs draaien. Emily vindt het super leuk dat ze steeds een andere look kan maken. De vele haarstukken en toffe haaraccessoires maken dat mogelijk. Het uiterlijk en de doos die erbij zit heeft een grote aantrekkingskracht op meiden! De plakrand werkt hier erg goed, nadeel is wel dat er best veel plukjes haar uitvallen.

Qua geschiktheid voor leeftijd zou ik zeggen vanaf een jaar of zeven/acht, omdat het echt de bedoeling is dat je verschillende looks gaat creëren, iets wat jongere kinderen nog minder doen. 

kaphoofd voor kinderen

L.O.L. Surprise Styling Head Facts

  • Leeftijd: 7 – 12 jaar
  • Adviesprijs: € 39,99

{ Review } L.O.L. Surprise Styling Head

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.