5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Bananas Hugger Crushies

{ Review } | Bananas Hugger Crushies
De Nijhofjes

Verrassingsspeelgoed, iedereen is er bekend mee, vroeger kon ik niet wachten om een verrassingsei op te eten en te kijken wat voor leuk speeltje er in zat of vond ik het eten bij een fastfood keet alleen maar leuk om het speeltje die je bij je “vrolijke maaltijd” kreeg.
Het is dan ook totaal geen verrassing dat verrassingen het goed doen bij kinderen. Vandaag de dag heb je verrassingsspeelgoed in alle vormen, kleuren en maten. Zowel voor jongens als voor meisjes is er veel op de markt. Van poppen tot aan robots, van eieren tot aan slijm, de verassings-speeltjes zijn op elk verjaardagsfeestje een geliefd cadeau. De Bananas Hugger Crushie is weer een goed voorbeeld voor een geliefd verjaardags cadeau en wij snappen wel waarom! Je leest dit in de blog

Bananas Hugger Crushies

Wat hebben we dan nu weer in handen? Bananen? Bij het zien van de verpakking worden al onze kinderen al blij, de vrolijke kleurtjes, een klein poppetje en zo te zien bevat het ook nog eens een masker? Dit zijn nou de Tropische Bananas Hugger Crushies! Klinkt dat niet lief? Elke Banaan heeft zijn eigen Hugger Crushie en elke Crushie heeft een eigen identiteit. In totaal zijn er 12 verschillende Crushies die je allemaal kan verzamelen. En zoals bij elk verrassingsspeeltje, weet je ook hier niet wat je van te voren krijgt, omdat het in een zakje zit. Wat weet je wel van te voren? Dat je verzekerd bent van een tropische verrassing!

{ Review } | Bananas Hugger Crushies

De tropische verrassing

Zodra je de verpakking open maakt komt de geur je al tegemoet. Een frisse, zoete fruitige geur, welke gelijk je aandacht trekt. Onze Pipp (3) kon er geen genoeg van krijgen. “Wat ruiken ze lekker mama!” . Pipp is sowieso dol op bananen en kon het niet laten om deze kleurige bananen eens goed te observeren, want zijn dit echt wel bananen? Nou dan doen wij niet moeilijk, we gaan ze even vergelijken. Oke, dan ziet deze banana er wel anders uit. Pipp was er al snel over uit, de banana is veel leuker dan een gewone banaan. Niet alleen omdat hij zo kleurrijk is, maar ook de binnenkant van deze banana is veel leuker. Zo kleurrijk de banaan is, zo kleurrijk is de inhoud ook, wat is dit toch een leuke tropische verrassing!

banaan speelgoed

De Hugger Crushie

De Bananas Hugger Crushies worden geleverd met een Hugger Crushie, dit is een super leuk tropisch diertje in bonte kleuren. Wij hadden een panda beer en tijger. Beide Crushies zijn qua looks al om op te eten zo aandoenlijk. De diertjes zijn niet alleen leuk, maar hebben alleen een eigen identiteit. In de banaan zitten allemaal eigendommen van jouw Crushie. Zo zit er een leuke poloraid selfie in, een stickervel, een crushie sticker, een verzamelblad en een masker waarmee jij en je nieuwe vriendje wel heel erg veel op elkaar gaan lijken!

{ Review } | Bananas Hugger Crushies

De maskers waren een groot succes, niet alleen Pipp genoot hier van, maar papa en mama konden het ook niet laten om even het masker op te zetten. Het werd al met al een bonte bedoeling en Pipp had ineens heel veel nieuwe leuke vriendjes.

maskers

Er zijn in totaal 12 verschillende crushies die je allemaal kan verzamelen, het leuke van een crushie is dat je ze kan vast klemmen, bijvoorbeeld in je haar. Oke, dit ging er bij Pipp niet in. Wel hing hij zijn nieuwe vriendjes gelijk even zijn oren, ook weer verrassend leuk.

Inmiddels vinden we deze crushies overal op zijn kamer terug, zo klemt hij ze op zijn hoogslaper of aan de kinderstoel. Je kan ze ook aan de bananen klemmen natuurlijk. Of er in stoppen, want de banaan is volgens Pipp hun huisje.

{ Review } | Bananas Hugger Crushies

Go or No Go

Wat ons betreft zijn de Bananas Hugger Crushies een GO . Het is ideaal speelgoed om cadeau te doen vanwege de leuke prijs  (onder de 10 euro), maar ook leuk om te verzamelen. Ik kan mij voorstellen dat menig meisje hart doet smelten bij deze lieve diertjes. Hoewel het speelgoed in de commercials en op de afbeeldingen gelinkt wordt aan meisjes vond onze zoon het geweldig om mee te spelen. Zeker op de peuter leeftijd is dit ook voor jongens erg cool. Hij was bekend met speelgoed van zijn oudere broers waarbij Aliens of robots mochten ontleden. (uitpakken). Wat heeft hij vaak gekeken naar hun kunsten en dit wou hij zelf ook, maar ja, papa en mama vonden hem daarvoor nog te klein. Dit is voor zijn leeftijd echt super leuk en daarmee heeft hij gelijk ook een verrassings-speeltje te pakken die hij zelf mag “ontleden” , nou ja schillen dan, want ook deze Banana moet je net als een banaan eerst schillen voor je kan genieten van de inhoud!

Leuke extra’s :

  • Je kan de bananen allemaal aan elkaar klikken en dus je eigen tros maken!
  • Er zijn ook banana mini’s te koop! Hierin zitten kleine huggers die je op een ring kan zetten, je kan er dan ook erg leuk mee spelen als vinger poppetjes.

Facts

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Adviesprijs: € 8,99 en hier te koop
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.