11 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje

Leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje
Anne

11: het gekke getal. Meisjes van 11 zijn geen kleine meisjes meer, maar echte meiden. Al giebelend weten ze vrij goed wat ze willen, al kan dat morgen zomaar iets anders zijn.  Ze zijn al aardig zelfstandig, maar toch ook weer niet. Zo ook met speelgoed. Het spelen is minder aan het worden en verplaatst naar meer chillen met vrienden. Een cadeau kopen voor een 11-jarig meisje is dan ook niet makkelijk. Wat koop je nu voor een 11-jarig meisje? Ga je voor een praktisch cadeau? Koop je nog speelgoed of zijn het alleen maar gadgets? Ik heb de leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje voor je verzameld. Tips waarvan ik denk dat ze bij 11-jarige meiden in de smaak vallen. Een aantal staan hier op het lijstje van onze bijna 11-jarige!

25x de leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje

Telefoonaccessoires

Veel 11-jarigen hebben al een telefoon. Heeft je dochter nog geen telefoon, dan zou dit een goed moment kunnen zijn. Een tweedehandse of je eigen oude telefoon doorgeven kan een optie zijn om het nog een beetje binnen een budget te houden. Ik zou starten met een prepaid kaart om te kijken hoelang ze daar mee doen en hoe dat gaat.  Een nieuw telefoonhoesje is altijd leuk, of een handige popsocket (Geen idee wat dat nu weer is? Kijk hier maar!).  Of een telefoonhoesje door de BFF ontworpen, met allemaal leuke fotootjes van de vriendinnen samen!

De 3 populairste telefoonbuttons op dit moment:

Make-up

Veel tieners beginnen te experimenteren met make-up. Koop dan liever goede make-up voor ze. Een poeder of een beetje oogschaduw kan best leuk staan met een feestje. Make-up kwasten als cadeau doen het ook goed. Al die make-up moet ook opgeruimd worden en een mooie beautytoren staat hier hoog op het verlanglijstje.

Drie populaire beauty organizers

Een wekker

Ze komt nu op een leeftijd dat ze wat zelfstandiger wordt. Nog even en ze gaat al naar de middelbare school! Met een wekker kan ze zelf zorgen voor de juiste tijd om op te staan ‘s ochtends. Natuurlijk niet zo’n suffe, zwarte wekker, maar een wekker die voor meiden op deze leeftijd te gek is. Een wake-up light is natuurlijk fantastisch om te hebben en deze versie is ook helemaal niet duur!
Ook deze leuke wekker mét projectie is misschien wel perfect voor haar.
Is ze meer van het ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, dan is deze moderne retro wekker wellicht de juiste keuze.

Drie mooie wake-up lights:

Wireless Earbuds

Je ziet tegenwoordig alle tieners met draadloze oortjes, dus als ze deze nog niet heeft, dan kan dit wel eens een schot in de roos zijn. De ouderwetse oordopjes met draad zijn niet meer hip, ze hebben plaatsgemaakt voor wireless earbuds. Deze heb je in alle soorten, maten en prijzen. De allergoedkoopste zullen waarschijnlijk sneller leeg zijn en de kans op storingen zijn wat groter. De allerduurste zoals van Apple zijn natuurlijk heel goed, maar dan wordt het wel een erg duur grapje. Gelukkig heb je ook veel keuze tussen deze twee opties. Hier vind je een aantal goede wireless earbuds op een rijtje!

De meest gewilde wireless earbuds op bol.com:

Hét YouTube en TikTok accessoire!

Ik schreef al dat die telefoon erg belangrijk is bij veel meiden. Veel van de vriendinnen van mijn dochter maken de hele dag TikToks of YouTube filmpjes. Accessoires daarvoor zijn dan ook een  aanbeveling. Zoals een ringlamp. In deze lamp plaats je je telefoon en heb je altijd goed licht voor je filmpjes of  make-up DIY’s .
Geloof me, als je dochter gek is op TikTok filmpjes maken, dan is dit echt het beste cadeau ooit!

De drie beste ringlampen voor TikTok:

Cadeaus voor een 11-jarig meisje: Bonnen

Geld geven blijft toch minder leuk, maar het leuk verpakken van een bon doet al erg veel. Zoals een grote bak popcorn met een bioscoopbon erin? Een leuke mok met een HEMA giftcard. Oma die een middagje shoppen geeft is voor beide een beleving. Onze dochter is nu 2x keer naar de Tina fan dag geweest en dat is ook echt een aanrader als cadeau!

Een magazine abonnement

Houdt jouw dochter van lezen? Dan is een magazine abonnement een aanrader! Vooral omdat je zo iedere maand weer plezier hebt van je cadeau. Misschien een echt meidenmagazine, maar veel 11-jarige meiden vinden de Donald Duck ook nog altijd ontzettend leuk. Voor deze leeftijd vinden wij de Donald Duck Pocket echt een aanrader.
Kijk hier voor het voordeligste Donald Duck Pocket abonnement!

Accessoires voor een toffe kamer

Er wordt bij mijn dochter steeds meer op haar kamer gezeten. Een toffe chill plek zou ze dan ook graag hebben. Bijvoorbeeld van pallets en kussen. Een zitzak kan ook, super leuk voor in de tienerkamer! Deze roze zit heerlijk en staat heel tof! Een nieuw dekbedovertrek of bureaustoel zou ook zomaar in de smaak in kunnen vallen. Een leuk en tegelijkertijd praktisch cadeau.

Twee mooie zitzakken voor meiden:

Speelgoed

Is er dan geen speelgoed meer voor 11-jarige? Nou, echt wel. Denk aan een styling head, dat is ook voor deze leeftijd nog super leuk om mee te spelen. Slijm, L.O.L. ballen en een L.O.L. Surprise Styling Head zijn leuke items. Een knutselkoffer maken kan ook een leuk cadeau zijn, als je een creatieve dochter hebt. Of een set waarmee ze zelf armbandjes kunnen maken.

En wat denk je van een game zoals Just Dance?
Maar ook een goed boek mag niet ontbreken. De series Dagboek van een Muts of Rebelse Meisjes zijn voor deze leeftijd perfect!

Vakantiemood

Als je op vakantie gaat heb je vaak nog van alles nodig. En daar zitten leuke cadeaus tussen! De dames willen echt niet meer hun kleding bij jullie in de koffer stoppen hoor? Een eigen koffer is ook handig voor de kampen die er aan komen in groep 8. En heeft je dochter al een toffe zonnebril? Of een zwemband is ook gaaf. Zo zag je vorig jaar veel flamingo’s en eenhoorns in het water, maar deze kers is toch “de kers op de taart“?!

Tot zover het overzicht van de 25 leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje!
Aanvullingen? Laat ze hieronder achter!

Een cadeau kopen voor een 11-jarig meisje is niet makkelijk. Hier vind je de leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje. We hebben er maar liefst 20!

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 7-jarig meisje
Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



11 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.