Fashion & Styling

Nieuwe Stokke Tripp Trapp kussen dessins en placemats

Nieuwe Stokke Tripp Trapp kussen dessins en placemats
Linda D

YES! Stokke brengt nieuwe dessins op de markt om je Tripp Trapp stoel lekker voorjaars-proof te maken! Mij kun je niet veel blijer maken, aangezien ik in februari al ben begonnen om op subtiele wijze het voorjaar in huis te halen. Wanneer je me een klein beetje kent, betekent dit dat het kan variëren van muren schilderen tot voorjaarsbloemetjes op tafel. En ja, dit alles is al gedaan! En nu dus ook een make over van onze veelvuldig gebruikte Stokke Tripp Trapp stoel!

Acht nieuwe dessins!

Stokke komt onder andere met maar liefst acht nieuwe dessins van de Tripp Trapp classic kussenset! Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van ontzettend zacht organisch katoen en een eenvoudig afneembare PFC-vrije coating. Zowel van het feit dat het gemaakt is van organisch katoen, als de PFC-vrije coating word ik ontzettend blij! Alle acht dessins zijn gegarandeerd lente-proof en variëren van een hele lichte versie tot een donker dessin. Of je nu kiest voor licht of donker, je kunt hem makkelijk schoonhouden en dat lijkt me toch wel in de top 3 criteria te staan als je het mij vraagt.
Wij kozen voor de variant Honeycomb Calm en deze matcht echt fantastisch met onze kleurenpalet in huis. De kussens zijn zeer eenvoudig te bevestigen en blijven perfect op hun plek gedurende het gebruik ervan.
De namen die deze collectie voert zijn Icon Multicolor, Icon Grey, Pink Fox, Honeycomb Calm (deze kozen wij!), Honeycomb Happy, Lucky Grey en Lucky Terrazzo Petrol.
Bekijk ze zeer zeker even, want door de diversiteit aan dessins zit er zeker eentje (of meerdere) tussen die bij jou past. Een nieuwe kussenset heeft een adviesprijs van € 45,-.

Stokke dessin kussen honeycomb

EzPz By Stokke placemat

Afhankelijk van de fase/leeftijd waarin je je begeeft met je kindje(s) heb ik misschien wel dé oplossing voor rommelige eetmomenten en je vloer die bezaaid ligt met voedselresten. Namelijk…… de “EzPz By Stokke” placemat!
Dit een speciale placemat met “ingebouwd” bakje en bekerhouder welke op een gladde ondergrond in zijn geheel vast blijft zitten. Zelfs onze vierjarige kreeg deze placemat niet van de tafel getrokken! Interessant hè?
Natuurlijk is hij al pienter genoeg om te bedenken op welke wijze je de placemat wel los krijgt (bij de randen), maar wanneer hij op zijn allerhardst trok aan het schaaltje / bekerhouder liet de placemat niet los! Dit product is voor een kindje die zijn / haar eerste ontwikkelingen doormaakt qua zelfstandig eten wel echt een top oplossing!
Ik ben van mening dat kindjes ook mogen ontdekken met losse schaaltjes en bordjes en dat dit heus meer dan eens fout mag gaan. Ook dat is ontwikkeling!
Maar wil je op bepaalde momenten wel even die controle, wat voor iedere ouder als muziek in de oren klinkt, dan is dit fantastisch! De placemats zijn verkrijgbaar in twee kleuren, te weten Soft Mint en Soft grey. De laatste kozen wij! Zoals je op de foto kunt zien hebben wij geen Stokke tafelblad, maar wel een gladde tafel! Ook op een gladde tafel blijft hij dus perfect op zijn plek. Dit product is gemaakt van 100% silicone (BPA- BPS-, BPF-, Lood- en ftalaatvrij). Daarnaast is hij geschikt voor de vaatwasser en voor de magnetron! Deze placemat heeft een adviesprijs van € 29,00.

stokke placemat EZPC

Nieuwe cover voor de Stokke Newborn Set

Naast de nieuwe dessins van de kussenset en de placemat, is er ook een nieuwe cover voor op de Stokke Newborn Set. Ook deze is gemaakt van zacht organisch katoen en biedt je baby extra comfort door de stevige voering. Vrij noodzakelijk is dat deze wasmachinebestendig is en dat is dus ook het geval!  Het allerleukste aan dit product is dat hij tweezijdig is! Je kunt daarmee afwisselen tussen het dessin Sweethearts White en Sweethearts Grey (Adviesprijs € 34,-). Ik zou het wel weten, wanneer ik de Stokke Newborn set nog in gebruik zou hebben!

Nieuwe Baby Kussen covers voor de Stokke Tripp Trapp

Tot slot is er nog een ding wat ik jullie niet wil onthouden. Dit is vooral interessant voor de ouders met kindjes die voor het eerst rechtop gaan zitten! Dit gaat over het Tripp Trapp baby kussen, welke geschikt is voor kindjes van ongeveer 6 tot 18 maanden. Dit kussen heeft een bijzonder ontwerp en een speciale voering om deze kindjes de meest optimale ondersteuning te bieden in deze periode. Dit kussen (adviesprijs € 45,-) is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: Sweet Hearts en Timeless grey.

Go or No Go

Wat ik ontzettend mooi vind aan alle genoemde producten zijn alle natuurlijke en zachte materialen en kleuren, waardoor je ze op vrijwel iedere kleur Stokke stoel kunt gebruiken. Zoals eerder gezegd zit er gegarandeerd wat tussen naar je smaak en kun je bij het gebruik van meerdere Stokke stoelen erg goed mixen, maar ook matchen. Volledig naar je eigen smaak en met de kwaliteit die we gewend zijn van Stokke! Wat mij betreft een hele duidelijke GO! 

Honeycomb Calm


Lees ook: Stokke Storage (het witte bakje op de foto’s)

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.