Gastblog Inspiratie

Sieraden die iedere vrouw moet hebben

Sieraden die iedere vrouw moet hebben

Als het gaat om sieraden, is het slim om je te focussen op de meest trendy essentials. De truc is om de juiste basics in je sieradenstash te hebben. Denk aan tijdloze oorbellen en kettingen die je aan kunt vullen met unieke items. Zo ben je op elke gelegenheid voorbereid. Hieronder vertellen we welke sieraden essentials er niet mogen ontbreken in jouw sieradencollectie.

1. Oorknopjes

Oorknopjes, wie heeft ze niet? Zeker als jij meerdere gaatjes hebt, zijn oorknopjes de ‘key to succes’. Oorknopjes kunnen altijd en passen mooi bij al je andere oorbellen. Van oorknopjes moet je er zeker meerdere hebben zodat je eindeloos kunt blijven mixen & matchen. Het is ook leuk om allerlei verschillende oorknopjes in je oren te dragen. Zo zorg je voor een speels effect en is jouw earparty alles behalve saai.

2. Statement oorbellen

Statement oorbellen zijn een echte musthave voor bijzondere gelegenheden, zoals een etentje of een feestje. Door dit item toe te voegen aan jouw outfit zie je er meteen chique uit. Ook kun je statement oorbellen dragen als jouw outfit basic is en hij een extra touch nodig heeft.

3. Lange kettingen

Een lange ketting is altijd handig om te combineren met een mooie kortere ketting. Je maakt dan meteen gebruik van de trend van dit moment, namelijk layering. Helemaal hip dus! Ook kan een lange ketting mooi zijn wanneer je een simpele sweater draagt of een basic T-shirt. Je geeft je outfit dan echte een upgrade.

4. Subtiele kettinkjes

Net zoals the little black dress, zijn subtiele kettinkjes altijd goed! Eenvoudige kettinkjes zijn de perfecte accessoire die je everyday look helemaal afmaken. Ze zijn niet te opvallend, maar laten wel zien dat jij stijl hebt. Perfect dus om bij al je outfits te combineren of als basis te gebruiken voor je necklaceparty.

5. Tijdloos horloge

Het meest klassieke sieraad is toch wel een horloge. Een horloge is niet alleen een praktisch item, maar ook een stijlvol item. Investeer in een mooi horloge zodat jij deze iedere dag en naar elke gelegenheid kunt dragen. Trend van dit moment? Horloges met een bandje met print en smartwatches.

6. All time favorite: ringen

Ten slotte mogen ringen niet vergeten worden. Bijna iedere vrouw heeft wel die ene ring, die ze het liefste elke dag om doet. Denk aan een trouwring, eentje die je van een dierbare hebt gekregen of een ring met een andere mooie betekenis. Laat deze opvallen en combineer hem met andere subtiele sieraden om een echte ring stack te maken. Tip: combineer minimalistische ringen met één statement ring voor de ideale ringcombinatie.

Heb jij al deze sieraden essentials al in huis? Zo niet, neem dan een kijkje op de site van My Jewellery, waar je heel veel leuke sieraden shopt voor een fijne prijs.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.