4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Blume Pop – de bloempot pop!

{ Review } | Blume Pop - de bloempot pop!
Myrthe

Met al die regen van de laatste tijd zijn de meiden bij ons thuis wel toe aan een beetje voorjaar! Het komt dus heel goed uit dat ik voor Go or no Go de Blume verrassingspop mag testen. Nou ja, ik…de meiden zullen deze leuke verrassing gaan testen natuurlijk. Zodra ze in de gaten krijgen dat de Blume Pop een pop is waar een aantal leuke verrassingen bij zitten zijn ze direct enthousiast: welk kind houdt er nu niet van verrassingen?

Blume Surprise!

Bij het zien van de verpakking worden de dames al nieuwsgierig: wat voor een pot zit erin? Wat voor een poppetje zal er in de pot zitten? De buitenkant ziet er al leuk uit: een vrolijke seal met een geel/oranje deksel bovenop. Deze verpakking schreeuwt bijna dat hij opengemaakt wil worden. Dat openmaken laat dan natuurlijk ook niet lang op zich wachten. De seal wordt al snel van de bloempot afgehaald. Wat er dan overblijft is een lichtgele bloempot met een oranje deksel. Als de meiden ook het deksel eraf hebben gehaald komt daar een piepklein gietertje uit. Daarnaast zit er een boekje in waar alle verschillende poppetjes en bijbehorende gadgets en verrassingen in staan. Ik voel een verzameling aankomen, hahaha.

Water geven

Als je een plant in een pot hebt staan groeit deze natuurlijk niet zonder water. Er zit een heel schattig klein gietertje bij de bloempot. Door deze in te knijpen boven water en, terwijl je de voorkant van de gieter onder water houdt, weer los laat zuigt de gieter zich vol met water. Het werkt als een soort pipet. Er is hier nog wat onenigheid over wie de plant water mag geven: zo leuk vinden de dames het! Dit is echter snel opgelost: de oudste haalt het folietje wat boven de ‘aarde’ zit er vanaf en de jongste geeft de Blume pot water. Als het folie er vanaf is komt er een soort bruin papier tevoorschijn: net alsof je echt tegen een pot met aarde aankijkt. Heel leuk gedaan, zelfs ik word hier enthousiast van…haha. Niet alleen enthousiast overigens: ook bij mijn begint de nieuwsgierigheid steeds groter te worden!

De jongste knijpt in de gieter om wat water op de aarde te laten vallen. Er is niet heel veel geduld nodig nu: al vrij snel popt het Blume poppetje eruit!

BLume water geven

Tijd om de Blumetjes buiten te zetten!

De Blume wordt uit de pot gehaald en dan kan de pret beginnen. Welk poppetje zit er in de pot? Na een kleine check in het boekje is het duidelijk: dit is Quinn. De meiden roepen gelijk uit dat het haar net een squishy is! Laten ze daar nou nog steeds helemaal weg van zijn: nog een geluk dus!

Onze Quinn heeft echter nog geen kleren aan…ze zit in haar ondergoed verstopt in de bloempot. Met een druk op de knop is de bloempot open te maken: er verschijnt een heus speelhuisje! Ook hierin zitten nog wat verrassingen verstopt. Tot grote blijdschap van de meiden zit er een stickervel in om het speelhuisje op te leuken en kleren voor Quinn. Naast een paar toffe schoenen ook een rokje en een hemdje. Zelfs aan een speeltje voor Quinn is gedacht! De fantasie voor de meiden slaat op hol en voor ik het in de gaten heb is ze naar de kapper geweest (haar haren zijn er even afgehaald) en heeft ze de outfit aangetrokken. Er wordt nog veel gespeeld door de meiden, het unboxen vonden ze echter het leukste van dit speelgoed en past natuurlijk ook goed bij de unboxing hype van de laatste jaren.

Go or No Go

De meiden (5 & 7) vinden het een groot succes! Voor hen is het zeker een GO! Nu zijn het meiden die alles wat ook maar een beetje meisjesachtig is superleuk vinden, dus zo’n schattig poppetje is aan hen wel besteed. Met name het uitpakken van de verrassingen vinden ze helemaal geweldig. De verraste gezichten als het Blume poppetje naar boven komt zijn geweldig om te zien. Daarnaast werd ik er zelfs nieuwsgierig van, dus als ouder is het geweldig om met de kids mee te kijken als je dit aan het uitpakken zijn. Wel handig om er bijvoorbeeld een placemat onder te leggen: dit voorkomt een natte tafel als er uitgeschoten wordt met het water. De meiden hebben er na het uitpakken nog heerlijk mee gespeeld, dus ook als speelgoed is het prima geschikt! Ik ben fan!

boti blume bloempop

Blume Facts

  • Leeftijd: 4 tot 7 jaar
  • Inhoud: Een set bestaat uit 1 pot, 1 Blume pop, 1 minigieter, 1 minivriendje, 1 verzamelblad en diverse accessoires.
  • Spaar ze alle 22
  • Adviesprijs: € 14,99 en hier te koop
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.