2 jaar 3 jaar 4 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Baby Shark knuffels en badspeeltjes

{ Review } | Baby Shark knuffels en badspeeltjes

Wij kregen een onwijs leuk pakketje opgestuurd met producten van Pinkfong. Pink wat? Pinkfong! De maker van, jawel, BABY SHARK!
We kregen een leuk pakket dat bestond uit: 2 Baby Shark badspeeltjes, een vierkante knuffel en een Daddy shark handpop.

Vierkante Baby Shark knuffel met muziek

Direct bij het oppakken van het roze knuffeltje klonk het vrolijke en inmiddels welbekende liedje hier in de woonkamer: Baby Shark, doo doo doo doo doo doo. Het vierkante knuffeltje is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar: roze, blauw en geel.
Mijn dochter was meteen weg van het roze knuffeltje. Hij is klein, past makkelijk in haar hand en het geluid is precies hard genoeg. Ook mijn zoontje van vier was er direct weg van. Hij hoorde de muziek en werd direct nieuwsgierig naar wat er allemaal in die spannende doos zat. Zodra je in de knuffel knijpt start het Baby Shark muziekje, knijp je nogmaals dan stopt de muziek.

baby shark knuffels

Spelletjes spelen

De kinderen zette het muziekje aan en begonnen te dansen. Ik moest de muziek weer uitzetten en dan moesten ze stilstaan als een standbeeld. Een erg leuk idee, de muziek is zo aanstekelijk (zoals iedereen inmiddels wel weet) dat ik zelf ook begon mee te dansen en zingen.

Daarna begonnen ze de knuffel over te gooien. Degene die te hard ving en de knuffel indrukte, waardoor de muziek uitging, kreeg een punt. Wie de minste punten had won de wedstrijd. Hoe kom je erbij?! Met dit knuffeltje waren ze dus wel even zoet.

Baby Shark Handpop

Naast het vierkante knuffeltje zat er nog een grotere knuffel in de doos. Toen we deze omdraaiden zagen we dat het een handpop was. Ontzettend leuk! De handpop werd direct in gebruik genomen om de jongste te vermaken. Die moest hard lachen toen hij de knuffel zag. Hij oogt erg vrolijk, is lekker zacht en heeft een groot knuffelgehalte.

handpop baby shark doo doo

Batterij wisselen

Helaas bij het openen van de mond kwam er een gek geluid uit de handpop. Waarschijnlijk was de batterij al ver leeg. Geen probleem, want zo konden we direct voor de review kijken hoe makkelijk het is om de batterij te vervangen. Aangezien ik nu al aanvoel dat dit wel in de planning staat bij beide knuffeltjes, kunnen we dit net zo goed direct testen.
Dit blijkt een hele simpele klus! Het klittenbandje aan de achterkant openen, dan zie je al direct het paneel waar de batterijen achter verstopt zitten. Zelfs mij lukte het in m’n uppie!

Toen de batterij vervangen was en het eenmaal goed werkte werd het leuk. Jawel, want daar kwam weer het vrolijke liedje tevoorschijn! Maar ditmaal mochten we blijkbaar zelf het tempo kiezen.
Daar kwamen we per toeval achter. Mijn dochter bewoog de mond van de haai wel erg snel en het liedje ging in tempo ook plots erg rap. “Huh? Dat is gek mama”. Toen zij weer langzamer bewoog nam het tempo weer af. Je begrijpt dat we dit natuurlijk nog een aantal keer getest hebben en ja hoor, het werkte echt! Dus even kijken of we het liedje op het allersnelste tempo wel mee konden blijven zingen, dat is toch wel een hele uitdaging hoor! Gezelligheid gegarandeerd.

Baby Shark Badspeeltjes

Ook deze speeltjes zien er vrolijk en aantrekkelijk uit. Wie de videoclip van Baby Shark heeft gezien zal ze dan ook allemaal wel herkennen. Ze zijn namelijk gebaseerd op die figuurtjes. Voor mijn baby van 10 maanden ideaal om vast te pakken, in zijn mond te stoppen en gezellig mee in bad te nemen.
Er zit een opening in de badspeeltjes waardoor je het water dus kunt opslokken en weer kunt uitspugen. Voor kinderen blijft dit wel hilarisch en leuk om te doen! Qua schoonmaak vind ik dit altijd wel een uitdaging, dat er geen water in het speeltje blijft zitten wat vervuilt raakt…ik heb in ieder geval nog geen manier gevonden hoe je ze dan schoon kunt houden ;-).

baby shark badspeeltjes

Go or No Go

Ik vind het een echte Go! De knuffeltjes zijn aantrekkelijk om te zien, lekker zacht en bieden een extra speelfunctie dan alleen knuffelen. We hebben er leuke spelletjes mee bedacht!
Maar weet wel dat je met deze speeltjes ook de muziekjes in huis haalt. En dit liedje blijft enorm hangen!! Ik zal je er vast een beetje bij helpen: “Baby Shark, doo doo doo doo doo doo, Baby Shark, doo doo doo doo doo doo, BABY Baby Shark, doo doo doo doo doo doo Baby Shark!” Zo die blijft waarschijnlijk wel weer even hangen… Graag gedaan!!

haai knuffel haai handpop

Facts


Lees ook: badspeeltjes voor kinderen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.