3 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 3-jarig meisje

Leukste cadeaus voor een 3-jarig meisje

Wat geef je een 3 jarig meisje cadeau? Het kan een hele zoektocht zijn naar leuke cadeaus voor een 3-jarig meisje. Maar geen zorgen, ik heb het voor je uitgezocht en zet de leukste cadeautips voor een 3-jarig meisje voor je op een rijtje.

Leukste cadeaus voor een 3-jarig meisje

1. Woezel & Pip schrijfkaarten

Op de verpakking staat vanaf vier jaar, maar mijn dochter heeft hier vanaf haar derde verjaardag ontzettend veel plezier van gehad! Het pakketje bestaat uit verschillende schrijfkaarten. Hiermee oefen je de fijne motorische vaardigheden en het is een goede voorbereiding voor op school. Op de kaarten staan bijvoorbeeld de tulpjes afgebeeld, maar een deel is nog niet getekend en kun je dus zelf afmaken met een uitwisbare stift. Zo ook zonnestralen en regenwolkjes. Het zijn meer tekenkaarten dan echt schrijfkaarten. Hier was het een echte hit!

Heb je trouwens een Woezel en Pip fan in huis? Dan is dit spel ook echt een aanrader!

schrijfkaarten woezel pip

2. Werpspelletjes

Lekker in de tuin, gooien met pittenzakken. Blikjes stapelen en deze dan weer hard omgooien, of een bord waar je door verschillende gaten moet gooien (bean bag game) zoals de variant van Woezel en Pip bij het werpspel. Maak er een wedstrijdje van of gooi gewoon zomaar voor de lol, je hebt er echt wel een middag speelplezier van! En met warm weer laat je de pittenzakken liggen en verruil je deze in voor waterballonnen. Ook een groot succes kan ik je vertellen.

3. PlayMais is een leuk cadeau voor een 3-jarig meisje

Hier ben ik zelf ook helemaal fan van. Het geeft geen rommel en je kunt er verschrikkelijk veel mee. Van SES zijn er verschillende kant en klare sets, waarbij de kinderen alleen de juiste kleuren maar op het papier hoeven te “plakken”. Zo is er een PlayMais boerderijset en en zelfs een wilde dieren variant te vinden. Daarnaast heb je ook gewoon bakken vol PlayMais.
Hoe werkt PlayMais nu eigenlijk? Je maakt de mais nat en je kunt het wat indrukken zodat het op papier plakt. Je kunt er dan verschillende vormen van maken. Eigenlijk heel erg simpel.

4. Leren knippen

SES heeft veel leuke setjes voor deze leeftijd, zo ook het ik leer knippen. Er zit een schaartje bij dat alleen in papier kan knippen. Dit hebben we uitgetest en inderdaad: in je vingers knipt hij niet. Dus dit is een compleet veilig schaartje! In de verpakking zitten verschillende patronen die ze moeten uitknippen. Rondjes, driehoeken, vierkantjes, bochten, allemaal verschillende dingen zodat de kinderen leren knippen op het streepje. Heel speels en educatief gedaan.

5. Kleien maar

Klei, klei en nog eens klei. Deze fase is ontzettend leuk! Met klei kun je tegenwoordig namelijk echt van alles. Je kunt verschillende kleuren potjes kopen en ze zelf los laten kleien, of je koopt een pakketje met verschillende klei ideeën of bijvoorbeeld een PlayDoh set.
SES heeft een uitgebreide collectie klei, denk aan cupcakes, pizza’s, glitterklei, eenhoorns, ijsjes, drip cakes en oceaan dieren. Allemaal staan ze hier hoog op de lijst! Je kunt er zoveel mee. Gezellig samen aan tafel meedoen, met vriendinnetjes samen. Kleien blijft leuk.

6. Speel en oefenboekjes.

Er zijn verschillende boekjes te vinden over cijfers en letters. Het begint steeds interessanter te worden en je bent alvast wat aan het voorbereiden voor op school. Tellen gaat al steeds beter waarschijnlijk en ook sommige letters worden al herkent. Denk aan boekjes als;
Mijn dubbeldik speel- en oefenboek van Deltas
Woezel & Pip letters leren
Speel en leerblok van Deltas

Tot zover dit uitgebreide overzicht van betaalbare en leuke cadeaus voor een 3-jarig meisje!
Heb je een aanvulling? Laat het hieronder weten in de reacties!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leukste cadeaus voor een 3-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

Wat geef je een 3 jarig meisje cadeau? Ik heb het voor je uitgezocht en zet de leukste cadeautips voor een 3-jarig meisje voor je op een rijtje.

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 7-jarig meisje
Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 11-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 11 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.