Voeding en gezondheid

Ideaal voor op een verjaardagsfeest: de Kippiepan

Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Wow, wat een mijlpaal. Het voelt zelfs een beetje gek om te zeggen, maar ik heb nu dus echt twee tieners in huis! Dat moest natuurlijk goed gevierd worden! Dat deden we dit weekend met een gezellig feest met alle vrienden en familie. Alleen deze keer besloten we het net wat anders aan te pakken als anders. In plaats van chips, snoep en andere zoetigheid besloten we voor hartig te gaan. Ok, kleine nuance: een echte verjaardagstaart kon natuurlijk niet ontbreken voor Daan en Jesse, dat zouden ze me niet in dank afnemen. Maar verder vonden ze het prima om de chips achterwege te laten, toen ze hoorde dat ik dit jaar voor iets anders wilde gaan: een kippiepan!

Daan en Jesse zijn, net als wij zelf trouwens, echte vleeseters. Het liefst zouden ze maar 1 schepje groente en aardappels eten en voor de rest een bord vol vlees. Doen we natuurlijk niet, maar het zegt wel iets over hoe graag ze vlees eten. Dus die kippiepan was zeker een schot in de roos.

kippie winkel uden

Wat is een kippiepan

Het kan natuurlijk zo zijn dat je er nog nooit van gehoord hebt! Een kippiepan is een pan vol lekkere hapjes. Nu heb je echt enorm veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld een pan voor kipkluifjes kiezen, maar je kunt ook voor een pan vol kipgehaktballetjes of voor een pan met kipsateetjes. De leukste kippiepannen vind ik die met verschillende soorten in één pan. Je kunt zelfs pannen kiezen met vijf verschillende hapjes!

De pannen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld een kippiepan voor 10 personen vanaf € 30,99, maar er zijn al pannen voor 4 personen en zelfs kippiepannen voor 30 personen! Wij kozen voor de Snackpan XL voor 10 personen die, als je het omrekent, nog geen 3 euro per persoon kost!

kippiepan veerjaardag

Hoe werkt een kippiepan

Je kunt je kippiepan online bestellen. Hierbij geef je door op welke datum je hem wil ophalen bij een filiaal in je buurt (er zijn er meer dan 50 in Nederland). De hapjes in de kippiepan zijn allemaal gegaard: je hoeft ze alleen even thuis op te warmen.
Bij het ophalen van een kippiepan wordt € 15,- borg gerekend. Dit bedrag krijg je weer terug zodra je je pan in de winkel komt terugbrengen. Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden, zodat je een volgende keer alleen de inhoud van een pan hoeft te bestellen en op te halen.
Het ophalen ging super snel en soepel: de pan stond al op ons te wachten en binnen enkele minuten waren we klaar.

Je kunt de hapjes na het ophalen in de Kippie winkel vier dagen in de koelkast bewaren.

leuke hapjes voor verjaardagsfeest

Een groot succes!

Ons feestje hebben wij inmiddels gevierd en ik kan je vertellen dat de kippiepan een groot succes was! We hebben de hapjes verwarmd en de pan op een mooi plekje gezet in de huiskamer. Zo konden onze gasten zelf hun hapjes uit de pan pakken. Ook de kinderen vonden het geweldig om hun eigen hapjes te kiezen. Een groot succes, voor jong en oud!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 8 Comments

 • Reply
  Marsha
  16 maart 2020 at 20:34

  Toen ik verhuisd was dit jaar ben ik hiermee in aanraking gekomen, omdat er eentje in het centrum zit. Heerlijk! Echt lekker eten.

 • Reply
  Fleur
  14 maart 2020 at 17:12

  Ideaal. Heb vorig jaar ook een catering gedaan tijdens de verjaardag en dat was super. Volgende keer eens kippie proberen

 • Reply
  Linda Meester
  14 maart 2020 at 12:18

  Ik wilde ook op onze verjaardag, maar ze wilden chinees bestellen

 • Reply
  Dhini
  13 maart 2020 at 22:50

  Echt ideaal voor speciaal gelegenheid, verjaardag bijvoorbeeld.

  • Reply
   Frederique
   14 maart 2020 at 08:53

   Nog niet geprobeerd maar het lijkt me inderdaad voor een feestje ideaal!

 • Reply
  Dhini
  13 maart 2020 at 22:35

  Ja…erg handig dit, vooral als je geen tijd hebt om alle te regelen. Love it

 • Reply
  Nicole Orriëns
  13 maart 2020 at 11:43

  Ik heb hem wel eens op andere blogs voorbij zien komen, en het lijkt me inderdaad een heel handig systeem. En lekker natuurlijk.

 • Reply
  { Recept } | Broccoli spinazie soep (kidsproof) - Go or No Go
  12 maart 2020 at 17:58

  […] Lees ook: Smul van een Kippiepan!  […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.