Bioscoopfilm ‘De Wraak van de Ninja’

Bioscoopfilm De Wraak van de Ninja

Er is een nieuwe bioscoopfilm aangekondigd waar mijn jongens wel oor naar hadden. Net als Heel Tik-Tokkend en YouTube-kijkend Nederland, denk ik zo! Ik heb het over ‘De wraak van de Ninja’, een animatiefilm met verschillende stemacteurs bekend van TikTok en YouTube.

Bioscoopfilm: De Wraak van de Ninja

De Wraak van de Ninja is een Deense animatiefilm. De film heeft daar het nationale ticketverkooprecord al verbroken binnen acht dagen! De animatiefilm komt nu naar Nederland toe. Nog niet alle stemmen zijn bekend, maar ik kan je al vertellen dat TikTokkers en zusjes Sara en Rosa Dol stemmen inspreken. Zij spelen in de film Gina en Tina, een tweeling. maar ook presentatrice en gaming streamer Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate.

Het verhaal

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas. Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie… Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt.

Bioscoopfilm De Wraak van de Ninja

De Wraak van de Ninja facts

  • Speelduur: 79 minuten
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Kijkwijzer: 6 jaar
  • Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids
  • In de bioscoop te zien vanaf 15 april 2020

Bekijk hier de trailer:

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.