Inspiratie

Mijn telefoonabonnement verlengen: ik mag weer!!

Linda - Go or No Go

Ik kijk er echt al maanden naar uit. Iedere keer als het weer zo ver is, kan ik echt niet wachten en zou ik stiekem het liefste een boete betalen om maar alvast te kunnen kiezen. Ik heb het over mijn telefoonabonnement dat over één maandje afloopt! En ik mag dus éindelijk na twee jaar weer een nieuwe telefoon uit gaan kiezen. Serieus, terwijl ik schrijf voel ik echt een kriebel voor mijn buik, haha! Ik ben op dat gebied echt wel een nerd hoor!

Tijd voor vernieuwing

Ik ben echt wel tevreden trouwens over mijn huidige smartphone, maar als ik dan weer bij anderen zie wat een nieuwe smartphone kan, dan word ik stiekem wel jaloers. Waar mijn smartphone een top camera had twee jaar geleden, is deze inmiddels weer onwijs achterhaalt. Selfies van vriendinnen zijn qua licht en beeld zó veel mooier dan die van mij. Ook gewone foto’s zijn eigenlijk maar gewoontjes, want met nieuwe telefooncamera’s kun je prachtige diepte creëren en een veel mooier licht instellen.

Mijn huidige smartphone gaat waarschijnlijk naar onze Daan, tot zijn grote vreugde. Hij heeft nu een oude Sony Xperia van mij, maar de camera is kapot, het geheugen zit met enkele apps vol en hij is ook nog eens behoorlijk traag. Maar goed, genoeg over oude telefoons, want ik mag dus naar nieuwe gaan kijken!! Yay!

Hét vlaggenschip van Samsung: De Samsung Galaxy S20

11 februari 2020 was het zover: Dé releasedatum van misschien wel het toestel van het jaar: de Samsung Galaxy S20. Deze smartphone heeft de gemoederen al een poosje flink bezig gehouden. Met name werd er gespeculeerd over wel of geen 5G op de toestellen en over de kwaliteit van de camera. Kwamen er vier of vijf camera’s op de Samsung Galaxy S20 Plus en zou het echt een 108 megapixel camera worden?! Inmiddels is bekend wat dit pareltje allemaal kan en dat liegt er niet om. Wát een toestel. Een van de mooiste functies is de Single Take Photo Mode, waarmee het toestel AI (artificial intelligence) gebruikt om het fotograferen te optimaliseren. De perfecte foto komt zo dan wel heel dichtbij!

Mijn telefoonabonnement verlengen: ik mag weer!! samsung galaxy s20 plus

Huawei P30 Pro

De Huawei P30 Pro vind ik ook echt wel een mooi toestel en staat ook op mijn lijstje. De Huawei Pro heeft een 40 megapixel camera en je kunt er super mooie portretfoto’s mee maken. Dat is trouwens wel echt een van mijn eisen: een functie voor portretfoto’s. Die zijn zó veel mooier dan gewone foto’s, vind ik.
De Huawei P30 Pro kan ook nog eens super mooie foto’s maken in het donker: ook dat is nu echt een ver-van-mijn-bedshow met mijn huidige smartphone. Dan krijg ik altijd van die overbelichte flits-foto’s.

Samsung Galaxy Fold

Deze staat vooral op mijn lijstje omdat ik hem gewoon enorm bijzonder en interessant vind. De eerste smartphone die je kunt opvouwen! Je kunt zelf kiezen hoe je je smartphone wil bedienen. Je kunt het 4,6 inch scherm opgevouwen met één hand bedienen, of je klapt het open en krijgt het Infinity Flex Display – het grootste Galaxy-scherm ooit. Op dit scherm kun je tot wel drie apps tegelijk open zetten: hoe maf is dat. En ook belangrijk: de camera is top. Er zitten maar liefst 6 camera’s ingebouwd.

En nu kiezen maar!

Dus, nu wordt het binnenkort kiezen voor mij! Daan kan natuurlijk niet wachten tot ik mijn keuze gemaakt hebt, want dan krijgt hij mijn huidige smartphone. Maar sjongejonge, dat is nog niet zo makkelijk hoor. Ik ben wel heel benieuwd welke smartphone jij zou kiezen! Is dat er een uit dit lijstje, of toch een hele andere?


Uitgelichte foto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.