Carnaval Rollenspel

Shop de tofste Carnavalsoutfits voor de hele familie

Shop de tofste Carnavalsoutfits voor de hele familie

Nog even en het is weer zover, dan barst op een heleboel plaatsen in het land de carnavalsgekte weer los. Het is allang geen feest meer dat behouden is voor de provincies beneden de grote rivieren want ook de rest van Nederland feest graag mee. Ik heb er zelf weinig mee, maar onze jongens verheugen zich er ieder jaar weer enorm op. De pret begint al met het uitzoeken van een outfit voor het schoolcarnaval en dat deden wij dit jaar online.

Carnavalskleding voor het hele gezin

Carnavalskleding.nl biedt een enorm assortiment aan de gaafste outfits voor jong en oud. Van baby tot opa en oma, er is voor iedereen meer dan genoeg keuze en alleen al van rondkijken op de site wordt je meteen happy. De prijzen variëren, maar over het algemeen zijn de kostuums heel betaalbaar. De verzending verloopt vlot en alles zit keurig verpakt, soms zelf inclusief een mooie zak met rits en een kledinghanger.

Zoals bij vrijwel ieder gezin zijn de game- en tekenfilmpersonages hier helemaal hot en happening. De kinderen hoefden dan ook niet heel lang na te denken wat ze aan wilden deze carnaval en de keuze was snel gemaakt.

Voor de kleuter – Pikachu

Zelfs ik ken inmiddels een behoorlijk aantal seizoenen van Pokémon uit mijn hoofd, zo vaak staat het hier aan. Onze kleuter is helemaal weg van de animatie serie en Pikachu is zijn grote held. Hij vroeg al tijden om een Pikachu-pak dus onze zoektocht voor zijn outfit was al snel ten einde.

Ik bestelde het pak in maat 128. Onze zoon zit tussen maat 122 en 128 in, maar ik moest kiezen tussen 166 en 128. Op zich is een beetje groter niet erg want dan hebben ze er langer plezier van, maar deze 128 valt erg ruim. Het is dus nog even de vraag of hij dit jaar als Pikachu gaat of misschien toch maar volgend jaar in groep 3.

Mario – eerlijk delen

En toen kwam het Super Mario kostuum voorbij. En was het ruzie in de tent. Onze jongens zijn dankzij de Nintendo Switch allebei helemaal wild van Mario en zo’n tof pak zagen ze allebei wel zitten. Ik besloot toch één pak te bestellen en af te spreken dat ze het om beurten zouden dragen. Dus op school, maar ook thuis wanneer de optocht langskomt.

Dit pakt gewoon goed op maat en het zit onze kleuter als gegoten. De pet maakt het echt hilarisch dus ik ben hem al voorzichtig richting deze outfit aan het sturen. Voor dit stoere loodgieterspak betaal je € 20,95. Er is ook een hele mooie meisjesvariant die je koopt voor € 19,95.

Shop de tofste Carnavalsoutfits voor de hele familie

Disco skelet voor stoere kids

Maar ja, grote broer moet ook nog wat aan. En omdat ik het niet helemaal eens was met de pakken die hij aanwees (een clown vond ik voor een groep 5 met heel veel stoere jongens niet zo’n geweldig idee) was ik zo vrij om te gaan voor het felgekleurde skelet. Een schot in de roos want hij is er helemaal weg van en wil deze outfit absoluut aan naar school. Nu kreeg ik later een mail van de juf dat ze bij het optreden gaan hakken en of we dus willen zorgen voor felle kleuren. Ik denk dat we een trainingsbroek over het pak heen doen en dan kan dit skelet lekker uit zijn dak!

Go or No Go

Ben je nog op zoek naar mooie, betaalbare carnavalskleding dan is Carnavalskleding.nl zeker een go! De service is goed en ook de kwaliteit van de kostuums is prima. Het skelet is van wat dunner materiaal gemaakt. Pikachu is heerlijk zacht en ook het Mariopak is van prima kwaliteit. De jongens zijn in elk geval helemaal klaar voor een mooie carnaval. Alaaf!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.