6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelgoed Trends & Hypes

Review Na! Na! Na! Surprise Modepoppen

na! na! na! surprise popje

Zaterdagochtend. Samen met mijn dochters kijk ik televisie. Er komt een commercial voorbij. Een vrolijk liedje klinkt en Selah roept: Mama, kijk! Deze wil ik zo graag hebben! Deze hebben hele lang haren en zijn zo schattig. Mag dat?! Toevallig heb ik nét de Na! Na! Na! Surprise gekregen om te reviewen. Je snapt uiteraard hoe de reactie van mijn dochter was!

Unboxen met Na! Na! Na! Surprise

Beleef een nieuwe manier van unboxing met de 2-in-1 verrassing van Na! Na! Na! Surprise. Hoezo een nieuwe manier, denk je dan? Nou als je de verpakking opent ontdek je een echte ballon. Gebruik het inbegrepen papieren rietje om de ballon op te blazen en laat die dan knallen voor een confetti verrassing. En daar gingen ze in pyjama, klaar voor een surprise. De verpakking is al een feestje op zich, knal roze met een soort rainbow gloed eroverheen. De confetti knalt er inderdaad echt uit. En wat een super leuke confetti, in allerlei vormpjes.

na! na! na! surprise popje ballon opblazen confetti

Vol verrassingen

Zodra je de ballon uitgepakt hebt staan je allerlei verrassingen te wachten! Als eerste komt er een super schattig pluche dieren pompon je tegemoet. Zo zacht en schattig! Als je je pompon open ritst vind je een mooie, échte modepop. Ze heeft unieke geprinte details en heel mooi lang, gekleurd haar. De poppen zijn geïnspireerd op dieren. Dit zie je terug in hun persoonlijkheid en stijl.
Je kunt je Na! Na! Na! Surprise-modepop een glamorous outfit en shiny schoenen aandoen, zodat ze er helemaal hip uitziet. Ze heeft ook een label met haar naam, verjaardag en een klein verhaaltje over haar. Dit is voortaan helemaal hip. De label moet er dan ook aanblijven van mijn meiden, of zeker bewaard worden!

na! na! na! surprise popje

De pompon is voorzien van een clip. Deze kun je gebruiken om de pompon vast te maken aan een rugzak of tas, wat er weer super leuk uit ziet natuurlijk. Deze serie bestaat uit zes verschillende modepoppen en pluche pompons om te verzamelen.

Na! Na! Na! Surprise Roxie Foxy

Wij kregen de enige echte Roxie Foxy. Een meisje met lang rood haar en met details van een vosje. Een zacht vossen sjaaltje, een mutsje met vossen-oortjes en schoentjes met een vossen-gezichtje. Alle stofjes voelen heerlijk zacht. Zelfs het lichaam van de pop voelt zacht en is flexibel.
Als kind zijnde wil je dit gewoon hebben. En meteen het liefst alle zes de modepoppen! Op een bijgevoegd briefje kun je zien welke je nog meer kunt sparen. Ze zijn allemaal te leuk en mooi!

LOL surprise pop maar met haren na! na! na! surprise popje

Go or No Go

Hier is de Na! Na! Na! Surprise zeker een GO! bij mijn meiden. Het unboxing speelgoed blijft leuk en een echte trend. De surprise in een ballon en het inbegrepen pompon tasje maakt het allemaal nóg specialer. De details maken het helemaal af.
De mooie lange haren van Roxie Foxy zijn geweldig en zijn al volop gekamd. Ze gaat met het vossen-tasje overal mee naar toe. Oftewel wij zijn enthousiast en Na! Na! Na! Surprise krijgt zeker een GO!

LOL aan tas

Na! Na! Na! Surprise Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.