Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Goo Jit Zu rekbare en kneedbare actiefiguren

Goo jit zu figuren

Soms heb je van dat speelgoed dat je als ouder niet begrijpt. Een gevalletje: waarom vind mijn kind dit nou eigenlijk leuk? Dat had ik dus met Goo Jit Zu. En dat is helemaal niet negatief bedoeld hoor, maar meer een gevalletje van persoonlijke voorkeur ofzo. Want de kinderen vinden Goo Jit Zu dus helemaal geweldig, en daar gaat het ten slotte om.

Goo Jit Watte

Jesse riep al een poosje dat hij Goo Jit Zu wilde. Waarop ik dan een keer op keek en dacht ‘Goo Jit watte?’ Jesse zag de actiefiguren dan langs komen op televisie en het reclame filmpje vond hij er dan ook erg leuk uit zien. Zelfs in zijn bankieren app had hij al een spaardoel ingesteld voor deze vechtersbaasjes.

Goo jit zu figuren review

Goo Jit Zu op YouTube

Goo Jit Zu figuren zijn rekbare figuren. De een kun je heel veel uitrekken, de ander kun je lekker kneden. Een beetje zoals een squishie, maar dan toch net anders. Goo Jit Zu is een serie op YouTube waar alle Goo Jit Zu helden in voor komen. In de serie draait het vooral om gevechten met elkaar. Door een buitengewone kosmische gebeurtenis zijn dierentuindieren in krijgers veranderd.
De figuren die je nu in de winkel kunt kopen lijken er inderdaad perfect op en het idee is dan ook dat je ze met elkaar kunt laten vechten.

Er zijn twee verschillende Versus Pack’s. In een Versus Pack zitten twee figuren. Het ene pack bestaat uit Tygor de squishy Tijger en Viper de zandachtige Slang. Het andere pack bestaat uit Trash the Super Stretchy haai en Rockjaw de crunchy krokodil. Een bijzonderheidje aan al deze Versus Pack figuren is dat ze ook licht geven in het donker.

Goo jit zu spelen

Rockjaw de crunchy krokodil

Rockjaw de crunchy krokodil is een groene krokodil met een soort steentjes erin. Het voelt lekker om erin te knijpen en hij kan zelfs rechtop blijven staan. Het leukste vind Jesse om zijn arm uit te rekken en terug te laten schieten. Daarmee kan hij dan iets neerslaan. Dikke pret dus voor Jesse!

krokodil Goo jit zu helden

Trash the Super Stretchy haai

Trash is een blauwe haai en is heel ver uit te rekken. Je kunt zijn lijf draaien, zijn benen in zijn nek leggen en zijn armen ver uitrekken. Wat wel jammer is, is dat Trash niet kan blijven staan. Daarnaast had Jesse gehoopt dat Trash iets meer squishie zou zijn, waardoor hij er ook lekker in kon knijpen. Dat is nu niet het geval, daar is hij te hard voor.

haai blauw strechty

Het materiaal

De Goo Jit Zu figuren zijn gemaakt van rubber. Wat ik een minpunt vind is dat er allemaal haartjes en stof aan blijft hangen. Dat krijg je er ook niet gemakkelijk af geveegd ofzo, het plakt er een soort van aan (zonder dat het plakkerig is).

Go or No Go

Jesse vindt het een GO. Hij vindt het leuk om mee te spelen, met name met de groene crunchy krokodil. Dit omdat hij goed zijn arm weg kan laten schieten en hij daarmee dingetjes om kan slaan. De haai blijft een beetje links liggen merk ik, maar ik denk dat jongere kinderen die van rollenspellen houden en met fantasie spelen, deze Goo Jit Zu figuren wel erg leuk vinden!
Zelf kan ik niet zoveel met dit speelgoed, maar ik mis daar misschien de fantasie ook wel voor ;-).

Goo jit zu Actiefiguren

Goo Jit Zu Facts

  • Leeftijd: 3 tot 10 jaar
  • Aantal verschillende figuren: 13
  • De Versus Pack kost € 25,95 en is bij bol.com te koop

spelen met poppetjes

Lees ook: Transformers actiefiguren

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.