10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar 8 jaar 9 jaar Speelgoed Trends & Hypes

NIEUW! Pokémon Sword & Shield VMAX

NIEUW! Pokémon Sword & Shield VMAX

De allernieuwste Pokémon kaarten zijn er! Vanaf 7 februari 2020 kun je in de winkel terecht voor de nieuwste Sword & Shield VMAX uitbreiding! Daan en Jesse konden niet wachten om de allereerste packs te openen en om te ontdekken of ze misschien wel een VMAX kaart zouden krijgen!

Bekijk ook: Nieuwe update Pokemonkaarten: Short & Shield Rebel Clash!

Pokémon Sword & Shield VMAX

In de allernieuwste Pokémon Sword & Shield uitbreidingen zitten Pokémon V, en vervolgens evolueren vanuit deze Pokémon V weer de nieuwe Pokémon VMAX. Dynamax of Gigantamax Pokémon vind je ook in de Pokémon Sword en Pokémon Shield videogames voor de Nintendo Switch, en nu zijn de kaarten dus ook beschikbaar.

Wat deze nieuwe kaarten zo bijzonder maakt, is dat ze enorm krachtig zijn. Ze hebben super sterke aanvallen. Nu denk je misschien, waar is dat nu goed voor? Nou, met Pokémonkaarten worden hele toernooien gespeeld. Als je zo’n nieuwe, speciale Pokémon kaart bezit heb je dus een sterke troef in handen. Natuurlijk staat daar wel ook iets tegenover. Als je deze sterkte kaart inzet tijdens een Pokémon duel, en de tegenstander verslaat hem, krijgt hij ineens een behoorlijke meevaller in de vorm van drie prize-kaarten.
Wat dat precies inhoudt hebben wij geleerd tijdens een middagje met een Pokémon professor, maar is voor in deze blog net wat te lastig uitleggen.

pokemon sword en shield nieuwe kaarten 2020

Galar regio

In deze nieuwe uitbreidingen zitten ruim 50 Pokémon uit de regio Galar. Dit zijn Pokémon die je al van eerdere kaarten kent, maar dan in een Galarian vorm. Daarnaast kun je evoluties tegenkomen van Grookey, Scorbunny en Sobble. Denk ook aan Rillaboom, Cinderace en Inteleon, Galar-vormen zoals Galarian Ponyta en nog veel meer. Ook kun je kans maken op de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta als Pokémon V. Als je die in je pakje tegenkomt, heb je een bijzondere kaart te pakken.

De nieuwe Pokémon VMAX kaarten zijn prachtig geïllustreerde kaarten van Dynamax of Gigantamax Pokémon zoals Gigantamax Snorlax. De nieuwe Sword & Shield kaarten zijn verkrijgbaar in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Welke kaarten bevat de nieuwe Sword & Shield uitbreiding

De set bevat de volgende belangrijke kaarten:
• 17 Pokémon V en 12 full-art Pokémon V, waaronder Zacian V en Zamazenta V
• 4 Pokémon VMAX, waaronder Snorlax VMAX en Lapras VMAX
• 35 Trainer-kaarten, waaronder 4 full-art Supporter-kaarten
• 1 Special Energy-kaart

Er is een speciale Meowth VMAX-collectie, waarmee je zeker weet dat je een Pokémon V en Pokémon VMAX krijgt: die zitten er namelijk standaard in. Daarnaast bevat de speciale Meowth VMAX-collectie vijf booster packs en één oversized Meowth VMAX.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 5 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.