NIEUW! Pokémon Sword & Shield VMAX

NIEUW! Pokémon Sword & Shield VMAX
Avatar
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

De allernieuwste Pokémon kaarten zijn er! Vanaf 7 februari 2020 kun je in de winkel terecht voor de nieuwste Sword & Shield VMAX uitbreiding! Daan en Jesse konden niet wachten om de allereerste packs te openen en om te ontdekken of ze misschien wel een VMAX kaart zouden krijgen!

Bekijk ook: Nieuwe update Pokemonkaarten: Short & Shield Rebel Clash!

Pokémon Sword & Shield VMAX

In de allernieuwste Pokémon Sword & Shield uitbreidingen zitten Pokémon V, en vervolgens evolueren vanuit deze Pokémon V weer de nieuwe Pokémon VMAX. Dynamax of Gigantamax Pokémon vind je ook in de Pokémon Sword en Pokémon Shield videogames voor de Nintendo Switch, en nu zijn de kaarten dus ook beschikbaar.

Wat deze nieuwe kaarten zo bijzonder maakt, is dat ze enorm krachtig zijn. Ze hebben super sterke aanvallen. Nu denk je misschien, waar is dat nu goed voor? Nou, met Pokémonkaarten worden hele toernooien gespeeld. Als je zo’n nieuwe, speciale Pokémon kaart bezit heb je dus een sterke troef in handen. Natuurlijk staat daar wel ook iets tegenover. Als je deze sterkte kaart inzet tijdens een Pokémon duel, en de tegenstander verslaat hem, krijgt hij ineens een behoorlijke meevaller in de vorm van drie prize-kaarten.
Wat dat precies inhoudt hebben wij geleerd tijdens een middagje met een Pokémon professor, maar is voor in deze blog net wat te lastig uitleggen.

pokemon sword en shield nieuwe kaarten 2020

Galar regio

In deze nieuwe uitbreidingen zitten ruim 50 Pokémon uit de regio Galar. Dit zijn Pokémon die je al van eerdere kaarten kent, maar dan in een Galarian vorm. Daarnaast kun je evoluties tegenkomen van Grookey, Scorbunny en Sobble. Denk ook aan Rillaboom, Cinderace en Inteleon, Galar-vormen zoals Galarian Ponyta en nog veel meer. Ook kun je kans maken op de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta als Pokémon V. Als je die in je pakje tegenkomt, heb je een bijzondere kaart te pakken.

De nieuwe Pokémon VMAX kaarten zijn prachtig geïllustreerde kaarten van Dynamax of Gigantamax Pokémon zoals Gigantamax Snorlax. De nieuwe Sword & Shield kaarten zijn verkrijgbaar in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Welke kaarten bevat de nieuwe Sword & Shield uitbreiding

De set bevat de volgende belangrijke kaarten:
• 17 Pokémon V en 12 full-art Pokémon V, waaronder Zacian V en Zamazenta V
• 4 Pokémon VMAX, waaronder Snorlax VMAX en Lapras VMAX
• 35 Trainer-kaarten, waaronder 4 full-art Supporter-kaarten
• 1 Special Energy-kaart

Er is een speciale Meowth VMAX-collectie, waarmee je zeker weet dat je een Pokémon V en Pokémon VMAX krijgt: die zitten er namelijk standaard in. Daarnaast bevat de speciale Meowth VMAX-collectie vijf booster packs en één oversized Meowth VMAX.

Benieuwd welke Pokémonkaarten Daan en Jesse krijgen uit 6 Sword& Shield VMAX packs? Bekijk in de vlog hieronder hun unpacking.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

4 Comments

 • Reply
  Nieuwe Pokémonkaarten: Sword & Shield Rebel Clash - Go or No Go
  12 mei 2020 at 06:33

  […] nieuwste Pokémonkaarten zijn uit! Het is een uitbreiding op de Sword & Shield reeks, namelijk Rebel […]

 • Reply
  { Game Review } | Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX - Go or No Go
  6 april 2020 at 07:55

  […] is helemaal fan van Pokémon. Naast kaarten, knuffels en posters heeft hij nu zijn eigen game. En deze game is niet zomaar een Pokémon game. […]

 • Reply
  Shop de tofste Carnavalsoutfits voor de hele familie - Go or No Go
  15 februari 2020 at 08:45

  […] ik ken inmiddels een behoorlijk aantal seizoenen van Pokémon uit mijn hoofd, zo vaak staat het hier aan. Onze kleuter is helemaal weg van de animatie serie en […]

 • Reply
  Een dagje Pokémon met een Pokémon Professor - Go or No Go
  7 februari 2020 at 09:38

  […] NIEUW! Pokémon Sword & Shield VMAX – 7 februari 2020 […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.