Fashion & Styling

De leukste haar accessoires voor meisjes

De leukste haar accessoires voor meisjes
Linda - Go or No Go

Voor meiden heb je zó veel leuke accessoires en kleding, soms teveel om uit te kiezen. Haarbandjes, strikjes en speldjes in allerlei kleuren en maten. Je maakt met een accessoire een gewone outfit in een keer weer een super leuke en hippe outfit. In dit artikel vind je leuke haar accessoires inspiratie voor meisjes.

Haarbandjes

Vooral haarbandjes vind ik dus echt geweldig. En dan niet de plastic haarbandjes die we vroeger allemaal wel eens in hadden, maar de stoffen bandjes met leuke designs. Stipjes, streepjes of een panterprintje: ik hou ervan! Naast dat een haarband gewoon super leuk staat is het voor meisjes ook nog eens heel handig en praktisch. Als het koud is, is een haarband lekker warm. En ook nog eens een handig alternatief voor een muts, zeker omdat een muts vaak toch ook wel de haren behoorlijk in de war maakt.
Of heeft je dochter lange haren? Dan is een haarband ideaal om de haren een beetje uit haar gezicht te houden.

Als je een haarband past bij je kind is het wel goed om te kijken of er voldoende rek in de haarband zit. Het moet natuurlijk niet te strak zitten of knellen. Eigenlijk moet je hem vrijwel niet voelen met het dragen!

Haarspeldjes en strikjes

Nog zo’n leuk accessoire: haarspeldjes. Al vanaf dat je meisje baby is, is een haarspeldje leuk. Bijvoorbeeld om in het eerste lokje te zetten: hoe schattig is dat! Moet je kindje hem natuurlijk wel laten zitten, maar dat is een ander verhaal. Ik heb mijn favoriete speldjes even voor je uitgezocht. Die de afbeelding hieronder. Leuk zijn ze hè?!

Het leuke is dat zo’n strikje, haarband of speldje helemaal niet alleen voor ‘zondagse’ kleding is. Niet dat ‘zondagse’ kleding tegenwoordig nog echt bestaat. Tegenwoordig is het meer een een schoolfoto-outfit. Maar deze leuke accessoires kunnen gewoon altijd, of je nu een baby met een lekker boxpakje aan hebt of een dochter die lekker in haar spijkerbroek naar school gaat.

Draagt jouw dochter dit soort haar accessoires? En ken je deze KWF haarbanden al?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.