3 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen

Leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen

Toen onze zoon 3 jaar werd, had hij een lange verlanglijst! Ik zal de hoogtepunten van zijn verlanglijstje met jullie delen, zodat jullie ook weten waar je een 3-jarige jongen blij mee kan maken. Lees dus snel verder voor onze tips voor de Leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen.

Leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen

1. Dino’s

Maar dan ook echt heel veel dino’s! Bij de Action verkopen ze grotere varianten, maar ook de doos met verschillende kleinere dinosaurussen is hij helemaal happy mee. Urenlang speelplezier gegarandeerd. Met de dino’s werden er hele verhalen uitgebeeld en hij was er niet vanaf te krijgen. Zo leuk dat hij het vond! Ze zijn ook makkelijk mee te nemen, nemen weinig ruimte in beslag en maken geen lawaai. Echt een hele grote aanrader als je kindje van rollenspel en fantasiespel houdt.

dino cadeau 3 jaar

2. Puzzels

Puzzelen is en blijft leuk. Hier is vooral de variant van Minions en PJ Mask een enorme hit. Je begint met de makkelijkste stukjes en merkt vanzelf wanneer je toe bent aan de grotere varianten. Erg makkelijk dat ze in een combinatie doos zitten. Je hebt ze in verschillende thema’s dus er is er altijd wel één te vinden waar ze blij van worden. Na gebruik weer netjes terug in de doos en je kunt ze blijven gebruiken.

Leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen

3. Rugzak als cadeau voor een 3-jarige jongen

Die rugzak met een auto erop was niet meer cool genoeg voor de opvang, er moest een nieuwe rugzak komen. Namelijk een rugzak met Minions erop! Een hele stoere natuurlijk waar hij weer mee gezien kon worden. Die stralende oogjes toen hij dit cadeau uitpakte, heerlijk! Daar doe je het voor! De rugzak gebruiken we ook voor dagjes weg, zijn eigen broodje en beker drinken erin. Dan kan hij het zelf dragen, trots dat hij dan is! Multifunctioneel cadeau dus dit.

rugzak 3 jarige minion

4. Memory

Spelletjes spelen doen wij thuis erg vaak. Memory is dan ook een grote favoriet. Hij wordt er steeds beter in en kan de plaatjes makkelijker uit elkaar houden. Maar niet die meisjes versie van zijn grote zus, die is niet leuk meer. Hello Kitty mocht weer even de kast in want we hadden een echte jongens versie nodig. Hij mocht zelf het thema kiezen, het werden de….je raadt het al: Minions Memory. Nu is memory spelen weer helemaal leuk, want het is een echt jongens spel.

5. Walkie Talkie

Zodra het mooi weer is zijn wij buiten te vinden. Dus op de lijst moest ook iets voor buiten spelen staan. Omdat hij veel met zijn vriendjes speelt en ook echt samen speelt leken mij walkie talkies wel echt een aanwinst. Hij op de ene hoek van de straat en zijn vriendje op de andere, lekker samen kletsen en opdrachten doorgeven. Onwijs schattig en wat hebben ze er een plezier van!

leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen

6. Verkleedkleren

Verkleden wordt steeds leuker. PJ Mask heeft verschillende verkleedsets te koop. Voor onze zoon stond de blauwe set op de lijst. Met een cape en een masker ben je direct een echte superheld en kun je elke boef te grazen nemen! Met verschillende setjes kun je lekker afwisselen en ben je ook direct klaar voor feestjes of carnaval. Ze trekken de kleren vaak uit de kast, worden veel gebruikt. Dus echt een grote GO.

Tot zover dit overzicht van de leukste verjaardags cadeaus voor een 3-jarige jongen.
Heb je aanvullingen? Laat het hieronder in de comments weten!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leukste verjaardags cadeaus voor een 3-jarige jongen op Pinterest bewaren ♥

Zoek je tips voor de keukste cadeaus voor een 3-jarige jongen?

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarige jongen
Cadeautips voor een 2-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen
Cadeautips voor een 6-jarige jongen

Cadeautips voor een 7-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen
Cadeautips voor een 9-jarige jongen
Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

Cadeautips voor een 12-jarige jongen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 10 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.