10 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 10-jarig meisje

De leukste cadeaus voor een 10-jarig meisje

Elk jaar weer een cadeau verzinnen is natuurlijk al lastig genoeg. Maar wanneer je dochter, nichtje of buurmeisje tien jaar wordt is dit misschien wel nóg lastiger. Het is de start van de tienertijd, er komen ontzettend veel veranderingen aan en veel speelgoed is in de ogen van een tiener gewoon niet leuk genoeg meer. In dit artikel geef ik je wat tips voor het kopen van cadeaus voor een 10-jarig meisje.

De leukste cadeaus voor een 10-jarig meisje

Lees mee en doe inspiratie op voor een leuk cadeau!

LEGO Friends

Wat nog steeds populair is bij tieners, is Lego Friends. Tenminste, bij de meiden die tot nu toe graag met LEGO bouwen. Er zijn natuurlijk ook genoeg kinderen die niet enthousiast zijn over LEGO: ook prima, dan is dit geen cadeau voor deze tiener ;-).
Met LEGO kan kan uren mee gebouwd en gespeeld worden en dat maakt het dat dit ook nog voor deze leeftijd leuk is om mee te spelen. Er zijn ontzettend veel verschillende sets verkrijgbaar! Het leuke is dat de Friends-serie echt gericht is op meiden; vrolijke kleuren, bloemen, dieren en vriendschap staan hierin centraal.

3x de populairste LEGO Friends sets:

Katrien Duck Abonnement

De Donald Duck is al jaren lang een groot succes bij kinderen. Voor jongens en meiden is de Donald Duck echt een aanrader, maar nóg leuker voor meiden is de Katrien Duck! Het leuke van dit abonnement is dat het een maandelijks abonnement is waarbij je 1x per maand de Katrien Duck thuisgestuurd krijgt. Het is daardoor ook een klein bedrag per maand en met dit cadeau heb je dus een jaar lang iedere maand een cadeautje voor je dochter!
Als je voor 12 maanden afsluit krijg je hier 31% korting en zelfs 35% korting voor 24 maanden.

Creatieve cadeaus voor een 10-jarig meisje

Als de jarige al creatief aangelegd is, zal dit na haar tiende verjaardag ook echt nog wel zo zijn. Echter de pakketten zijn niet hetzelfde. Waar ze eerder wellicht graag gipspakketten kreeg of kleurboeken, zullen het nu meer pakketten zijn voor haar nagels of om sieraden te maken bijvoorbeeld. Gelukkig zijn ook daar veel pakketten voor te vinden! Wanneer ze graag met haar nagels en haren bezig is maar ook mooie tattoo’s wilt maken kun je kiezen voor dit Glamz Glitter pakket. Wil ze graag mooie sieraden maken? Kies dan voor de Sweet charm factory of de BlazeLets Style Studio. Met deze studio kun je armbanden maken met magisch poeder en water. Niet zoals je het gewend bent dus, en daardoor extra leuk! En wil je iets compleet anders geven? Kies dan voor het cosmetica lab. Met dit pakket kan je parfum en zeep maken, maar ook crèmes en badzout met een lekker geurtje. Ook Glam Goo is een ontzettend leuk pakket. Je maakt de mooiste sieraden en accessoires met slijm! Samen met verschillende kleuren poeder, glitters en parfum maak je de mooiste dingen.

De leukste crea sets voor meiden van 10 jaar:

L.O.L. Surprise

Sommige meiden van tien jaar zullen dit misschien helemaal niet meer leuk vinden, maar er zijn er ook genoeg die hier nog wel uren zoet mee kunnen zijn! Dit merk is razend populair en er komen nog steeds heel veel nieuwe producten uit onder allerlei verschillende series. Zo is er de Sparkle serie, de Make-over serie en een Winter Disco serie. Elke serie bevat weer nieuwe poppetjes met accessoires en zo kun je telkens weer uitbreiden. Zo is er een pop-up store waar alle poppen netjes op uitgestald kunnen worden, een groot poppenhuis met familie mini poppen en er zijn zelfs tienerpoppen te verkrijgen.

L.O.L. dolls voor 10-jarigen:

Nerf

Heb je een cadeau nodig voor een stoere meid? Denk dan eens aan het geven van een Nerf. Ook dit merk is erg groot en er zijn dan ook verschillende Nerf-guns verkrijgbaar. En Nerf is echt niet alleen voor jongens hoor! Zo is er de Rebelle Messenger, de Heartbreaker Bow en de Rebelle Mini Mischief. Ook zijn er een aantal waterpistolen verkrijgbaar zoals de Super Soaker Dolphina Bow en deze Fortnite waterfun voor meiden! Deze waterpistolen zijn natuurlijk extra leuk om te geven in de zomer, dan kunnen ze meteen getest worden!

De meest gewilde Nerf guns voor meiden:

Gezelschapsspellen

Een spelletje doen is altijd leuk, daar ben je immers nooit te oud voor. Populaire spellen op dit moment zijn Ticket to Ride Europe, Exploding Kittens, Dobble en 30 Seconds Maar uiteraard kan er ook gekozen worden voor (een van de vele) Monopoly’s of Regenwormen. Er zijn ontzettend veel spellen te vinden, dus je kunt het beste even navragen welke soort spellen de jarige het leukst vindt om te doen. Zo voorkom je dat je een verkeerd spel koopt. Of je bewaart natuurlijk gewoon het bonnetje ;-).

De leukste cadeaus voor een 10-jarig meisje

Zoals je kunt zien zijn er dus nog aardig wat opties om te geven aan een meisje dat tien jaar wordt. Natuurlijk moet er dan wel net iets tussen staan dat zij ook echt leuk vindt. Je kunt er ook altijd nog voor kiezen om een cadeaubon, een bioscoopbon of geld te geven. Ik kies daar persoonlijk altijd voor wanneer ik echt niets anders weet om te geven. Een soort van laatste optie. Een cadeau uitpakken vind ik namelijk toch altijd leuker dan een envelop met geld of een cadeaubon ontvangen.

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze verjaardags cadeaus voor een 10-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

Elk jaar weer een cadeau verzinnen is natuurlijk al lastig genoeg. In dit artikel geef ik je leuke tips voor het kopen van cadeaus voor een 10-jarig meisje.

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 7-jarig meisje
Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 11-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 9 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.