Leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen

Leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen

Onze zoon wordt alweer bijna 1 jaar! De tijd is snel gegaan. Het is dat moment om voor de eerste keer na te gaan denken over welke cadeautjes voor een 1-jarige we gaan vragen. Lees hier welke tips voor de leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen ik voor je heb.

De leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen

1. Toet Toet Auto’s

Waarschijnlijk kent iedereen het wel! De collectie van deze herkenbare autootjes is ontzettend groot. Zo hebben alle auto’s een naam, welke dezelfde letter heeft als het voertuig; Harvey Helikopter,  Patrick Politie, Robin Reddingshelikopter, Bram Brandweerwagen.
De auto’s rijden over wegdelen, die ook los verkrijgbaar zijn. Deze zijn er in leuke felle kleurtjes welke je woonkamer direct omtoveren. Ook zijn er complete sets verkrijgbaar zoals een parkeergarage, luchthaven, treinstation en brandweerkazerne. Er valt genoeg te spelen en te ontdekken met deze auto vriendjes. Bekijk hier alle Toet Toet auto’s en speelsets.
Ze maken allemaal geluid en hebben lichtjes. De muziekjes zijn per auto verschillend en ook de zinnetjes die ze zeggen zijn per auto anders.

2. Zoef Zoef Dieren

De dierenversie van de Toet Toet Auto’s is de Zoef Zoef serie. Het concept is precies hetzelfde. Ook deze dieren hebben namelijk herkenbare namen als; Zoe Zebra, Petra Paard, Eddy Ezel, Charlie Cheetah.
Je kindje leert zo de verschillende dieren met bijbehorende geluiden kennen. Ook hier zijn weer uitbreiding-sets voor te verkrijgen zoals de dierentuin, avonturenjungle en de boerderij.
Wat leuk is, is dat de verschillende wegdelen die je hiervoor kunt krijgen er anders uitzien als de auto serie, maar wel op elkaar aan te sluiten is. Zo krijg je één groot geheel waar je kindje uren zoet mee is!

3. Woezel en Pip blokkendoos

Waar mijn oudste twee kindjes op deze leeftijd veel plezier van hebben gehad is de blokkendoos van Woezel en Pip. Deze heeft leuke blokjes met de herkenbare figuren uit de Woezel en Pip serie. Het heeft zachte mooie kleuren en er zitten genoeg blokjes in om mooie bouwkunsten te creëren.

4. Woezel en Pip handpoppen

Naast lekkere zachte knuffeltjes kun je deze poppen gebruiken om gezellige shows weg te geven. Wij gebruiken ze hier bijna dagelijks. De oudsten geven dan een show voor de jongste die hier enorm hard om kan lachen. Mocht je nu geen Woezel en Pip willen, dan zijn er ook allerlei andere soorten handpoppen natuurlijk!

SpeelgoedSpeelgoed

5. Oball Rattle & Roll

Auto’s zijn hier helemaal in, dus nog een auto op de lijst mocht natuurlijk niet ontbreken.
Deze auto is multifunctioneel, je kunt hem namelijk ook gebruiken als rammelaar. Het is een stoere auto in twee verschillende kleuren en perfect gemaakt voor je kleintje om mee te spelen. Hij is namelijk zo gemaakt dat er door de flexibele gaten goede grip mogelijk is voor de kleine handjes.
Als je de auto vooruit rolt rammelt hij, dus geeft een echt rij-geluid. Dat trekt de aandacht nog meer. Deze auto is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en is van het merk Oball.

rijdende auto bal

Push Along Ball Popping Octopus

Een hele naam vol, maar het is dan ook een uitgebreid stukje speelgoed van Playgro. Deze octopus kan op verschillende manieren worden gebruikt. Met de zit- en speelmodus kan je kindje de ballen in de bovenkant van de octopus steken  en de tentakels optillen om ze er weer uit te halen.
Als je kindje gaat rondlopen en duwen, draaien de tentakels rond waardoor de ballen eruit zullen vliegen. Een actie-en-reactie spel waardoor de kinderen uitgedaagd worden om te gaan lopen.
De wielen zijn van zacht materiaal, dus beschadigen de vloer niet. Ook zit er een duwstang aan, die ook afneembaar is. De ballen hebben een lichte structuur erop, zodat je kindje goede grip kan houden op de ballen en ze niet steeds uit hun handen floepen. Vooral dat is erg fijn kan ik je vertellen, uit eigen ervaring.

Leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen

Tot zover alle tips voor de leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen.
Heb je aanvullingen? Laat het me hieronder in de reacties weten!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze verjaardags cadeaus voor een 1-jarige jongen op Pinterest bewaren ♥

Lees hier welke tips voor de leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen ik voor je heb! Je vindt hier leuke cadeau inspiratie voor een 1-jarige.

Lees ook:
Cadeautips voor een 2-jarige jongen
Cadeautips voor een 3-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen
Cadeautips voor een 6-jarige jongen

Cadeautips voor een 7-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen

Cadeautips voor een 9-jarige jongen
Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

10 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.