Leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen

De LEUKSTE cadeaus voor een 6-jarige jongen
Joyce

Binnenkort wordt mijn stoere zoon zes, dus tijd voor een verlanglijstje. Samen met hem ben ik op zoek gegaan naar de leuskte cadeaus voor een 6-jarige jongen. De allerleukste hebben wij voor je op een rijtje gezet.

De leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen

Playmobil

Het eerste dat Joshua riep: “Playmobil moet er zeker op komen!”. Uren kan hij ermee spelen en ik ken genoeg jongetjes die bakken vol Playmobil hebben. Joshua is vooral fan van de brandweer, politie en piraten. Hele verhalen worden er bedacht en soms moet ik er ook aan geloven en moet ik mee doen. Playmobil is stevig en heeft zoveel verschillende soorten dat het altijd leuk blijft om te geven en te krijgen. Op Joshua’s lijstje staan een paar poppetjes, gave auto’s en een politiehuis.

Nerf blaster

Jongens blijven jongens en blijkbaar hoort daar schieten bij. In mijn kleuterklas had ik veel jongens die zo’n “wapen” hadden. Geweldig vonden ze het. Achter elkaar aanrennen en elkaar afschieten met van die foamachtige pijltjes. Je hebt veel verschillende soort en maten. Maar nu zag ik ook de laservariant voorbij komen. De blaster vuurt een enkelvoudige infrarood-burst af met elke trigger en registreren hits met licht en geluid, terwijl lichten op de achterkant de gezondheidsstatus en munitiecapaciteit weergeven. Ideaal toch? Zo doen ze elkaar geen pijn en hoef je niet overal op zoek naar je “kogels”!

Kapla

Houten plankjes met allemaal dezelfde maat. Wat is daar nu aan? Nou de jongens uit mijn klas en ook mijn zoontje weten daar wel raad mee! Een zo’n hoog mogelijke toren bouwen of een mooi huis bouwen. Het is allemaal mogelijk. Op internet zijn er een hoop voorbeelden te vinden. Met dit speelgoed leert jouw kind niet alleen bouwen, maar het ontdekt ook hoe je iets steviger kan maken zodat het niet instort. En het verbetert de motorische vaardigheden! Ook is het fijn dat het niet kapot te krijgen is. Kapla is echt een aanrader!

Monopoly junior

Ik hou heel erg van spelletjes en kan er niet genoeg van krijgen. Dit bordspel in de junior versie is een echte aanrader. Ze leren op een leuke manier geld verdienen en winnen. Het spel is een stuk eenvoudiger dan het origineel en daarom erg leuk om te doen met je kind vanaf 5 jaar.  Wanneer er een speler geen geld meer heeft, stopt het spel. De speler met het meeste geld wint. Tijdens het spel kop je bezittingen zoals een ijssalon, een subtropisch zwemparadijs of een bioscoop. Herkenbaar en leuk.

Wist je dat er ook Monopoly Elektronisch Bankieren Junior is?! Erg leuk!

VTech Kidizoom Smart Watch

Is jouw kind toe aan een horloge? Dan is dit een super leuk idee. De Kidizoom Smartwatch DX2 is namelijk zoveel meer dan alleen een horloge! Je kan er foto’s en video’s mee maken. En ook spelletjes mee spelen! Het fijne is dat kinderen ook leren klokkijken met behulp van de gesproken tijd en 3D klokweergaves. Hoe fijn is dat?

LEGO junior

Klaar met de DUPLO? Dan is LEGO een mooie vervolg stap. Kleinere blokjes en poppetjes. Genoeg voor eindeloos bouw- en speelplezier. LEGO junior is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar en daardoor ideaal voor onze jongens die 6 worden. De stap tussen duplo en LEGO bleek te groot. LEGO junior vult dit gat op. net als zijn grote broer heeft LEGO junior veel verschillende soorten thema’s. Mijn zoon is dol op Cars, dus op zijn lijstje staat LEGO junior Cars. En op die van jullie?

Geomag

Met Geomag kan je oneindig figuren en driedimensionale constructies maken. Het bestaat uit magnetische staven en verchroomde stalen bollen. De bijzonder onderdelen zetten aan tot creativiteit en logisch denken. Verder stimuleert het het ruimtelijk inzicht van je kind. Het staat garant voor eindeloos speelplezier en is eens iets anders dan lego.

Sprekende educatieve robot

Deze sprekende, educatieve robot van Clementoni leert kinderen spelenderwijs programmeren en brengt ze zo in aanraking met de moderne robotica. Je kan de robot op drie verschillende manieren programmeren. De robot kan geprogrammeerd worden om vrij rond te dolen of voorgeprogrammeerde routes op de speelkaarten te volgen en opdrachten te vervullen.

De leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen

Dit zijn onze favorieten als leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen. Ik kan stiekem nog wel even doorgaan hoor, denk bijvoorbeeld aan een skateboard of een crossfiets. Maar goed, bovenstaande zijn in ieder geval onze favorieten! Hopelijk heb je fijn wat inspiratie op kunnen doen voor verjaardagscadeaus! Heb je zelf nu nog een aanvulling? Laat hem hieronder in de reacties achter en wie weet neem ik hem op in dit lijstje van onze favorieten!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen op Pinterest bewaren ♥

Op zoek naar de leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen? De allerleukste verjaardagscadeaus voor jongens van 6 jaar hebben wij voor je op een rijtje gezet.


Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarige jongen
Cadeautips voor een 2-jarige jongen
Cadeautips voor een 3-jarige jongen
Cadeautips voor een 4-jarige jongen
Cadeautips voor een 5-jarige jongen
Cadeautips voor een 8-jarige jongen
Cadeautips voor een 9-jarige jongen
Cadeautips voor een 10-jarige jongen
Cadeautips voor een 11-jarige jongen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

4 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 3-jarige jongen - Go or No Go
  18 maart 2020 at 07:56

  […] Cadeautips voor een 4-jarige jongen Cadeautips voor een 5-jarige jongen Cadeautips voor een 6-jarige jongen Cadeautips voor een 8-jarige jongen Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor een […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 1-jarige jongen - Go or No Go
  8 maart 2020 at 18:58

  […] jongen Cadeautips voor een 3-jarige jongen Cadeautips voor een 4-jarige jongen Cadeautips voor een 6-jarige jongen Cadeautips voor een 8-jarige jongen Cadeautips voor een 9-jarige jongen Cadeautips voor […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 9-jarige jongen - Go or No Go
  21 februari 2020 at 10:04

  […] ook: Cadeautips voor een 2-jarige jongen Cadeautips voor een 6-jarige jongen Cadeautips voor een 10-jarige […]

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 2-jarige jongen - Go or No Go
  21 februari 2020 at 10:02

  […] Leukste cadeaus voor een 6-jarige jongen – 21 februari 2020 […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.