12 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje

12-jarige leukste cadeaus
De Nijhofjes
Laatste berichten van De Nijhofjes (alles zien)

In mei wordt de dame des huizes 12 jaar, een leeftijd die veel veranderingen met zich mee gaat brengen. Het “basisschool kind” is daarmee uit beeld. De meeste meisjes van deze leeftijd doorstaan niet alleen innerlijke veranderingen, maar ook uiterlijke veranderingen. Hoewel je met 12 jaar nog onder categorie kind valt begin je ook al een echte jonge dame te worden. Maar wat geef je nou een meisje cadeau op haar 12e verjaardag? Kan speelgoed nog of is dat een No Go? Wij zetten een paar leuke én betaalbare cadeautips op een rijtje: de leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje.

De leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje

Gadgets voor haar telefoon

Als de kinderen bij ons naar de middelbare school gaan, mogen ze van ons een eigen telefoon. Een telefoon vraag je natuurlijk niet cadeau aan je gasten, maar je gasten kunnen wel leuke gadgets kopen voor de telefoon. Glitterhoesjes, telefoontasjes, popsockets, headphones (uiteraard wel draadloos) en ga zo nog maar even door. Allemaal leuke gadgets die je tegenwoordig overal wel voor een leuk prijsje kan kopen. Vaak gaat het op deze leeftijd nog meer om de looks, dan dat het daadwerkelijk van een bepaald merk is. Meisjes vinden het vaak leuk om meerdere telefoonhoesjes te hebben die ze bijvoorbeeld kunnen afstemmen op hun outfit. Duur hoeft het telefoonhoesje dus niet te zijn!

De drie best betaalbare wireless earbuds met veel goede reviews:

Spotify of iTunes

Wat ook heel leuk is, om in het kader van abonnementen te blijven, is een Spotify of iTunes abonnement cadeau te geven. Zo kan ze zelf eigen playlists maken en genieten van de favoriete muziek!

Een eigen reiskoffer

Hoe leuk is het om je dochter een eigen koffer te geven voor op vakantie. Haar eigen mini reiskoffertje, die ze zelf mag inpakken. De mini reiskoffers zijn super handig meenemen en zijn voorzien van vier wieltjes, zodat je dochter er ook gemakkelijk zelf mee kan rollen. Ze zijn er in allerlei leuke kleurtjes!

Cadeaus voor een 12-jarig meisje: Knutselspullen 

Tegenwoordig is het begrip ‘DIY’ (Do It Yourself) erg trendy bij jongeren. Daar waar we vroeger gewoon vroegen om knutselspullen heet dit tegenwoordig DIY – slijm, of DIY lijmpatronen. Maar wij noemen het gewoon knutselspullen. Met een lijmpistool kan je echt leuke dingen maken! En helemaal met deze leuke patronen met glitters.

Onze favorieten:

Make-Up

Alles wat met make-up te maken heeft valt op deze leeftijd wel in de smaak. Of het nou om foundation gaat, oogschaduw, mascara, lipstick of nagellak? Bij meisjes die van make-up houden is dit meer dan welkom. Vaak zijn het de ouders die hier nog wat voorzichtig in zijn, maar goed, zodra de dames naar de middelbare school gaan worden ze ook bloot gesteld aan oudere meisjes die make-up dragen. Tegenwoordig gebeurt dit ook al via YouTube/influencers natuurlijk. Ook daar geldt: het zijn voorbeelden voor je puber en op het net zijn veel make-up video’s te vinden. Dit betekent niet dat een 12-jarige volledig in de plamuur de deur uit moet, maar lekker thuis creatief zijn is nog nooit iemand minder van geworden. Het is goed als een kind zich hier zelf in kan ontwikkelen en lekker gaat testen wat ze leuk vinden.

Opbergplaats nodig voor alle make-up? Geef een make-up koffer cadeau! Je shopt hem hier.

De mooiste make-up koffers:

Slijm

Slijm heb je in alle maten en kleuren. Ook hier geldt dat slijm, net als squishies, het onder speelgoed valt en rustgevend werkt. Wat kan je met slijm? Behalve dat het er erg leuk uit ziet is slijm heerlijk om gewoon mee te kliederen. Een beetje kneden, uit elkaar trekken, door je handen laten glijden, maar vooral kijken welke vorm het slijm zich weer aanneemt. Ik moet zeggen, ik vind dit zelf ook erg indrukwekkend. Het lijkt soms ook wel hypnotiserend.

De leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje

Je hebt vele soorten slijm en ja, daarin is echt onderscheid. De vaak wat goedkopere slijm werkt prima, maar laat ook zijn sporen achter. Het geeft af, het stinkt, het plakt meer, en breekt af. Natuurlijk zijn er ook prima slijm varianten die goedkoper zijn die wel overal aan voldoen, maar als je er wat langer mee wil doen, raden wij je aan je toch iets meer in te verdiepen.

Het populairste slijm op bol.com:

Cadeaus voor een 12-jarig meisje: Uv Nageldroger – Gel Nagels

Net als make-up vinden meiden het ook leuk om hun nagels te lakken. Ook hier geldt dat diverse prijsstunters als Action en Kruidvat ook UV nageldrogers verkopen. Let wel goed erop of de droger geschikt is voor kinderen vanaf 12 jaar, want dit is zeker niet altijd het geval. Je moet daarbij ook speciale gel-nagellak aanschaffen, maar ook dat is gelijk een leuk cadeau om weer aan iemand anders te vragen.
Met name hier op bol.com vind je de drogers in alle soorten en maten.

gel nagels cadeaus voor een 12-jarige

De nageldroger werkt als volgt: je voorziet je geveilde nagels eerst van een Base coat. Deze laat je drogen, vervolgens doe je er een kleur na keuze op. Dan laat je deze ook drogen. Indien gewenst herhaal je de kleur gel laag meerdere keren. Tot slot komt er een Top Coat op en laat je het geheel drogen. Als het goed is zijn je nagels dan hard en kunnen ze tegen een stootje.

Deze nageldroger heeft de meeste en beste reviews:

Giftcards

Kledingwinkels als H&M hebben giftcards in diverse bedragen. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, het is ook nog eens super leuk om te krijgen. Want stel, je dochter ziet een leuk truitje bij de H&M en jij vindt het ‘wel oke’, maar wil daar liever niet je geld aan uit geven. Dan heeft ze hiermee de kans om zelf iets te kopen wat ze echt leuk vindt. Kinderen op deze leeftijd hebben toch een eigen smaak die vaak niet overeen komt met wat ouders in gedachten hebben. Een giftcard voor een bepaalde winkel kan ook alleen daar uitgegeven worden. Hierdoor komt het niet bij de geld stapel terecht. H&M is vaak wel safe voor deze leeftijd, wij raden dat zeker aan! En zo zijn er natuurlijk tal van andere winkels met leuke giftcards.

Een magazine abonnement

Vindt je dochter het leuk om te lezen? Dan is een magazine een aanrader! Misschien een echt meidenmagazine, maar veel 12-jarige meiden vinden de Donald Duck of Katrien Duck ook nog altijd ontzettend leuk. Voor deze leeftijd vind ik de Donald Duck Pockets echt een aanrader. Die valt met dit abonnement 1x per maand op je deurmat en zo krijgt je dochter dus iedere maand weer een cadeautje!

Squishies

Squishies zijn kneedbare vormpjes, denk aan diertjes, een poppetje of een fantasiefiguur. Ze zijn over het algemeen erg vrolijk van kleur, grappig om te zien, maar vooral kneedbaar. Wat kan je nou eigenlijk met een squishie? Wat mij betreft is het een moderne stressbal voor kinderen. Een stressbal klinkt niet zo cool, maar een squishie wel natuurlijk!

squishie met zoekplaatjes Designerz Squishie “Search & Squish

Wij testten onlangs de Designerz Squishie “Search & Squish” van ORB, in de vorm van een beertje. Deze squishie heeft een bond uiterlijk met vele gekleurde afbeeldingen. Hij heet dan ook niet voor niets Search & Squish. Op de verpakking staan meerdere zoekplaatjes die je terug kunt vinden op je squishie. Wij hebben ze allemaal kunnen vinden, de een wat sneller dan der ander, maar het zoekplaatjes effect blijft leuk! Het uiterlijk is erg mooi, we hebben er flink in gekneed en hij is nog steeds heel! De goedkopere varianten van squishies breken snel af, zeker voor kleine kinderen is dit niet wenselijk. Squishie is dan wel een verkapte stressbal, maar valt vandaag de dag wel in de categorie speelgoed. Onze bijna 12-jarige keurt hem goed en zal er wel meer van willen. Hij is niet alleen schattig, maar het hebben van een stressbal is in de pubertijd ook wel goed! En dan kun je maar beter een leuke uitzoeken!

Tasjes

Schoudertasjes, handtasjes, buiktasjes, bonte kleuren, glitters, pluche: alles kan en aangezien de jonge dames ook wat vaker op pad zullen gaan buiten de deur, bijvoorbeeld naar de bios met vrienden of een schoolfeestje, is het hebben van een tasje altijd handig. Als je thuis een meisje-meisje hebt die veel om mode geeft, zal deze ook nooit genoeg tassen hebben (bij elke outfit een andere). Een leuke tas is dan welkom!

Populaire schoudertassen voor tienermeiden:

Vind hier meer leukste tasjes voor meiden!

Home sweet Home

Je kind wordt een puber. Dat betekent misschien wel dat die roze kamer misschien helemaal niet meer zo geliefd is, of dat ze ineens wel van roze houdt. Je puber zal zich steeds vaker terug trekken op haar eigen kamer en deze kamer is dan ook echt hun eigendom. Leuke accessoires om deze kamer gezellig te maken zijn dan ook altijd welkom. Denk hierbij aan ledlampjes (HELEMAAL hip onder tieners momenteel), diverse theelicht houders, (wel met waxine lampjes op batterij!), een vetplantje, kussentjes voor op bed, schilderijtje of spiegeltjes, of een Giftcard voor Xenos of Action om zelf kamerdecoratie te gaan kopen. Zo kunnen ze van hun eigen kamer hun eigen plekje maken!

Een van de populairste tienercadeaus zijn momenteel de ledstrips, die je hier kunt kopen.

Ledstrips met de beste prijs/kwaliteit verhouding:

Schoolspullen

De blog begon er eigenlijk al mee: op je 12e krijg je vaak te maken met de middelbare school. Het geven van trendy schoolspullen, bijv. collegeblokken met leuke prints, washitapes, leuke stabilo pennen, fijn schrijvers in diverse kleuren, gekke gummen, neonmarkers, potloden etc is dan ook altijd welkom. Vooral bij HEMA hebben ze leuke artikelen! Hier kunnen ze geen genoeg van hebben!

De leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje

Dagboek van een Muts

Lezen is altijd goed om te stimuleren, bij ons thuis wordt het Dagboek van een Muts graag gelezen, hier zijn inmiddels zoveel boeken van verschenen dat het altijd leuk is om zo’n boek cadeau te vragen. 

–> Koop hier de nieuwste Dagboek van een Muts boeken.

De leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje

De leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje

Natuurlijk kan ook speelgoed nog gekocht worden voor een 12-jarige. Echter is speelgoed op deze leeftijd echt smaak gebonden. Daar waar de ene 12-jarige het nog leuk vindt om met Barbies te spelen, vindt een andere 12-jarige dit kinderachtig. En daar waar de ene 12-jarige dame een skateboard wil, vindt een andere dit weer meer voor jongens. Dit is echt iets wat je zou moeten vragen aan het kind zelf, of aan diens ouders.

Tot zover dit uitgebreide overzicht van betaalbare en leuke cadeaus voor een 12-jarig meisje!
Heb je een aanvulling? Laat het hieronder weten in de reacties!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

Zoek je een betaalbaar en leuk cadeau voor een 12-jarige tiener? In dit artikel vind je de leukste cadeaus voor een 12-jarig meisje.

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 7-jarig meisje
Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 
11-jarig meisje





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



11 Comments

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje - Go or No Go
    15 april 2021 at 17:07

    […] Lees ook:Cadeautips voor een 1-jarig meisjeCadeautips voor een 2-jarig meisjeCadeautips voor een 3-jarig meisjeCadeautips voor een 4-jarig meisjeCadeautips voor een 5-jarig meisjeCadeautips voor een 6-jarig meisjeCadeautips voor een 7-jarig meisjeCadeautips voor een 8-jarig meisjeCadeautips voor een 9-jarig meisjeCadeautips voor een 10-jarig meisjeCadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje - Go or No Go
    15 januari 2021 at 13:54

    […] Lees ook:Cadeautips voor een 1-jarig meisjeCadeautips voor een 2-jarig meisjeCadeautips voor een 3-jarig meisjeCadeautips voor een 5-jarig meisjeCadeautips voor een 6-jarig meisjeCadeautips voor een 7-jarig meisjeCadeautips voor een 8-jarig meisjeCadeautips voor een 9-jarig meisjeCadeautips voor een 10-jarig meisjeCadeautips voor een 11-jarig meisjeCadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Shamara
    14 september 2020 at 12:45

    Slijm nageldroger

  • Reply
    Tips en ideeën kinderfeestje 10 jaar - tipsvoormama.nl
    8 september 2020 at 10:19

    […] Leestip: Dit zijn de leukste cadeaus voor een meisje van 12 jaar […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 7-jarig meisje - Go or No Go
    12 juni 2020 at 06:31

    […] Lees ook:Cadeautips voor een 2-jarig meisjeCadeautips voor een 3-jarig meisjeCadeautips voor een 4-jarig meisjeCadeautips voor een 5-jarig meisjeCadeautips voor een 6-jarig meisjeCadeautips voor een 8-jarig meisjeCadeautips voor een 9-jarig meisjeCadeautips voor een 10-jarig meisjeCadeautips voor een 11-jarig meisjeCadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 2-jarig meisje - Go or No Go
    30 mei 2020 at 13:50

    […] Lees ook: Cadeautips voor een 3-jarig meisje Cadeautips voor een 4-jarig meisje Cadeautips voor een 5-jarig meisje Cadeautips voor een 6-jarig meisje Cadeautips voor een 8-jarig meisje Cadeautips voor een 9-jarig meisje Cadeautips voor een 10-jarig meisje Cadeautips voor een 11-jarig meisje Cadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 8-jarig meisje - Go or No Go
    29 mei 2020 at 09:55

    […] Lees ook: Cadeautips voor een 2-jarig meisje Cadeautips voor een 3-jarig meisje Cadeautips voor een 4-jarig meisje Cadeautips voor een 5-jarig meisje Cadeautips voor een 6-jarig meisje Cadeautips voor een 9-jarig meisje Cadeautips voor een 10-jarig meisje Cadeautips voor een 11-jarig meisje Cadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 5-jarig meisje - Go or No Go
    20 mei 2020 at 06:32

    […] Cadeautips voor een 2-jarig meisje Cadeautips voor een 3-jarig meisje Cadeautips voor een 4-jarig meisje Cadeautips voor een 6-jarig meisje Cadeautips voor een 9-jarig meisje Cadeautips voor een 10-jarig meisje Cadeautips voor een 11-jarig meisje Cadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 9-jarig meisje - Go or No Go
    20 maart 2020 at 13:02

    […] Lees ook: Cadeautips voor een 2-jarig meisje Cadeautips voor een 3-jarig meisje Cadeautips voor een 4-jarig meisje Cadeautips voor een 6-jarig meisje Cadeautips voor een 10-jarig meisje Cadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 6-jarig meisje - Go or No Go
    20 maart 2020 at 06:31

    […] Cadeautips voor een 2-jarig meisje Cadeautips voor een 4-jarig meisje Cadeautips voor een 9-jarig meisje Cadeautips voor een 10-jarig meisje Cadeautips voor een 12-jarig meisje […]

  • Reply
    Leukste cadeaus voor een 10-jarig meisje - Go or No Go
    2 maart 2020 at 18:10

    […] Lees ook: Cadeautips voor een 2-jarig meisje Cadeautips voor een 3-jarig meisje Cadeautips voor een 4-jarig meisje Cadeautips voor een 9-jarig meisje Cadeautips voor een 12-jarig meisje […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.