2 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 2-jarig meisje

De LEUKSTE cadeaus voor een 2-jarig meisje

Wat geef je een meisje van twee voor haar verjaardag? Het is best lastig want ze is groot genoeg om het babyspeelgoed achter zich te laten, maar nog te klein voor heel uitdagend speelgoed. Toch zijn er ook genoeg leuke cadeaus voor een 2-jarig meisje, en dat laat ik je in dit artikel zien!

Cadeaus voor een 2-jarig meisje

Poppen

De meeste meisjes rond deze leeftijd vinden het geweldig om met poppen te spelen. De pop in bad doen, kleertjes aantrekken, eten geven en dan naar buiten toe in de poppenwagen. En het maakt hierbij meestal niet echt uit hoe groot of klein deze poppen zijn. Mijn dochter heeft een aantal grote poppen, maar ook één kleine, daar speelt ze net zo graag mee als met de anderen. En heeft de jarige genoeg poppen in huis liggen, kies dan eens voor leuke accessoires. Een badje, poppenstoel, bedje, eet-set of kleding. Onderstaand laat ik je een aantal leuke poppen zien met accessoires.

  • Baby Born Soft Touch Little – Deze Baby Born pop is 36cm groot en is ontzettend zacht! De armen, benen en het hoofd kunnen bewegen en de pop heeft zeven levensechte functies. Zo kan ze uit haar flesje drinken, kun je haar eten geven, ze kan plassen en wanneer je haar in bed legt doet ze haar ogen dicht om te slapen. Maar pas op, ze kan ook huilen met echte poppentranen!
  • Bayer Babypop Eerste Woordjes – Deze pop is 33cm en kan daardoor prima overal mee naartoe genomen worden. Wanneer je op haar buik drukt maakt ze geluid, ze kan 24 verschillende geluidjes maken.
  • Luvabella interactieve babypop – Deze pop is niet als alle andere poppen. Deze pop kan namelijk echt praten en heeft verschillende gezichtsuitdrukkingen. Haar mond gaat ook op en neer tijdens het praten. Ook kan ze samen met je spelen; je kunt haar kietelen en wanneer je haar ogen bedekt gaat ze kiekeboe spelen. En wil je dat ze mama zegt? Hou dan haar voetjes vast! Luvabella heeft meer dan 500 reacties en haar woorden en zinnen kunnen uitgebreid worden wanneer je veel voor haar zorgt.

Toet Toet en Zoef Zoef

Groot favoriet op deze leeftijd zijn ook de Zoef Zoef dieren en de Toet Toet auto’s. Het vrolijke Kippenhok waar je samen met Kim Kip van de helling af kunt glijden, het hondenhok waar je samen met Hero Hond kunt schommelen en de Boerderij waar jij je samen met Karin Koe uren kunt vermaken! Maar ook de Politietoren waar je samen met Pieter Politie boeven kunt vangen, de Luchthaven waar je samen met Valentijn Vliegtuig kunt gaan vliegen en het Centraal Station waar je samen met Timothy Trein de ladingen op moet halen.

Lego Duplo

Grote kans dat Duplo ook favoriet is, en dat is ook niet zo gek. Kinderen leren hoe ze moeten bouwen, kunnen hun fantasie de vrije loop laten en ze leren ook nog wat over de kleuren, vormen en dieren! Zoals bij dit pakket bijvoorbeeld; naast dat het kind zich kan vermaken met het bouwen leert ze ook wat over de verschillende kleuren en dieren. En wil je haar graag de cijfers leren? Dan is de Duplo Getallentrein een leuk idee! Maar het gaat natuurlijk vooral om het bouwen, plezier hebben en je fantasie los kunnen laten. Dit Duplo Familiehuis heeft in ieder geval genoeg plek voor de verschillende poppetjes en je kunt het huis zo bouwen als je zelf wilt!

Meehelpen in huis

Veel kinderen willen rond deze leeftijd maar al te graag meehelpen in huis. Geef ze een doekje en ze maken alles voor je schoon! Nou ja, op hun eigen manier dan. Met dit Schoonmaakkarretje heeft ze in ieder geval alles binnen handbereik om papa of mama in huis te helpen. De trolley heeft wielen zodat hij makkelijk me te nemen is. Daarnaast zit er een emmer bij, een bezem, dweil en stoffer&blik. En wat mist er dan nog? Precies, de Stofzuiger! De stofzuiger geeft geluid, kan aan en uit gezet worden en kan zelfs wat vuil opzuigen. Ook handig wanneer je kind de stofzuiger niet zo leuk vindt. Door het zelf te doen raakt ze eraan gewend.

Tot zover de cadeaus voor een 2-jarig meisje

Zoals te zien is in dit artikel is er echt wel wat mogelijk voor een meisje dat twee jaar wordt. Het is een lastige leeftijd omdat ze veel nieuwe dingen ontdekken, maar bovenstaande cadeautips doen het vrijwel altijd goed. Het geeft herkenning en het stimuleert de fantasie. En dat is erg belangrijk!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze verjaardags cadeaus voor een 2-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

Wat geef je een meisje van twee jaar voor haar verjaardag? Er zijn genoeg leuke cadeaus voor een 2-jarig meisje, en dat laat ik je in dit artikel zien!

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 4-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 7-jarig meisje
Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 11-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 12 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.