Gastblog Inspiratie

Wat brengt 2024 jou? Dit zijn de beste horoscoop apps!

Wat brengt 2020 jou? Dit zijn de beste horoscoop apps!

Ben jij nieuwsgierig naar de toekomst? Iedereen wil graag weten wat de toekomst in petto heeft. Helaas is dat niet altijd zo gemakkelijk te voorspellen. De astrologie doet een poging om de grotere gebeurtenissen in het leven te voorspellen. Je sterrenbeeld, de huidige stand van sterren en planeten en hun relatie tot elkaar kan veel zeggen over jouw persoonlijke leven. Wil je weten wat 2024 jou brengt? Dit zijn de beste horoscoop apps.

1. Daily Horoscope

De applicatie ‘Daily Horoscope’ is volledig in het Engels uitgevoerd. Gelukkig is het wel een begrijpelijke app, waar je geen enorme talenknobbel voor nodig hebt. De app geeft dagelijkse voorspellingen, maar er zijn ook weekhoroscopen en een jaarhoroscoop in de app te vinden. Ideaal als je graag op de hoogte wilt blijven! Wil jij graag gebruikmaken van de app, maar heb je geen abonnement? Met een Prepaid abonnement kun je wel gebruikmaken van internet, maar ga je nooit over je bundel heen.

2. TimePassages

Naast de dagelijkse horoscoop vind je in ‘TimePassages’ vooral veel achtergrondinformatie. Hartstikke interessant en praktisch! Zo ontdek je bijvoorbeeld welk zonneteken je hebt en welke maantekens voor jou belangrijk zijn. De app heeft ook een aantal mooie overzichten om te laten zien hoe de informatie berekend wordt. Heb je prepaid internet van Simyo, dan is deze app ideaal. Je hebt namelijk maar heel weinig internet MB’s nodig om via TimePassages je horoscoop te checken.

Wat brengt 2020 jou? Dit zijn de beste horoscoop apps!

3. ELLE horoscopen app

Ken jij het tijdschrift ELLE? Dit vrouwentijdschrift bevat ook redelijk uitgebreide horoscopen. Maar nu hoef je het tijdschrift niet meer te kopen om je horoscoop te kunnen lezen: er is een app voor gemaakt. Hier vind je je horoscopen netjes op een rijtje. Zo ben je weer op de hoogte van het laatste nieuws uit de toekomst. Vind jij in 2020 je grote liefde?

Wat brengt 2020 jou? Dit zijn de beste horoscoop apps!

4. The Pattern

The Pattern is vorig jaar helemaal viral gegaan op internet. Het is vooral een applicatie die je laat zien hoe je zelf in elkaar zit. Je vult een aantal gegevens in, zoals je geboortedatum. Vervolgens krijg je een accurate beschrijving van jezelf en je karakter. De applicatie kan deze berekenen aan de hand van de sterrenstand tijdens je geboorte. Super handig als je meer inzicht in jezelf of je partner wilt krijgen. Heb je een hooggevoelig kind, dan kan The Pattern je ook helpen om meer inleving te krijgen in zijn/haar gevoelens. Naast deze karakterschets kun je ook dagelijkse en wekelijkse horoscopen lezen die helemaal zijn afgestemd op jouw eigenschappen.

Horoscopen lezen is leuk en handig. Je kunt je alvast een beetje voorbereiden op wat je te wachten staat. Een horoscopen app die je dagelijks laat zien waar je vandaag op moet letten, kan dan ook een echte toevoeging voor je leven zijn. Met een deze vier horoscopen apps ben jij voorzien van interessante en leuke weetjes over de toekomst.


Horoscoopfoto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.