Game reviews

De populairste Nintendo Switch games 2019 – Jaaroverzicht

pokemon shield spel populairste Nintendo Switch games 2019
Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Nintendo heeft bekend gemaakte welke games er in 2019 het meest gespeeld werden. Oftewel: in dit overzicht zie je de populairste Nintendo Switch games van 2019 in Europa. Ben je op zoek naar een gaaf cadeau voor je zoon of dochter en denk je aan een Nintendo Switch spel? Bekijk dan deze lijst van meest gespeelde Nintendo Switch Games in 2019.

In de lijst staan ook een aantal spellen die wij op Go-or-No-Go.nl gereviewed hebben. Als de link klikbaar is, kun je onze uitgebreide review van de betreffende game lezen.

De populairste Nintendo Switch games van 2019

1. Fortnite
2. Zelda: Breath of the Wild
3. Super Smash Bros. Ultimate
4. Minecraft
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Pokemon: Let’s Go, Pikachu
7. Pokemon: Let’s Go, Eevee
8. Super Mario Odyssey
9. FIFA 19
10. Splatoon 2
11. Pokemon Sword
12. Pokemon Shield
13. New Super Mario Bros. U Deluxe
14. Super Mario Party
15. Super Mario Maker 2
16. Fire Emblem: Three Houses
17. FIFA 18
18. Zelda: Link’s Awakening
19. Diablo III: Eternal Collection
20. Mario + Rabbids Kingdom Battle

Fortnite

Dat Fortnite op nummer 1 staat, komt niet als een verrassing. Fortnite is onwijs populair én natuurlijk gratis te spelen. Dat is redelijk uniek voor een goede game. Niet vreemd dus dat zoveel mensen wereldwijd dus game (nog steeds) spelen.

Super Smash Bros

Super Smash Bros is ook onwijs populair: er worden zelfs hele competities in gehouden! Zelf heb ik het nog nooit gespeeld, maar de jongens wel bij een vriendje. Dat vonden ze zo’n leuk spel, dat ze inmiddels aan het sparen zijn om het spel te kopen. Dat geldt trouwens ook voor Minecraft, al spelen ze dat het liefste op de computer. Dat vinden ze dan toch het gemakkelijkste spelen, kennelijk.

Zelda

Zelda hebben wij eigenlijk nog nooit gespeeld en ik kan er dus ook helemaal niets over vertellen. Maar als ik de top 2 notering zie én ook nog eens op nummer 18, wordt het misschien toch tijd om het wel eens te gaan spelen!

Fifa19

Fifa19 heeft Arno voor de jongens gekocht. Ze vonden het leuk om te spelen, maar ik merk ook dat ze er inmiddels niet meer echt naar omkijken. Met name Fortnite wint het van de andere spellen ;-).

Pokémon

De Pokémon spellen staan ook hoog genoteerd in de lijst. Pokémon is natuurlijk ook een enorme hype. Pokémon Go wordt dagelijks nog ontzettend veel gespeeld (ook al is de hype er allang vanaf). Ook de serie wordt nog altijd veelvuldig op tv bekeken en daarom niet vreemd dat de games ook populair zijn. Ook voor Pokémon geldt dat er hele toernooien gehouden worden met de trading cards trouwens.
Mijn jongens zijn ook weg van Pokémon en met name de nieuwse game Pokémon Sword vinden ze leuk om te spelen.

Nintendo heeft bekend gemaakte welke games er in 2019 het meest gespeeld werden. De populairste Nintendo Switch games van 2019 in Europa. Bekijk ze hier.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.