4 jaar Verjaardag & Traktaties

Leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje

De leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje

Verjaardagen: hartstikke leuk en ontzettend gezellig, maar elk jaar komt weer dezelfde vraag naar boven; wat moet ik halen? Het lijkt wel alsof het elk jaar lastiger wordt, ze hebben immers al zoveel! In dit artikel laat ik je cadeautips zien voor een meisje dat vier jaar wordt. Een belangrijke leeftijd want dan gaat ze naar de basisschool. Daar kun je dan ook goed op inspelen met leuke cadeautips. Kijk je mee naar mijn tips voor de leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje.

De leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje

Kijk je mee naar de leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Speelgoed voor een 4-jarige: L.O.L. en poppen

Speelgoed is natuurlijk leuk op elke leeftijd, maar welk speelgoed is er nou geschikt voor een meisje van vier? Om te beginnen de L.O.L. Surprise. Dit merk is momenteel ontzettend populair en met de nieuwe Make-over serie zit je sowieso goed. Ook de nieuwe L.O.L. ruilkaarten zijn een super leuke cadeautip!
Wanneer je een cadeau mag halen voor een echt poppenmeisje, kan Baby Born natuurlijk niet ontbreken! Naast de bekende poppen hebben ze nu ook een zachtere variant zodat je er heerlijk mee kunt knuffelen! Heeft ze al een Baby Born? Dan kun je ook nog kiezen voor haar grote zus, baby Annabell of bijvoorbeeld Kiekeboe Baby. Ook andere poppen zoals Barbie en de poppen van Frozen zijn nog steeds razend populair.

Uit ervaring weten we dat ook Pinypon en Klorofil onwijs in de smaak valt rond deze leeftijd!

SpeelgoedSpeelgoed

Bouwen en knutselen

Bouwen voor jongens en knutselen voor meisjes? Echt niet! Ieder kind mag spelen waar hij/zij mee wil spelen en dat laten de pakketten van tegenwoordig ook duidelijk zien. Deze Duplo set van Minnie Mouse bijvoorbeeld, maar ook met dit Frozen IJs-kasteel kun je je uren vermaken. Liever LEGO? Kies dan voor het kasteel van de kleine zeemeermin of een van de vele LEGO Friends pakketten. Maar ook wanneer de jarige liever met Playmobil speelt is er genoeg keuze. Zo is er een poppenhuis, een ponypark en een vakantiehuis beschikbaar.

Ook wanneer het op knutselen aan komt zijn er genoeg cadeaus voor een 4-jarig meisje te bedenken! Gips gieten, bijvoorbeeld, is erg leuk omdat ze dat helemaal zelf kunnen doen en hem daarna ook nog kunnen beschilderen. Dit pakket met oceaanfiguren is ontzettend leuk en je kunt je fantasie de vrije loop laten. Ook blaaspennen zijn leuk om te geven; je kunt er de mooiste creaties mee maken en elke tekening is anders. En is ze liever met kralen bezig? Denk dan eens aan een kralenpakket! Ontzettend veel verschillende kralen om de mooiste kettingen en armbanden van te maken. En misschien ontvang je zelf ook wel een mooie zelfgemaakte armband als bedankje voor het mooie cadeau.

Technisch

Wil je liever een technisch cadeau geven? Ook dan is er veel keuze voor cadeaus voor een 4-jarig meisje. Een populair cadeau is de Kidizoom, een camera met tal van mogelijkheden en functies. Maar ook de KidiGo is populair. Dit is een computer waar ze spelletjes op kunnen doen, filmpjes kijken, muziek luisteren en foto’s maken. Is ze fan van K3? Denk dan eens aan de K3 dansmat of microfoon! Dans de pasjes mee met de liedjes of zing ze zelf door de microfoon. Gegarandeerd een succes!

Buiten spelen

Buiten spelen is goed voor ieder kind, en gelukkig houden de meesten daar ook van. En het maakt hierbij ook eigenlijk niet uit in welk seizoen het kind jarig is; buiten spelen kan immers altijd. Zelfs als het regent, soms is dat heel erg goed voor je! Deze mooie step is een leuk cadeau, maar aangezien hij maar twee wielen heeft, is hij misschien nog wel een beetje lastig. Deze Baby Born fiets is, je raadt het al, speciaal voor de Baby Born! Hoe leuk is dat? En je kindje kan er gewoon achterlopen en de fiets vasthouden. Genoeg leuke buiten cadeaus voor een 4-jarig meisje dus!

De leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje

Zoals je ziet zijn er dus ontzettend veel cadeau-opties, al ligt het er wel echt aan wat voor type kind het is. Wanneer een kind nooit knutselt en ze krijgt ineens een knutselpakket, is de kans groot dat deze in de kast verdwijnt, omdat ze niet weet wat ze hiermee aan moet. Knutselen en bouwen zijn beide wel goed voor de concentratie en de motoriek, wat weer kan helpen wanneer ze start op de basisschool. Ben je van plan een cadeau te kopen voor een kind dat niet jouw eigen kind is? Overleg dan eventueel eerst met de ouders. Vraag of er nog wensen zijn en of er dingen zijn waar ze echt niet mee speelt of juist graag mee speelt. Dit voorkomt teleurstellingen. Het is immers voor niemand leuk wanneer een cadeau achterin de kast belandt en uiteindelijk weggegooid of weggegeven wordt.

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze verjaardags cadeaus voor een 4-jarig meisje op Pinterest bewaren ♥

Ben je op zoek naar leuke cadeautips voor een 4-jarig meisje? Kijk zeker hier! Wij hebben de goede tips voor de leukste cadeaus voor een 4-jarig meisje.

Lees ook:
Cadeautips voor een 1-jarig meisje
Cadeautips voor een 2-jarig meisje
Cadeautips voor een 3-jarig meisje
Cadeautips voor een 5-jarig meisje
Cadeautips voor een 6-jarig meisje
Cadeautips voor een 7-jarig meisje
Cadeautips voor een 8-jarig meisje
Cadeautips voor een 9-jarig meisje
Cadeautips voor een 10-jarig meisje
Cadeautips voor een 11-jarig meisje
Cadeautips voor een 12-jarig meisje

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 11 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.