Fashion & Styling

Vingino x Daley Blind wintercollectie 2019

Vingino x Daley Blind wintercollectie 2019

Daan en Jesse voetballen nu al een jaar of twee en hebben hiermee ook wel echt hún sport ontdekt. Ze zijn sinds een jaar ongeveer ook wel echt geïnteresseerd in voetbalwedstrijden op televisie en voetballers. Een van hun favoriete spelers is toch wel Daley Blind. Tijdens het kijken naar wedstrijden van het Nederlands elftal en Ajax kijken ze altijd graag naar zijn acties. Dat komt niet persé omdat hij nu boven de rest uitsteekt, maar met name omdat ze zijn naam kennen van hun eigen kleding. Daley Blind heeft namelijk een eigen kledinglijn bij Vingino!

Weg dus met die oude longsleeves! Ook de winterjassen van Daan en Jesse is hoog nodig aan vervanging toe. Ze hebben hun winterjas van vorig jaar nog en ik had even niet in de gaten dat die toch wel een beetje kort was. Een winterjas kan vanaf nu gelukkig wel twee jaar gedragen worden, aangezien ze niet meer zo enorm hard groeien. Daarom vind ik het wel belangrijk dat ik een goede winterjas voor jongens koop, zodat hij ook daadwerkelijk twee jaar mee gaat. Maar goed, genoeg over de winterjassen: meer over de nieuwe Vingino x Daley Blind wintercollectie!

Vingino x Daley Blind winter 2019

De wintercollectie van Vingino x Daley Blind ziet er echt te gek uit. Met name zwart, geel en wit zijn de kleuren van deze collectie. Deze kleuren zie je terug in de longsleeves, sweaters en zelfs boxers. Ik word wel echt blij van deze kleuren, met name de gele kleur is mijn favoriet. Daan en Jesse zijn gelukkig geen jongens die alleen maar donkere kleding willen dragen, dus toen ze de nieuwe Daley collectie zagen, waren ze direct enthousiast.

Stoere hoody’s

Ik ben helemaal weg van de Vingino x Daley Blind hoody die er in geel met zwart is, of wit met geel. Ik stond op het puntje om de witte hoody met gele opdruk te shoppen, maar ik durfde uiteindelijk toch niet omdat ik toch bang ben dat de hoody te snel vies wordt. Misschien over een jaartje, als ze iets zuiniger er mee om gaan. Ik koos uiteindelijk dus voor de gele hoody met witte opdruk, die ik ook echt te gek vindt. Daan en Jesse vinden de sweater ook erg gaaf, met name ook door de gaten waar je je duim doorheen kunt doen. “Dat is echt super relaxed!!”, aldus Daan. Daarnaast zit er nog een subtiel rugnummer op de capuchon en stoere touwtjes aan de voorkant van de capuchon.

Vingino x Daley Blind longsleeves

Naast de sweater koos ik voor twee longsleeves met het Vingino x Daley Blind logo als opdruk. Deze sweaters zijn van top kwaliteit. Aan de achterkant van het shirt is aan de onderkant een klein labeltje met het rugnummer van Daley (17). Linksonder aan de voorkant van het shirt staat in kleine witte letters de collab tekst. De shirts zijn van 100% katoen en sluiten super mooi aan. Daan en Jesse zijn twee slanke, lange jongens en Vingino shirts staat het echt het mooiste van alle merken kleding.

Favorieten!

Als je op zoek bent naar kleding die mooi valt bij slanke jongens, dan is de Daley Blind collectie van Vingino echt een aanrader! Helemaal als je zoon ook nog eens voetbalfan is en helemáál als hij ook nog eens een Ajax fan is. Zelf hebben we nu van twee collecties een aantal Daley shirts en deze behoren echt tot de favoriete kleding van Daan en Jesse.

Heeft jouw zoon al kleding uit de Daley Blind collectie?


Lees ook: Meer Vingino kleding

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Klaar voor het najaar met Vingino - Go or No Go
  5 februari 2020 at 11:51

  […] Ben jij ook zo’n Vingino fan? […]

 • Reply
  Lodi
  21 december 2019 at 23:35

  Hé wat goed, ik wist dit helemaal niet, maar dit is een leuke collectie voor de jongens. Ze zijn beide slank en truien zijn vaak erg wijd en Ajax fan! Ik ga snel kijken!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.