10 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

{ Review } | The Stretchers voor de Nintendo Switch

Review the Stretchers voor de Nintendo Switch

In deze review laat ik je kennis maken met een nieuw spel; The Stretchers voor de Nintendo Switch. Het doel? Burgers redden en ze zo snel mogelijk bij het ziekenhuis zien te krijgen. Benieuwd of dit spel van mij een Go krijgt? Je leest het in deze review!

Hoe ziet het spel The Stretchers eruit?

Het spel ziet er duidelijk uit. De naam van het spel is lekker groot, rood en opvallend en ook de personages zijn duidelijk zichtbaar. De plekken waar het spel zich afspeelt zijn duidelijk en kleurrijk, maar soms wel een beetje chaotisch, al hoort dat er ook wel bij.

Review the Stretchers voor de Nintendo Switch

Speluitleg The Stretchers

Je kunt het spel alleen spelen, of met twee personen. Ik heb hem alleen gespeeld, en ik kan je vertellen dat het dan best tegenvalt. Het is namelijk de bedoeling dat je met alle twee de personages tegelijk speelt. Dit speelt heel moeilijk, omdat je beide joysticks tegelijk moet gebruiken, en ik vond het dan ook lastig me goed te concentreren. Wanneer je dit spel met zijn tweeën speelt, heb je dat probleem natuurlijk niet omdat ieder dan een personage heeft. Wel erg leuk dus voor twee personen dat je ieder echt een rol hebt. Het doel is dus om burgers te redden. Je krijgt een opdracht van je coördinator en vervolgens rijden jullie naar de plek van bestemming toe in de ambulance. Vervolgens is het aan jullie de taak om alle burgers zo snel mogelijk op de brancard te krijgen en in de ambulance te leggen. Links bovenin kun je zien hoeveel burgers je al hebt gered, en hoeveel er nog te gaan zijn.

Review the Stretchers voor de Nintendo Switch

Waar krijg je punten voor?

Ik krijgt voor veel dingen extra punten. Natuurlijk ontvang je punten wanneer je de hulpbehoevende burgers zo snel mogelijk red en in de ambulance legt, maar je kunt ook punten krijgen door bijvoorbeeld een stuk van de weg af te snijden en door het gras te rijden, of lantaarnpalen omver te rijden.

De besturing

Ik vind de besturing zelf een beetje lomp. Zeker wanneer je het alleen speelt is het lastig om beide personages op dezelfde plek te krijgen en de burgers te redden. Daarnaast lopen de personages ook lomp, waardoor dingen niet zo gaan zoals jij het wilt.

Go or No Go

Van mij zou het spel geen go krijgen voor het alleen spelen, simpelweg omdat ik vind dat het te lastig is voor een kind om hem alleen te spelen. Maar mijn dochter was er wat positiever over en gaf aan deze wel vaker te willen spelen. Van haar krijgt het spel dan ook zeker een Go! Zo zie je maar weer, meningen verschillen ;-). Als er thuis vaak met meerdere kinderen op de Switch gespeeld wordt, dan is deze multiplayer game wel een aanrader.

Review puzzelgame voor de Nintendo Switch

The Stretchers Facts

  • Leeftijd: vanaf ongeveer 7 jaar leuk om te spelen
  • Console: Nintendo Switch
  • Genre: puzzel
  • Releasedatum: 08-11-2019
  • Adviesprijs: €19,99 en te downloaden in de Nintendo eShop
Speluitleg Stretchers voor de Nintendo Switch

Lees ook:

Game review LEGO Jurassic Parc
Game review Super Mario Maker 2
Game review Woven

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.