6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Glam Goo Jewel Fashion

{ Review } | Glam Goo Jewel Fashion

Wil jouw kind het liefst de hele dag met slijm bezig zijn en daarnaast mooie sieraden dragen? Met Glam Goo Jewel Fashion kan dat tegelijkertijd! Wij mochten dit pakket reviewen maar, vonden we het ook een Go? Je leest het in deze review.

Buitenkant van de doos

De doos is erg groot. Het is een vorm en formaat dat je niet vaak ziet, hij paste dan ook niet mooi in onze speelgoedkast. De uitstraling is wel mooi daarin tegen; de doos is lichtblauw en je kunt de accessoires die erbij zitten goed zien. Het uitpakken was ook lastig. Er leek wel een overmaat aan plakband te zijn gebruikt. Iets wat mij een beetje onnodig leek.

De inhoud van Glam Goo Jewel Fashion

Er zit veel in het pakket, en dat is voor kinderen natuurlijk heel leuk om te zien. Al die verschillende accessoires en glitters, zorgen ervoor dat je eigenlijk direct wilt beginnen. Ik heb hieronder een opsomming gemaakt van de spullen die allemaal in de doos te vinden zijn.

 • 1x grote bak met doorzichtig slijm
 • 1x kleine bak met doorzichtig slijm
 • 1x kleine bak met fluweelslijm
 • 5x buisjes met verschillende glitters
 • 3x doosjes met poeder in verschillende kleuren
 • 1x flesje met parfum
 • 1x lepeltje om mee te mengen
 • 1x haarband
 • 1x halsband
 • 1x setje oorbellen
 • 2x ringen

review Glam Goo Jewel Fashion

Hoe werkt Glam Goo Jewel Fashion

Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk omdat het slijm al helemaal klaar is. Je kiest eerst uit welk accessoire je wil versieren en vervolgens pak je een kleine hoeveelheid slijm en doet dit in een bakje. Nu kun je de glitters of poeders toevoegen die je erin wilt hebben en daarna moet je dit allemaal goed gaan mengen. Wanneer je daarmee klaar bent kun je je accessoire openmaken en het slijm daarin doen. En klaar is je accessoire!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Go or No Go?

Het idee is goed, de uitwerking wat mij betreft wel wat minder. Het slijm is echt ontzettend plakkerig en naar mijn idee niet van goede kwaliteit. Ook kunnen de bakjes waar het slijm in zit niet meer dicht. De bijgeleverde deksels zijn hier namelijk te groot voor. Hoelang de ring die vanmiddag is gemaakt het volhoudt om niet open te springen, dat weet ik niet. Maar hij wordt niet vastgeplakt of iets; ik denk dus dat ik binnenkort overal slijm heb liggen. Maar mijn dochter vond het wel leuk om te doen, want het is en blijft slijm. Van haar krijgt dit pakket dan ook een Go, maar van mij helaas toch niet.

ervaringen Glam Goo Jewel Fashion

Glam Goo Jewel Fashion Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 10-jarig meisje - Go or No Go
  16 februari 2020 at 11:29

  […] Met dit pakket kan je parfum en zeep maken, maar ook crèmes en badzout met een lekker geurtje. Ook Glam Goo is een ontzettend leuk pakket. Je maakt de mooiste sieraden en accessoires met slijm! Samen met […]

 • Reply
  Dé speelgoedrage van 2020 - hypes en trends - Go or No Go
  18 december 2019 at 15:11

  […] grote rage waren en nog steeds zijn. Ook speelgoedmerken haakten op deze rage in en zo ontstonden Glam Goo en de Poopsie Sparkly Critters. Vooral de goedkope slijmpjes van de Action vlogen de schappen uit […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.