Voeding en gezondheid Zuid-Holland

De pannenkoekenboot in Rotterdam: Go or No Go?

De pannenkoekenboot in Rotterdam: Go or No Go?
Joyce

Als je met kleine kinderen uit eten gaat, kies je waarschijnlijk voor een restaurant waar ze ook iets hebben voor de kinderen. Zo ook wij. Ik vind het namelijk erg fijn als de kinderen een hoekje hebben om te kunnen spelen. Zo kwamen we dit keer uit bij de pannenkoekenboot in Rotterdam, tijdens ons leuke dagje uit in deze stad.

Eten en varen: de pannenkoekenboot

Zoals de naam al doet vermoeden is dit restaurant op een boot. En wel op een boot die vaart! Tijdens het eten vaar over de Maas langs de skyline van Rotterdam. Niet alleen kan je dus genieten van je eten, maar ook van het uitzicht om je heen. Een rondvaart met eten waar je kinderen blij van worden. Althans de meeste kinderen.

Pannenkoeken, pannenkoeken en nog veel meer pannenkoeken!

Op de boot kan je onbeperkt pannenkoeken eten. Naturel, met spek en er zijn pannenkoeken met appel. Alle pannenkoeken worden vers bereid en staan klaar om gepakt te worden. Bij ons waren de spekpannenkoeken erg in trek. Wanneer je die wilde, moest je helaas even wachten. Wanneer je de pannenkoek hebt, kan je naar de tafel met alle toppings. Wat een keuze! Er was kaas, ham, salami, brie, verschillende soorten fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes en nog veel meer. Er was zoveel om uit te kiezen dat ik erg aan het twijfelen was. Ik koos om eerst voor hartig te gaan met onder andere de brie en de pannenkoek erna voor zoet. Echt heerlijk!

De pannenkoekenboot in Rotterdam: Go or No Go?

Genieten

En niet alleen wij vonden het fantastisch. Ook de kinderen vonden het geweldig dat ze zelf hun pannenkoek mochten versieren. Het liefste hadden ze alle zoete dingen op hun pannenkoek gegooid. Haha. En ook zij hebben meerdere pannenkoeken gegeten. En je weet wat ze zeggen…. als de kinderen genieten dan geniet jij ook. De kinderen vonden het eten helemaal geweldig. Maar toen kwam de terugweg…

Spelen op de pannenkoekenboot

Wanneer de boot keert om weer terug te varen, gaat het ruim van de boot open en komt er een ballenbak tevoorschijn. En niet zomaar een ballenbak, maar een ballenbak met een glijbaan! Je glijdt zo de ballenbak in. En in de ballenbak zijn er zoveel ballen dat je er rustig in kan “zwemmen”. Hou de kleintjes goed in de gaten, want er zijn zoveel ballen dat alleen van onze jongste haar hoofd te zien was. Maar dat maakte haar helemaal niks uit. Ze werd zelfs boos toen ze weer eruit moest. En natuurlijk heb ikzelf ook even “gezwommen”. Echt top!  En de kinderen die niet in de ballenbak willen? Daarvoor hebben ze kleurplaten en kleurtjes. Geen kind hoeft zich te vervelen.

De pannenkoekenboot in Rotterdam: Go or No Go?

Lekker uitwaaien

Klaar met eten en spelen? Dan kan je ook nog naar het dek om te genieten van het uitzicht en lekker uit te waaien. Er staan ook bankjes waar je op kan zitten. Wij kwamen echter niet zover. De kinderen waren druk aan het spelen en wij genoten nog even van het uitzicht en elkaar. Naar buiten zijn wij nooit geweest.

Go or No Go

Ik zeg go! We hebben het erg naar ons zin gehad, lekker gegeten en het personeel was erg vriendelijk. Het eten was erg lekker. Door de ruime keuze kon iedereen iets kiezen wat hij of zij lekker vonden. Kortom, de pannenkoekenboot is wat mij betreft een go. En niet alleen voor mensen met kinderen, maar ik denk dat iedereen kan genieten van deze rondvaart.

Ben je ook geweest? Laat mij vooral weten hoe je het vond!

De pannenkoekenboot in Rotterdam: Go or No Go?


Lees ook: Fluffy Ricotta Citroen Maanzaad en de leukste pannenkoekenrestaurants van Gelderland.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.