Oud en Nieuw

De leukste tips om oud en nieuw te vieren met kinderen

De leukste tips om oud en nieuw te vieren met kinderen
Joyce

Nog even en dan vieren we met het hele land dat het jaar 2019 voorbij is. Heb je al een idee hoe jij het gaat vieren dit jaar? Ik heb in ieder geval een aantal tips bedacht om oud en nieuw te vieren met kinderen

De leukste tips om oud en nieuw te vieren met kinderen

Sterretjes afsteken

Sommige kinderen redden het niet tot middernacht en gaan eerder naar bed. Bang dat je ze niet wakker krijgt of wil je ze laten slapen? Steek sterretjes af! Ze zijn er in verschillende maten en vormen. ik zag er zelfs eentje met het jaartal 2020. De kinderen vinden het geweldig en zo kan je toch een beetje het nieuwe jaar vieren. Sterretjes kan je nu al overal kopen!

Aftellen met Netflix

Op Netflix staan er heel leuke aftelfilmpjes van verschillende series. Erg leuk om met je kind naar te kijken. Wij kwamen er vorig jaar te laat achter en zaten die aftelfilmpjes in januari te kijken, maar je kan dit dus ook gebruiken voor komende jaar! Ik weet zeker dat je kinderen dit geweldig vinden. Kies je favoriet en tel af.

Bubbels drinken

Met oud en nieuw wordt er altijd geproost met champagne. Dat willen die kinderen natuurlijk ook! Gelukkig zijn er heel veel alcohol vrije champagnes te koop, dus de kinderen kunnen gewoon mee proosten. Hoe gaaf is dat? Om je eigen champagnefles te ontkurken?

Spelletjes spelen

Weet je niet hoe je die lange avond moet volmaken? Ga spelletjes spelen! Er zijn zoveel leuke spelletjes die je kan doen. Iets origineels doen? Er zijn ook genoeg zelfgemaakte spelletjes online te vinden.

Gourmetten

Lekker eten mag niet ontbreken in dit lijstje. Sommige mensen doen het met kerst, maar gourmetten kan natuurlijk ook met oud en nieuw. En het fijne is…. vaak ben je daar een hele avond zoet mee. Heerlijk met zijn allen eten, zonder dat er iemand de hele tijd in de keuken staat.

Ga weg!

Wij hebben vorig jaar oud en nieuw op een vakantiepark gevierd. Super leuk! Op ons park mocht je ook vuurwerk afsteken en er was van tevoren van alles te doen. Zo was er een bij ons een lichtjesoptocht en daarna chocolademelk drinken bij een vuurtje. En natuurlijk om 12 uur vuurwerk afsteken. Hoe leuk?

Ga op sjiek

Trek je allermooiste kleren aan. Maak je op en versier de kamer. Serveer lekkere hapjes op mooie schalen en geef een “echt” dansfeest! Hoeveel plezier heb je al van tevoren met alles uit- en opzoeken? Een discobal en mooie lampen maken het helemaal af! Een echt oud en nieuw feest bij je thuis. Vergeet vooral niet om foto’s te maken, want dit wordt jullie feest van de eeuw!

Hapjes en oliebollen maken

Maak van tevoren met elkaar de hapjes klaar. Op internet kunnen jullie samen de hapjes uitzoeken. Samen naar de winkel en maken maar! Ook het zelf maken van oliebollen en appelflappen kan erg leuk zijn. In de supermarkt zijn er hele pakketten te vinden. Of wil je het liever helemaal zelf maken? Op internet zijn er recepten te vinden. Zelfgemaakte dingen zijn toch het allerlekkerste?

Ik ben erg benieuwd hoe jullie oud en nieuw vieren met kinderen. Laat je het me weten?

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze oud en nieuw vieren met kinderen tips op Pinterest bewaren ♥

Nog even en dan vieren we met het hele land dat het jaar 2019 voorbij is. Ik heb leuke tips bedacht om oud en nieuw te vieren met kinderen.


Vuurwerkfoto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.