Fashion & Styling

De fijnste jumpsuits en onesies voor thuis

Review bordspel Red Peak

Huispakken, pyjama’s, onesies: ik hou ervan! Als ik ‘s avonds op de bank kruip wanneer de jongens op bed liggen, doe ik dat echt niet in mijn spijkerbroek. Wanneer de jongens naar bed gaan, kleed ook ik me om en gaat een relaxte broek aan of, wanneer ik het koud heb, mijn lekkere zachte onesie.

Heerlijk, voor mij hoort dat echt bij een relaxte avond. Ook de jongens wandelen in het weekend het liefste de hele dag rond in hun onesies, als we niet op pad gaan. Denk je nu: dat klinkt eigenlijk best wel lekker, maar waar vind ik leuke onesies of pyjama’s? No worries: ik help je!

Jumpsuit

Om te beginnen hoef je niet persé te zoeken op het woord onesie. Dan krijg je vaak die echte fluffy pakken. Wil je er comfortabel, maar wel fashionable bij zitten op de bank, dan kun je beter zoeken naar fijne jumpsuits. Ik heb er een paar voor je gevonden op Otto.nl die ik echt even wil laten zien! Als eerste de grijze jumpsuit van fleece. Deze jumpsuit ziet er goed uit, is heerlijk zacht en hij zit te lekker! Daarnaast de zwart-witte jumpsuit die er echt ook super mooi uit ziet. En tot slot de derde jumpsuit die van dunner stof is. Lekker in de zomer!

De fijnste jumpsuits en onesies voor thuis

Fijne jumpsuits voor meisjes

Laten we natuurlijk niet vergeten dat je dochter natuurlijk óók zo’n heerlijk zachte bank-outfit wil als mama die ook heeft. Tenminste, hier thuis merk ik dat wanneer ik in mijn onesie kruip, mijn kinderen direct ook naar boven schieten om zich om te kleden.
Ook aan de kids is natuurlijk gedacht en deze zachte jumpsuits op de foto hieronder zijn behalve lekker comfortabel ook gewoon super leuk! Onze favoriet is toch wel de meisjesjumpsuit met sterren.

pyjama's meiden

Pyjama

Ben je niet zo van de onesies en jumpsuits, dan zijn er natuurlijk ook altijd nog de pyjama’s. Ik heb lang niet altijd zin in een onesie hoor, dus ik heb ook altijd fijne pyjamabroeken in huis waar ik mee op de bank kruip. Wat ik belangrijk vind is dat de pyjamabroek niet te kort is, bij mijn heupen goed aansluit met een elastische band en het belangrijkste: dat hij lekker zit. Veel pyjamabroeken hebben geen elastische stof, waardoor ze niet lekker meerekken als je op de bank zit. Dat moet je dus niet hebben!

fijne pyjamabroek voor op de bank

Hopelijk heb ik je een beetje verder geholpen in de zoektocht naar de ideale onesie, jumpsuit of pyjama. Relax-ze!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.