Kerst Noord-Brabant

{ Dagje uit } | Kerst bij Intratuin Halsteren

Review bordspel Red Peak

Gedurende het hele jaar zijn wij veel te vinden in Intratuin Halsteren. Dan lopen we snel de winkel door en belanden we bij het speeltuintje. In de zomer zit ik lekker buiten op het terras, op koudere dagen binnen en spelen de kinderen urenlang! Het is er niet heel groot, maar er is genoeg variatie en daardoor een top uitje! Maar met kerst, dan is het echt een feestje!! Want naast de permanente speeltuin is er dan nog veel meer te doen.

High Tea

Wil je eens iets anders dan een broodje Unox, tosti of patatje. Neem dan eens een kijkje in het huis van de kerstman. Geniet hier van een heerlijke feestelijke high tea: Santa’s High Tea. Elk jaar word de ruimte met een ander thema aangekleed, dit jaar is het “het huis van de kerstman”. Dit is voor mij een jaarlijks uitje met mijn moeder en de kinderen. Als je de website en social media in de gaten houd, hebben ze regelmatig leuke acties met 2e high tea voor de helft van de prijs, dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Let wel op dat je voor de high tea van te voren moet reserveren!

Kerstshow bij Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren heeft de mooiste kerstshow van het land en is daardoor echt een kerstuitstapje aanrader voor zowel jong als oud. Als je naar de ingang loopt word je al overspoeld met een winters, sfeervol en romantisch kerst gevoel. Het winterse decor is indrukwekkend en echt uniek! Elk jaar pakken ze weer groots uit en doen ze het weer compleet anders als de voorgaande jaren. Bij de ingang is er sfeervolle muziek en mogen de kinderen al spelen. Een leuk klein speelplekje voor de kinderen en als volwassene kun je hier ook heerlijk zitten. Daarna vervolg je je reis door de winkel heen. Onderweg vind je natuurlijk veel feestelijke inspiratie voor in en rondom je huis. Ook zijn er een aantal onmisbare stops. De indrukwekkende treinbaan, wow wat is hij weer mooi! DE noot van Ice Age, wie kent hem niet? En dan natuurlijk ook de extra attracties die elk jaar weer terugkomen.

Draaimolen

Draaimolen? Jazeker, een heuse draaimolen in de winkel! Mijn kinderen zijn er niet weg te slaan, ze willen op de paarden, in de koets, op de motor, in de politie auto en ga zo maar door. Na een tijdje kijken naar de draaimolen hou ik het weer voor gezien en roep ik dat ik op zoek ga naar het treintje, dat doet het altijd goed namelijk!

Treintje

Ook is jaarlijks het treintje te vinden die door een gedeelte van de winkel gaat. Helaas was hij deze keer niet open omdat er een technische storing was, dus dit is voor ons weer een extra reden om terug te gaan. Want tsja, dat treintje hoort ook bij ons jaarlijkse uitje dus die moeten we wel gezien hebben. De kinderen gaan namelijk wel 10x achter elkaar het liefst, dus we plannen maar weer een nieuw dagje Intratuin in binnenkort.

{ Dagje uit } | Kerst bij Intratuin Halsteren

Activiteitenagenda van Intratuin Halsteren

Naast de activiteiten die er altijd al zijn, zijn er ook leuke kinderworkshops. De data hiervan kun je vinden op de website. De dag dat wij er waren konden we een vogelhuisje maken. Je krijgt dan een pakketje met spulletjes die je hiervoor nodig hebt. Op tafel staat wat lekkers voor tijdens het knutselen. Het is voor de kinderen vaak prima zelf te doen maar als ouder kun je ook meehelpen natuurlijk mocht dit nodig zijn. Vaak hebben we zelfs teveel materialen en geef ik nog wat terug.

Speeltuin

Het speeltuintje ziet er vrolijk uit, is voorzien van een zachte vloer en overzichtelijk. Het heeft eigenlijk alles wat een speeltuintje moet hebben. Een glijbaantje, wipkip, klimmogelijkheden en een grotere glijbaan en zelfs een springkussen. Super simpel, maar door de vrolijke opzet een echte blikvanger en urenlang speelplezier gegarandeerd. Ik kan gerust een boek meenemen o.i.d. want mijn kinderen komen alleen maar langs als ze naar het toilet moeten of dorst hebben.

Een echte Go! Geniet van een heerlijk sfeervol dagje uit.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Leuke kerstvakantie uitjes voor het hele gezin - Go or No Go
    5 februari 2020 at 11:53

    […] Intratuin Halsteren heeft een geweldige kerstshow. Elk jaar lijkt deze nog mooier te worden. Je wordt omringd door speelplekken voor de kinderen en blijft verbaasd over alle mooie decoratie. De meeste decoratie is ook nog eens te koop in de winkel, dat maakt het extra leuk! Het hele jaar door zijn wij wel te vinden in de Intratuin maar met kerst kun je er echt een compleet dagje uit van maken. Van koffie stop, tot lunch en onderweg genoeg speelmogelijkheden voor de kinderen. Een klein treintje, draaimolen en zelfs een springkussen. Je vindt het er allemaal! Zie ook mijn andere blog specifiek over de Intratuin. […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.