Beurzen Vakantie in Europa Vakantie in Nederland Winnen

Bezoek in januari de Vakantiebeurs in Utrecht met kinderen

Bezoek in januari de Vakantiebeurs in Utrecht met kinderen
Linda - Go or No Go

Vakantie vieren: we kijken er allemaal ieder jaar weer naar uit. En natuurlijk het liefste zo vaak en zo lang mogelijk. Ik kan echt onwijs genieten van de rust, de mooie zwembaden, de stranden en de cultuur. Maar ook de kinderen die genieten van de fijne sfeer en de nieuwe vriendjes. Hier thuis ben ik ook altijd diegene die de vakantieplannen maakt. Bedenken wanneer we gaan, waar we naar toe gaan en wat een fijne plek is voor de kinderen en ons. In 2020 ga ik de vakantie voorpret maar eens verspreiden onder het hele gezin, want we gaan voor de eerste keer naar de Vakantiebeurs in Utrecht!

Vakantiebeurs in Utrecht

De Vakantiebeurs in Utrecht is een erg leuk uitje voor het hele gezin, want er is zó veel te zien en te doen! De Vakantiebeurs is van 16 tot en met 19 januari. En zoals ik zei is er dus enorm veel te doen. Denk aan duiken in een duiktank, kajakken, suppen en zeillessen volgen in een grote waterbak. Ook kunnen de kleinste kinderen genieten in een reuzenrad en is er een speciale kidsroute gemaakt. Je kunt abseilen en een klimmuur beklimmen.

Virtual Reality

Maar er is nog veel meer: virtueel wandelen door New York, wandelen door de jungle en zwemmen met haaien: dit kan in het speciale Virtual Reality Straatje. Hier kun je vanaf je 9D-virtualrealitystoel jezelf onderdompelen in een geheel ander continent! Tui maakt het nog een stapje groter en heeft zelfs een heuse escaperoom opgezet!

Kids Club

Op de Vakantiebeurs vind je ook een Kids Club waar de kinderen kunnen knutselen en dansen in de minidisco. Ook Bollo en Koos Konijn, de vakantiemascottes zijn erbij. Op zondag 19 januari komt Kaj van der Voort (voormalig boyband lid van B-Brave) langs om de Kids VakantieMascotte Award 2020 uit te reiken.

Jubileum: 50 Jaar Vakantiebeurs

De 50ste verjaardag van Vakantiebeurs gaat niet onopgemerkt voorbij. Speciaal voor deze jubileumeditie wordt onder meer tussen hal 7 en hal 12 een festivaltent opgezet waar 50 jaar Vakantiebeurs gevierd wordt in de sfeer van bekende internationale feesten zoals Braziliaans carnaval, St. Patricks Day en Chinees Nieuwjaar. Met drakendans, een kungfushow, sambadansers en een travelpubquiz.

Vakantiebeurs in Utrecht
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 21 Comments

 • Reply
  De Sprookjescamping is de beste Kids Vakantieaanbieder! - Go or No Go
  5 februari 2020 at 11:50

  […] Uiteindelijk kreeg de Sprookjescamping de meeste stemmen van het Nederlandse publiek. Op de Vakantiebeurs namen de Sprookjesfiguren Tati de Toffe Toverfee en Wanda de Waterelf vandaag de award in ontvangst […]

 • Reply
  bert den breejen
  30 december 2019 at 18:49

  Goeie actie van go-or-no-go lijkt mij super om samen met mijn dochter de vakantiebeurs te bezoeken.

 • Reply
  jessie zoetelief
  30 december 2019 at 18:47

  Daar zou ik wel graag naar toe willen met mijn lieve man.

 • Reply
  robin
  30 december 2019 at 09:44

  Met mijn lieve vriendin uitzoeken waar we heen willen komende nazomer.

 • Reply
  Misye
  28 december 2019 at 22:24

  Graag, zou ik met mijn moeder waar ik in 2020 een mooie reis mee wil maken inspiratie willen op doen tijdens de Vakantiebeurs. Hopelijk win ik kaartjes voor ons twee 😀

 • Reply
  Gé Geurtsen
  28 december 2019 at 09:43

  Leuk om een kijkje te nemen met mijn man wij twijfelen nog tussen een paar bestemmingen en hopen hier een keuze te kunnen maken.

 • Reply
  Suleika
  28 december 2019 at 07:59

  Ik ga graag met mijn oudste dochter. Ze is lekker aan het puberen en goed om samen af en toe wat quality time te hebben! En de zomervakantie is nog niet geboekt dus goed om inspiratie op te doen!!

 • Reply
  Willem
  27 december 2019 at 22:27

  Wil graag naar Canarische Eilanden en zoek inspiratie.

 • Reply
  Denise hendrikse-groffen
  25 december 2019 at 23:49

  Ik zou heel graag mijn ouders met de kaartjes willen verrassen.
  Ze reizen enorm graag en hebben al behoorlijk grote reizen gemaakt. Cuba, mexico, zuid-afrika, en afgelopen jaar zelfs 6 weken Australië! Maar ze willen nog zoveel meer zien! Ze zijn nog nooit op de vakantiebeurs geweest en het lijkt ze geweldig er nieuwe ideeën op te mogen doen! 👌😍

 • Reply
  Anneliese de Waal
  25 december 2019 at 16:30

  Ik zou met mijn man gaan, zou ik graag met hem naar toe willen 🤗🤗💛💛 Groetjes Anneliese

 • Reply
  Lynn
  25 december 2019 at 13:03

  Wij zijn heel benieuwd of er in IJsland en Noorwegen iets leuks te doen is voor kinderen, zelf zijn we wel zeer geïnteresseerd in deze landen maar het is toch belangrijk dat het echt leuk is voor de kleintjes

 • Reply
  Ils
  24 december 2019 at 23:25

  Ik ben op zoek naar een bijzondere vakantie komend jaar met mijn gezin. Een bezoek aan de vakantie beurs zou een geweldige kans zijn om ideeën op te doen. Ik zou heel graag met mijn man naar de vakantie beurs willen gaan. Nu hopen op geluk zodat we daar op ontdekkingstocht kunnen.

 • Reply
  Remco B
  24 december 2019 at 21:50

  Ik zou met m’n vriendin gaan en eventueel haar kinderen, we wil nog wat inspiratie opdoen, we zijn er nog niet helemaal uit waar we volgend jaar naartoe willen.

 • Reply
  co
  24 december 2019 at 18:24

  samen met mijn man om mooie plannen te maken

  • Reply
   Evelien Reijnders
   30 december 2019 at 06:55

   Ik zou met mijn moeder en mijn zus willen! Dan kopen we er gezellig 1 kaartje bij en hebben we een heerlijk uitje met z’n 3en. En ik heb nog géén idee waar ik in 2020 heen wil, dus deze beurs komt als geroepen!

 • Reply
  Marsha
  24 december 2019 at 17:00

  Het lijkt me erg leuk om er naar toe te gaan. Ben er zelf nog nooit geweest, ik zou mijn moeder meenemen die verdiend wel een leuk uitje!

 • Reply
  esther meyer
  24 december 2019 at 16:21

  leuk ideetjes opdoen en een gezellige dag van maken

 • Reply
  Heleen Haarsma
  23 december 2019 at 17:08

  Mijn man en ik zijn er nog niet over uit waar we heen gaan in 2020. Een geweldig evenement waar we mooi informatie en inspiratie op kunnen doen!

  Duimen maarr…

 • Reply
  Nelly
  23 december 2019 at 11:41

  Ik ga met mijn man.

  • Reply
   Danielle Groeneveld
   23 december 2019 at 18:46

   Ik ga graag met mijn vriendin Janine die ook dol is op reizen! Zoveel bestemmingen, en altijd (te) weinig vakantiedagen. Doe graag nog wat extra inspiratie op tijdens de Vakantiebeurs!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.