Inspiratie

Surprises voor de hele familie: cadeautips

Surprises voor de hele familie: cadeautips
Linda - Go or No Go

Zijn jouw kinderen ook al op de leeftijd dat je voor elkaar een surprise maakt en/of leuke cadeautjes koopt? Bij ons is het zover en dit jaar gaan Daan en Jesse dus ook leuke cadeautjes kopen voor elkaar en voor papa en mama. Maar dat blijkt toch best lastig, want papa en mama hebben toch alles al?! Aldus Daan en Jesse. Dus een beetje hulp was wel welkom. Lees je mee wat ik voor cadeautips voor papa en mama gegeven heb aan de heren?

Van sierkussen tot tuinkussen

Om te beginnen heb ik Daan en Jesse gevraagd waar zij denken waar papa en mama van houden. Al gauw riepen ze dat mama, ik dus, vaak aan het decoreren ben in huis. Een plantje hier, een nieuw lampje daar. Dus decoratie voor in huis kwam al gauw als idee in hun heb, en in het speciaal sierkussens. Daar kwamen ze niet voor niets op, want Daan en Jesse zijn twee enorme knuffelkonten en het liefst graven ze zich op de bank ook helemaal in de dekentjes en kussens. Dus bedachten ze dat nieuwe sierkussens voor op de bank wel een goed idee zou zijn, en in de zomer kunnen die mooi buiten als tuinkussens gebruikt worden. Goed idee van ze dus!

Keukenmateriaal

Toen ze gingen bedenken waar papa van houdt, kwamen ze al gauw uit op koken. Want papa kookt eigenlijk altijd en kookt ook heel lekker. Dus handige spullen voor in de keuken leek de heren wel een goed idee. En zo kwamen op hun lijstje een receptenboek-houder, een pizzasnijder en een soeplepel. Handige cadeaus: altijd fijn!

Praktische cadeaus

Toen ik vroeg of ze ooit zien dat papa of mama iets mist, riepen ze meteen: een ijskrabber! Ja, dat hadden ze goed gezien, want papa stond laatst nog bij zijn auto…zonder ijskrabber. Best lastig aangezien het flink gevroren had. Dus moest hij rustig wachten tot de ruit ontdooid was en hij kon gaan rijden. Dus een ijskrabber is ook op het lijstje genoteerd. En ze hebben er meteen zo’n handig doekje bijgezet, die je kunt gebruiken om een beslagen raam snel schoon te maken. Heerlijk toch, waar kinderen bij uit komen als ze zelf gaan nadenken!

Spelletjes

Daan en Jesse zijn natuurlijk niet gek, want het liefste geven ze ook gewoon cadeautjes aan papa en mama waar ze zelf ook iets aan hebben. Dus het allerliefste kopen ze gezelschapsspellen die we met z’n viertjes kunnen spelen. En dat vind ik eerlijk gezegd helemaal niet erg: juist heerlijk hoe kinderen denken!!

Geven jullie met Sinterklaas ook cadeautjes aan elkaar?


Moeder en kind foto via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.