10 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Blinger: Sparkle up your life!

{ Review } | Blinger: Sparkle up your life!
Anne

Bling bling wauw! Op zoek naar wat extra bling in je leven? Dan moet je zeker verder lezen. Want met de Blinger kun je kleding, haar of eigenlijk alles wel versieren met een kleine glitter! Benieuwd wat wij er van vonden? Lees dan verder!

Over Blinger

De Blinger is een apparaatje waar je heel gemakkelijk glimmende edelsteentjes kunt plakken op eigenlijk alles wat je wil. De Blinger is bedacht door een Amerikaanse moeder die deze handige tool graag op de markt wilde brengen. Door middel van een crowdfunding is dit dan toch gelukt! Wat een Amerikaanse droom is dat dan! De steentjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Maar ook verschillende vormen en kleuren. Zo hebben wij sterretjes, hartjes en echte diamant vorm.

De edelsteentjes glinsteren de hele dag en kun je plakken waar jij wil. Het mag ook in het haar en dat is zeker met de feestdagen erg leuk! Als de mooie doos binnenkomt gaan we direct aan de slag.

{ Review } | Blinger: Sparkle up your life!

Aan de slag met Blinger

En wat voor een doos! Helemaal mooi glinsterend! Het blauwe apparaatje ziet er praktisch uit. Ik denk dat ik een Amerikaanse versie heb, want ik had geen Nederlandse vertaling van de gebruiksaanwijzing. Maar als je goed kijkt, kun je eigenlijk zonder beschrijving.

De Blinger kun je openen en er dan een plastic schijf met steentjes op leggen. Je pakt het artikel dat je wil versieren en knijpt zachtjes in de Blinger. Het steentje plakt dan op je gekozen oppervlakte. In de doos zitten meerdere steentjes, wel 75 stuks! Deze zitten op 5 kaarten. De kaarten kan je tussentijds wisselen dus je hoeft niet 1 kaart eerst op te maken. Dat vind ik zeker een groot pluspunt. Het versieren van de spullen gaat zo gemakkelijk dat je haast denkt dat je de Blinger niet nodig zou hebben.

steentjes op broek maken

Kun je de steentjes niet gewoon los halen van de kaart en dan erop plakken? Uiteraard heb ik dat ook even geprobeerd, maar nee, dat is niet zo. Met de Blinger kun je namelijk precies afmeten waar het steentje komt. En het steentje blijft niet aan je vingers plakken. Zo hebben wij een broek versierd en dan is het leuk als de steentjes zoveel mogelijk op dezelfde plek terechtkomen.  Voor het haar pak je een pluk en dan stop je de Blinger er tussen. Even knijpen en het is al klaar! Hoe leuk zijn deze steentjes in het haar als je optreedt of bij een kerstdiner?  De steentjes verwijder je weer eenvoudig met een kam. En ze blijven de hele dag zitten!

review Blinger

Helemaal zelf!

Het leuke is dat mijn 10-jarige dochter het helemaal zelf kan. Stof, haar of plastic maakt dus niet uit. Je kunt zelfs de Blinger openklappen en gebruiken. In plaats dat je stof tussen de blinger stopt kan je nu op de stof drukken, handig bij bv grote dingen bolle dingen. Denk aan een zonnebril of telefoon

steentjes in haren hoe werkt dat

Go or No Go

De Blinger is een leuk apparaatje om allerhande spulletjes mee te versieren. Voor alle meisjes die van glitters houden zeg ik GO! Wat mij betreft een perfect cadeau voor Sinterklaas! Én…er zijn ook navulsets te verkrijgen! Je vindt deze hier.
Blinger is geschikt vanaf 6 jaar. Ik zou mijn 6-jarige hier overigens niet alleen mee laten spelen: dit om erg veel bling in je huis te voorkomen ;-)! Hoewel…al heeft je kind teveel her en der steentjes geplakt, je haalt ze er eenvoudig weer vanaf zonder lelijke lijmresten!

diamantjes in haren maken blinger

Blinger Facts

  • Leeftijd: 6 tot 12 jaar
  • Kleuren: Verkrijgbaar in het roze, wit en blauw
  • Adviesprijs: € 19,99 en hier te koop

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van Blingers op Pinterest bewaren ♥

Op zoek naar wat extra bling in je leven? Met de Blinger kun je kleding, haar of eigenlijk alles wel versieren met een kleine glitter! Lees de review.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.