3 jaar 4 jaar 5 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Baby Alive Magisch Kapsel

{ Review } | Baby Alive Magisch Kapsel
Joyce

Een pop met mooie haren die je ook nog mag knippen? Welke poppenmoeder of vader droomt daar nou niet van? De haren knippen en zien dat het korter wordt? Bij Baby Alive Magisch Kapsel kan dit eindelijk! Knippen, knippen en nog eens knippen zonder dat ze kaal wordt!

Baby Alive Magisch Kapsel: “Ze praat!”

Nog in de doos zoekt ze al contact met je. Dankzij de demo-stand kunnen de kinderen al met haar “praten”. “Oh oh, mijn haar wordt al lang. Het moet geknipt worden.”. Je ziet de pony groeien langzaam groeien. Mijn jongste van twee schatert het uit. “Mama, de pop praat!”. En al lachend praat ze terug en geeft de pop kusjes. Ook mijn oudste van vijf vindt het reuze interessant. “Mama, mogen we haar echt gaan knippen?”. Ze kunnen niet wachten om de Baby Alive Magisch Kapsel pop uit de doos te halen.

Daar is ze..

Eenmaal uit de doos wordt ze gelijk geknuffeld door mijn poppenmeisje, maar ook mijn zoons interesse is gewekt. Terwijl zij spelen, haal ik de vele accessoires uit de doos. Naast de borstel en het schaartje zitten er ook veel dingen voor in haar haren en voor op de diadeem. De pop wordt volop geborsteld. Wanneer Isabel op haar buik drukt, zegt ze dat ze wil knuffelen en daarna wil kietelen. De Baby Alive Magisch Kapsel pop zorgt er dus ook voor dat ze lekker actief bezig blijven.

baby pop haren knippen

Knippen maar!

Wanneer je de borstel bij de diadeem houdt en de pony kamt, gaat deze groeien. Haar pony komt tot over haar neus en dan roept ze “Mama, mijn haar wordt lang. het moet geknipt worden,” Mijn zoon aarzelt geen moment en pakt het schaartje. Ik kijk verbaasd, want Joshua houdt helemaal niet van knippen. Met een brede glimlach “knipt” hij de pony en met zijn allen zien wij de pony weer kleiner worden. De pop is dankbaar en roept “Mama, jij knipt als de beste!”. Een complimentje! Steek die maar in je zak. En dankzij de pop knipt en kampt Joshua maar door. Hij vindt het helemaal geweldig en oefent daarbij ook nog zijn fijne motoriek! En ook Isabel weet niet van ophouden. Knippen, kammen, knippen kammen. Het is moeilijk voor ze om de Baby Alive Magisch Kapsel pop te delen.

baby pop haren knippen

Ook voor jongens!

Tijdens het spelen ontdekken we dat de pop ook een jongens stand heeft! Je hebt een mama en een papa stand. Hoe geweldig is? Staat hij op de mama’s stand, dan roept de pop om haar mama en zegt ze hoe goed mama kan knippen. Staat die op de papa’s stand, dan roept die…. je raadt het al om papa. Ik merk dat Joshua dit fantastisch vindt. “Mama, die pop weet dat ik een mama ben en niet een papa!”. Al snel hebben ze door hoe ze hem van stand kunnen wisselen en zo spelen ze elke keer op hun eigen stand. Geweldig!

Stylen van de Baby Alive Magisch Kapsel pop

Niet alleen mijn kinderen vinden de pop geweldig, ook de kinderen van mijn zus vinden haar fantastisch. Mijn nichtje Jazzlyna pakt gelijk alle spulletjes en maakt doet verschillende dingen met haar haren. Opsteken, staartjes, vlechten of los. Ook haar diadeem wordt mooi versierd met alle strikjes die erbij horen. Dankzij haar lange en dikke haren kan je er veel mee doen. En natuurlijk het knippen. Jazzlyna voelt zich een echte kapster en fohnt, kamt en knipt erop los. “Tante Joyce, deze pop is echt heel erg leuk!”.

Baby Alive Magisch Kapsel pop

Jurkje

Net als de meeste poppen kan je ook deze pop omkleden. Isabel en Jazzlyna hebben al een hoop poppenkleertjes en gingen gelijk kijken of baby alive deze ook aan kon. En jawel, de meeste dingen kan ze gewoon aan. Op internet zag ik al dat je speciaal voor haar kleding kan kopen, dus genoeg keuzes om aan te trekken. Het jurkje dat ze aan heeft, is makkelijk uit en aan te trekken. Isabel had dit in ieder geval snel door. Deze pop zorgt ervoor dat je met haar blijft spelen. Ben je klaar met kammen en knippen? Dan kan je haar omkleden, knuffelen, kietelen of haar in de spiegel naar zichzelf laten kijken. Genoeg te doen!

Review van Baby Alive Magisch Kapsel:

Go or No Go

Alle kinderen kunnen geen genoeg van onze Baby Alive Magisch Kapsel pop krijgen. Het delen is soms best lastig en dat geeft voor mij al aan dat ze haar helemaal geweldig vinden. Of ze nu twee of acht zijn. Jongen of meisje. Allemaal vinden ze het erg leuk om met Baby Alive Magisch Kapsel te spelen. Het knippen van het haar maakt dat ze zichzelf onderscheidt van de rest van de poppen. Namens de kinderen mag ik schrijven dat deze pop een absolute go is! Een leuk cadeautje voor sinterklaas voor meisjes én jongens!

Baby Alive Magisch Kapsel Facts

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van Baby Alive Magisch Kapsel op Pinterest bewaren ♥

Review van Baby Alive Magisch Kapsel: De eerste pop waarbij je haar haren kunt knippen! De haren van de pop groeien, en dan is het tijd om te knippen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.